آریا بانو
ناهار/ کوفته گشنیز شیرازی
سه شنبه 30 بهمن 1397 - 11:29:41
آریا بانو - روزگار /برای اینکه این پلوی خوشمزه را تهیه کنی، مواد لاز جدول پایین را خریداری و سپس به سراغ آموزش آن بروید.
مواد لازم کوفته گشنیز
گوشت چرخ کرده 500 گرم
گشنیز 250 گرم
آرد نخودچی 1/2 پیمانه
برنج (پخته) 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
گوجه فرنگی 500 گرم
نمک و فلفل به اندازه کافی
آب لیمو به میزان دلخواه
پیاز 2 عدد
رب گوجه 1 ق غذاخوری
دستور پخت کوفته گشنیز شیرازی
1) ابتدا پیاز را رنده کنید. سپس به پیاز، موارد: تخم مرغ، فلفل، دارچین، نمک، برنجی که از قبل پخته اید، گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی اضافه کنید و همه مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و سپس کاملاً ورز دهید.حالا 2 ق غذاخوری گشنیز ( خرد شده ) را به این مخلوط بیفزائید و به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید.
2) به مدت 30 دقیقه صبر کنید. نیاز است تا یک پیاز دیگر را نیز خرد کنید و سپس با کمی روغن آن را تفت دهید. همین که رنگش طلایی شد، گوجه فرنگی ها را به دو قسمت، تساوی کنید و بعد آن را به پیاز بیفزائید. کمی بعد گشنیز و رب را نیز به آنها اضافه کنید.
3) حال باید به میزان تعداد افراد، 1 فنجان آب اضافه نمایید. صبر کنید تا جوش بزند. ( دو الی سه تا جوش کفایت می کند ) سپس مایه ما حاضر است و می توانید به اندازه نارنگی مایه ها را از هم جدا کنید. تمامی کوفته های گردالی شده را درون آب کوفته انتقال دهید.
4) شعله را روی متوسط گذاشته و تا 10 دقیقه پخته شوند. در 5 دقیقه آخر 1 فنجان آب لیمو، و 10 عدد گوجه فرنگی ریز اضافه میکنیم. در آخر که به خوبیجوشید غذای ما آماده شده است.

http://www.banounews.ir/fa/News/128269/ناهار--کوفته-گشنیز-شیرازی
بستن   چاپ