آریا بانو - کوکپد / مواد لازم6 نفر و بیشتر
1 بسته پودر ژله
1/2 لیوان آب جوش
2 ق غ پودر ژلاتین
1 ق غ گلوکز مایع
مراحل20 دقیقه
پودر
ژله ژلاتین و گلوکز را با نصف لیوان آب جوش مخلوط میکنزم و بن ماری میکنیم تا کاملا شفاف بشه
داخل یه ظرف رو کمی چرب میکنیم و مواد رو میریزیم میزاریم 20 دقیقه داخل فریزر
بعد ظرف رو در میاریم و برش میدیم و به راحتی جدا میکنین
اگه گلوکز را حذف کنید اشکال نداره چون برای کشدار و شفاف شدن استفاده میشه
اگه
دوست داشتین پاستیل ها شیرین تر بشه 2 ق غ شکر اضافه کنید