آریا بانو
شیرینی ها/ نان برنجی؛ سوغات یزدی های هنرمند
دوشنبه 29 بهمن 1397 - 20:33:47
آریا بانو - اطلاعات / نان برنجی به اندازه کافی خوشمزه است که برای پختن آن به دنبال دلیل نگردید! همین حالا دست به کار شوید و نان برنجی را به سبک یزدی‌ها بپزید.
چی لازم دارم:
آرد برنج سفید ‏1 کیلوگرم
روغن نیم کیلوگرم
پودر قند نرم ‏350 گرم
گلاب ‏1 پیمانه
تخم مرغ ‏2 عدد
چطور بپزم:
روغن و پودر قند و زرده تخم مرغ‌ها را مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا نرم و لطیف شوند. سپس سفیده تخم مرغ‌ها را جداگانه به حدی بزنید تا سفت شود. پس از آن گلاب و سفیده تخم مرغ‌ها را با روغن و پودرقند مخلوط کنید و آرد را در آن بریزید و هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند. این خمیر نسبت به سایر خمیر‌ها کمی شل است و بعد از چند ساعت ماندن نرمی آن به حد کافی می‌شود. خمیر را در یک کیسه نایلونی بریزید و بگذارید 24 ساعت بماند. سپس خمیر را روی میز به قطر نیم سانتیمتر باز کنید و قالب بزنید و داخل سینی بچینید. در نهایت سینی را در فر با حرارت 180درجه سانتی گراد تا وقتی که زیر آنها کمی طلایی شود بپزید. مراقب باشید رنگ نان برنجی‌ها زیاد تغییر نکند.‏

http://www.banounews.ir/fa/News/128013/شیرینی-ها--نان-برنجی؛-سوغات-یزدی-های-هنرمند
بستن   چاپ