آریا بانو - آخرین خبر / دسرهایی که از
سیب در ترکیب آنها استفاده شده معمولا خوش
عطر و طعمترین دسرها هستند.
دسر سیب و
بیسکویت که به الما تاتلیسی هم معروف است، یکی از همین دسرها است که ساده و راحت تهیه میشود.
چی لازم دارم:
بیسکویت پتی بور ساده به مقدار لازم
کمپوت
سیب به مقدار لازم
گردو به میزان دلخواه
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر 2لیوان
آرد 1 قاشق غذاخوری
شکر 4 قاشق غذاخوری
پودر دارچین نصف قاشق مرباخوری
وانیل نصف قاشق مرباخوری
چه جوری درست میشه:
نشاسته ذرت، آرد، شکر، زرده تخم مرغ، وانیل و
شیر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا جایی که محلول به غلظت ماست شود. این محلول باید یکدست و بدون گلوله باشد.
بیسکویت و گردو را جداگانه در آسیاب خرد کنید. سپس نیمی از مواد را در ظرف مخصوص
دسر بریزید و روی آن را با
بیسکویت پودر شده بپوشانید. بعد از آن، کمپوتهای
سیب را برش داده و روی آن بچینید و گردوی خرد شده را روی کمپوتها ریخته و پودر دارچین را روی گردو بپاشید. آب کمپوت را هم روی بیسکویتها بریزید. سپس روی این لایه را با بقیه مواد
دسر بپوشانید و دوباره
بیسکویت پودر شده و
سیب و گردو و دارچین را قرار دهید. ظرف
دسر را به مدت یک روز در یخچال بگذارید و بعد از 24ساعت سرو کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/128008/میز-اردور--دسر-سیب-و-بیسکویت؛-دسر-بعد-از-ناهار