آریا بانو
شیرینی ها/ کیک قلب، سورپرایز شکلاتی
دوشنبه 29 بهمن 1397 - 20:33:30
آریا بانو - سرآشپزپاپیون / مواد لازم برای کیک قلب سورپرایز شکلاتی
مواد اصلی
کیک شکلاتی به مقدار لازم
شکلات تخته ای مرغوب350 گرم
خامه فرم گرفته150 گرم
کرمفیل یا دلی کارملی100-150 گرم
موز2 عدد
مواد لازم کیک :
آرد1 پیمانه
تخم مرغ2 عدد
شکر3/4 پیمانه
روغن مایع1/2 پیمانه
شیر1/2 پیمانه
پودر کاکائو1.5 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر1/2 قاشق غذا خوری
وانیل‏1/2 قاشق چای خوری
مواد لازم دلی کارملی
شکر200 گرم
خامه صبحانه1 بسته
کره2 قاشق غذا خوری
وانیل‏1 قاشق چای خوری
طرز تهیه
زمان تهیه 120دقیقه
زمان پخت 40دقیقه
1
ابتدا کیک شکلاتی درست کنید،برای اینکار تخم مرغها وشکر و وانیل را با همزن بزنید تا کف کنند، بعد شیر و روغن مایع را اضافه کنید.بعد مواد خشک را که شامل (آرد،بکینگ پودر و پودر کاکائو هستن) با هم مخلوط و الک کنید و کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کنید و مواد رو با لیسک آرام هم بزنید .
2
وقالب سیلیکونی قلب را چرب کنید و تا نیمه قالب از مواد کیک داخلش بریزید و بمدت 30 دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده است قرار دهید بعد از 30 دقیقه پخت کیک را با خلال دندان چک کنید اگر کیک پخته بود آنرا از فر خارج کنید و اجازه دهید کیک خنک شود سپس به آرامی کیک را از قالب خارج کنید.
3
حدود 350 گرم شکلات تلخ کارات یا باراکا یا پارمیدا را تکه تکه کنید (یه بسته 350 گرمی).شکلات را در ظرفی ریخته و روی سماور درحال جوش بذارید تا کاملا ذوب شود.
4
وقتی ذوب شد نصفش را داخل قالب قلبی بریزید و قالب را تکان دهید تا شکلات به همه ی قسمتهای قالب برسد بعد شکلات اضافی را داخل ظرف شکلات خالی کنید و با کارد دیواره های قالب را تمیز کنید و قالب را حدود 4 الی 5 دقیقه داخل فریزر بذارید تا شکلات ببندد.
5
وقتی لایه اول شکلات بست دوباره داخل قالب، شکلات بریزید و ایندفعه با قلمو یا پشت قاشق به همه قسمتها شکلات بمالید تا دیواره شکلاتی ضخیم شود دیواره های بالایی قالب را ضخیم کنید چون اگر نازک باشند حین کار میشکنند.
6
وقتی لایه دوم شکلات را به دیواره ها زدید دوباره چند دقیقه داخل فریزر بذارید تا شکلات خودش را بگیرد.
7
قالب را از فریزر خارج کرده و روی شکلات دلی کاراملی یا کرمفیل بریزید و آنرا با پشت قاشق پهن کنید.
8
وقتی دلی کاراملی را ریختید کیک را از وسط با اره کیک برش بزنید و لایه اولش را داخل قالب روی دلی کاراملی بذارید و روی آن خامه فرم گرفته بمالید.
9
روی خامه هم حلقه های موز قرار دهید و لایه ی دوم کیک را روی موزها قرار دهید و بقیه شکلات که داخل ظرف مانده را ذوب کنید و روی کیک بریزید و سطح آنرا صاف کنید و با نوک کارد شکلات اضافی روی قالب را پاک کنید.
10
قالب را یکی دو ساعتی داخل یخچال بذارید.موقع درآوردن قلب شکلاتی از قالب، اول همه ی دیواره های قالب را به آرامی از شکلات جدا کنید و با دقت تمام قالب را از سطح شکلات جدا کنید،خیلی احتیاط کنید که شکلات نشکند.
11
برای دلی کاراملی ابتدا شکر را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کم کم ذوب شود شکر را هم نزنید فقط گاهی تابه رو کمی تکان دهید تا همه ی شکر ذوب شود.
12
وقتی شکر ذوب شد مدام آنرا هم بزنید تا نسوزد.بعد از اینکه شکر کمی تغییر رنگ داد آنرا از روی حرارت بردارید و خامه را که کمی گرم کرده اید به شکر ذوب شده اضافه کنید و خوب هم بزنید.
13
بعد از اینکه مخلوط شکر و خامه یکدست شدن دوباره یک دقیقه روی حرارت بذارید تا بجوش بیاید بعد از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
14
دلی کاراملی بعد از خنک شدن تا حدودی غلیظ میشود، این سس در یخچال و ظرف دربسته تا چند هفته ماندگار است و برای تزئین کیکها هم مورد استفاده است فقط باید قبل از استفاده کمی گرمش کنید.
سایر نکات
دستور دلی کاراملی اضافه شده ولی لوازم قنادیها کرمفیل و دلی کاراملی را دارند پس آماده هم میتوانید تهیه کنید.
برای اینکه قلب تو خالی داشته باشید و داخلش را با کادو و غیره پر کنید باید دوبار دیواره ی شکلاتی درست کنید و داخل یکی از دیواره ها کادو یا غیره را قرار دهید بعد با شکلات ذوب شده دیواره ی بعدی را روی آن بچسبانید.
این قلب را با شکلات تخته ای های رنگی که لوازم قنادیها میفروشند هم میتوانید درست کنید.
برای رنگ کردن این قلب میتوانید از رنگ پودری استفاده کنید.
کلیپ تهیه این قلب شکلاتی داخل پیجم هست برای درک بیشتر به آخرین ویدیوهای پیجم مراجعه کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/128005/شیرینی-ها--کیک-قلب،-سورپرایز-شکلاتی
بستن   چاپ