آریا بانو
میز اردور/ پودینگ شکلات را برای میان وعده کودکتان درست کنید
دوشنبه 29 بهمن 1397 - 11:39:32
آریا بانو - نمناک / برای پخت “پودینگ شکلات” ایتالیایی نیاز به 5 دقیقه زمان آماده سازی و کمتر از 15 دقیقه برای پخت آن دارید. البته باید این پودینگ 6 ساعت در یخچال استراحت کند سپس آماده سرو می شود.
چی لازم دارم:
خامه 800 گرم
خامه زده شده برای سرو
فندق بو داده شده برای سرو
نوتلا (شکلات فندقی) 500 گرم
آب جوش 1 قاشق مرباخوری
پودر ژلاتین ½2 قاشق مرباخوری
پودر کاکائو برای تزیین در زمان سرو
چه جوری درست میشه:
یکی از خوشمزه ترین دسرها پودینگ است که ریشه ای فرانسوی دارد و به روش های مختلف درست میشود، در اینجا قصد داریم پودینگ شکلات فندقی را آموزش دهیم.
ابتدا پودر ژلاتین را داخل آب جوش ریخته و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا حل شود.
حالا تابه ای را روی حرارت ملایم قرار داده و خامه و نوتلا را با هم مخلوط کرده و 5 دقیقه هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
ژلاتین آب شده را به نوتلا افزوده و خوب هم بزنید.
مواد را داخل ظرف های دسر ریخته داخل یخچال بگذارید تا خودش را ببندد، بهتر است 5 تا 6 ساعت زمان دهید تا پودینگ خوب بسته شود.
میتوانید قبل از سرو پودینگ را با فندق و پودر کاکائو تزیین کرده و میل نمایید.

http://www.banounews.ir/fa/News/127831/میز-اردور--پودینگ-شکلات-را-برای-میان-وعده-کودکتان-درست-کنید
بستن   چاپ