آریا بانو
روش کیسه‌پز کردن غذا در سردکن
يکشنبه 28 بهمن 1397 - 21:27:26
آریا بانو - تابناک / کیسه‌پزی روشی در پخت‌ و پز است که طی آن مواد غذایی را درون پلاستیک‌هایی که فاقد هوا هستند و داخل ظرف آب قرار می‌دهند تا برای 72 ساعت و در دمای پایین بپزد. هدف از استفاده از این روش این است که همه‌جای خوراک به طور یک‌دست پخته شود و تفاوتی در میزان پخته شدن میان بیرون و درون گوشت و دیگر خوراک‌ها به‌ جا نماند. خوراک حاصله از این روش، بسیار ترد خواهد شد و آبدار بودن و مزه‌دار بودن خود را حفظ می‌کند. در این ویدیو طرز کیسه پز کردن غذا در سردکن(یخدان) را یاد خواهید گرفت.

http://www.banounews.ir/fa/News/127609/روش-کیسه‌پز-کردن-غذا-در-سردکن
بستن   چاپ