آریا بانو - سفره خونه / مواد لازم برای 5 نفر:
کلم قرمز بسیار ریز خرد شده
1/4 عددسیب زمینی آب پز، رنده یا نگینی خرد شده
2 عددخیار شور بزرگ خرد شده نگینی
2 عددژامبون مرغ در صورت تمایل، خرد شده نگینی
3 عدد ذرت پخته شده
1 بسته هویج رنده شده
2 عددشوید تازه و خرد
3 قاشق غذا خوری سس خردل به
سس مایونز به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
نمک فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سالاد:
برای تهیه سالاد چند طبقه از ظروف مخصوص
ژله میتوان استفاده کرد که جلوه بهتری دارد. ظرف را خیس میکنیم و یک کیسه فریزر را برش زده و داخل ظرف گذاشته و خوب به دیواره میچسبانیم.باید مقداری از کیسه بیرون ظرف بماند. از سس مایونز و خردل و نمک و فلفل و ابلیمو و
روغن زیتون یک سس تهیه میکنیم .. کلم خرد شده را با مقداری از این سس مخلوط کرده و 1/3 ظرف را با این مواد پر میکنیم و با قاشق خوب فشار میدهیم. در مرحله بعدی
سیب زمینی و خیار شور و ژامبون را با این سس مخلوط کرده و لایه بعدی را مانند کلم میسازیم.
سپس شویدهای خرد شده را روی لایه
سیب زمینی پخش میکنیم و در اخر مخلوط هویج و ذرت و سس را میریزیم و مجددا با قاشق فشار میدهیم و در اخر کیسه فریزر باقیمانده از لبه ظرف را روی سالاد میکشیم و برای حداقل یک
ساعت در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد. زمان سرو روی سالاد را باز کرده مثل
ژله برمیگردانیم و کیسه را از روی ان برمیداریم …
قابل ذکر است که نباید سس اماده شده ابکی باشد.