آریا بانو - افطاری ماه رمضان یکی از مهمترین وعده های این ماه است که باید در آن
تغذیه خوب و مقوی داشته باشید. خرما بریج (بریز) یکی از دسرهای
سنتی و مقوی سفره افطاری است که با دستور ساده زیر می توانید درست کنید.
به گزارش بانو نیوز ،
خرما بریز یک
دسر مقوی برای افطاری ماه رمضان
مواد لازم تهیه خرما بریز برای افطاری ماه رمضان :
آرد | یک پیمانه |
خرما | 400 گرم |
کنجد | یک قاشق غذاخوری |
روغن | سه قاشق غذاخوری |
زیره، هل، دارچین و تخم گشنیز | به مقدار لازم |
طرز تهیه خرما بریز برای افطاری ماه رمضان :
ابتدا آرد را حرارت دهید و وقتی به رنگ قهوه ای متمایل شد، به آن
روغن اضافه کنید و هم بزنید.
زیره، هل و دارچین را به همراه خرمای هسته گرفته و کنجد، اضافه و خوب آن را له کنید و در پایان روی سینی پهن کنید و برش بزنید.
خواص :
این
دسر کرمانی منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد.
نیاز به کلسیم را به خوبی رفع می کند.
بهتر است آرد آن سبوس دار باشد.
بیتوته
انتهای متن/*
http://www.banounews.ir/fa/News/124094/طرز-تهیه-خرما-بریز-دسر-مقوی-ویژه-ماه-رمضان