آریا بانو
طرز تهیه خرما بریز دسر مقوی ویژه ماه رمضان
شنبه 13 بهمن 1397 - 15:34:58
زنان خبر
آریا بانو - افطاری ماه رمضان یکی از مهمترین وعده های این ماه است که باید در آن تغذیه خوب و مقوی داشته باشید. خرما بریج (بریز) یکی از دسرهای سنتی و مقوی سفره افطاری است که با دستور ساده زیر می توانید درست کنید.

به گزارش بانو نیوز ،
خرما بریز یک دسر مقوی برای افطاری ماه رمضان
مواد لازم تهیه خرما بریز برای افطاری ماه رمضان :
 آرد یک پیمانه
 خرما400 گرم
کنجدیک قاشق غذاخوری
 روغن سه قاشق غذاخوری
زیره، هل، دارچین و تخم گشنیزبه مقدار لازم

طرز تهیه خرما بریز برای افطاری ماه رمضان :
ابتدا آرد را حرارت دهید و وقتی به رنگ قهوه ای متمایل شد، به آن روغن اضافه کنید و هم بزنید.
زیره، هل و دارچین را به همراه خرمای هسته گرفته و کنجد، اضافه و خوب آن را له کنید و در پایان روی سینی پهن کنید و برش بزنید.
خواص :
این دسر کرمانی منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد.
نیاز به کلسیم را به خوبی رفع می کند.
بهتر است آرد آن سبوس دار باشد.
بیتوته
انتهای متن/*

http://www.banounews.ir/fa/News/124094/طرز-تهیه-خرما-بریز-دسر-مقوی-ویژه-ماه-رمضان
بستن   چاپ