آریا بانو - معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعلام اینکه مصرف نمک و شکر در
ایران چهار برابر استاندارد جهانی است بر ضرورت کاهش مصرف آنها تاکید کرد.
حسین فرشیدی در آیین آغاز به کار
سلامت شهر در بوستان لاله تهران، گفت: مصرف شکر در
ایران سه و نیم برابر نرخ جهانی و مصرف نمک ما 4 برابر جهان است که باید این روند اصلاح شود.
وی با بیان این که فقط با یک اندیشه، ذهن و فکر مثبت میتوانیم حال خوب بسازیم، افزود: داشتن
تغذیه و فعالیت بدنی مناسب و مصرف انرژی ناشی از آن و دوری از استرس میتواند
سلامت ما را تضمین کند.
فرشیدی با اشاره به این که مردم وزارت بهداشت را با دارو، درمان و بیمارستان میشناسند، اظهار داشت: ما در حوزه بهداشت به دنبال افراد
سالم هستیم که بیمار نشوند. برنامههایی که میتواند ما را
سالم نگه دارد اجرای آن سخت است.
وی به برخی عادتهای غلط غذایی و مضرات این عادات اشاره کرد و گفت: مصرف شکر در
ایران سه و نیم برابر نرخ جهانی و مصرف نمک ما 4 برابر جهان است که باید این روند اصلاح شود.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در یک دهه گذشته و خصوصا در دوسال اخیر اقداماتی برای اصلاح مصرف قند و نمک شده با برنامههای
فرهنگی انجام شده است، گفت: ترویج استفاده از نان کامل یعنی نان سبوس دار در دستور کار قرار دارد. این نان دیابت،
سرطان و فشار خون را کاهش میدهد. اکنون هزار و 800 نانوایی در کشور نان کامل طبخ میکنند و امیدواریم استفاده از این نان ترویج بیشتری پیدا کند.
مدیر کل
سلامت شهرداری
تهران نیز در این مراسم گفت: به خود میبالیم که بتوانیم خدمات مورد نیاز مردم را در هفته
سلامت در 123 نقطه ارائه کنیم.
حمید صاحل افزود: در سال جاری برای همه اقشار مختلف جامعه از سوی شهرداری برنامه خاص تدارک دیده شده است و هیچ گروه و قشر جمعیتی نیست که از برنامههای تدارک دیده شده بی نصیب بماند.
گفتنی است نمایشگاه هفته
سلامت با شعار حال خوب ساختنی است در فضایی به وسعت 5 هزار متر مربع و 80 غرفه از
ساعت 17 تا 22 پذیرای بازدید کنندگان است.
http://www.banounews.ir/fa/News/1182453/مصرف-نمک-و-شکر-در-ایران-4-برابر-استاندارد-جهانی