آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم:
شیر 2 لیوان
آرد سفید 2 ق غ
کره 1 ق غ
شکر 2 ق غ
شیره انگور (یا هر شیره دیگه )به میزان دل خواه
گردو برای تزیین
طرزتهیه:
آرد رو الک کردم و روی حرارت کم تفت دادن تا بوی خامی گرفته بشه ، رنگش تغییر نکنه . کره رو اضافه کردم و هم زرم و تفت دادم رنگش کمی تغییر می کنه و بعد شکر رو ریختم و تفت دادم و در آخر
شیر گرم رو کم کم اضافه کردم و مدام هم زدم . کم کم ریخته بشه که گلوله نشه و برای این که گلوله نشه با همزن دستی ترکیب کردم . روی حرارت تا زمانی که به غلظت فرنی برسه موند .
توی ظرف هام ریختم و تا گرم هست کمی شیره انگور حدود 1 ق غ برای هر کدوم ریختم ، تا داخلش کمی نفوذ کنه و جلوه
زیبایی بده ، بعد یک تکه گردو روش گذاشتم .
چون شیره داره می تونید شکر رو حذف کنید . البته با مقدار کمی شیره ،
شیرینی زیادی نداره . بسته به سلیقه می تونید
شیرینی رو تنظیم کنید .
اگر بعد از غلیظ شدن گلوله ای بود می تونید داخل میکسر بریزید .
هم گرم و هم سرد میشه میل کرد . از نظر من که خنک بشه و چند ساعتی یخچال باشه خوشمزه تره
منبع: ashpaazbashi