آریا بانو
طرز تهیه کیک برنجی با بادام هندی!
دوشنبه 6 فروردين 1403 - 10:39:20
آریا بانو - برترین ها / برنج با بادام هندی؟! تا به حال امتحان کرده اید؟ کره ای های عجیب و غریب نوعی کیک برنجی مخصوص به خود دارند که به برنج، بادام هندی اضافه می کنند. طرز تهیه آن اصلا سخت نیست. آن را برایتان آموزش داده ایم.
مواد لازم:
برنج (ترجیحا هندی) 4 فنجان بادام هندی 25 گرم نارگیل (مکعبی خرد شده) به میزان لازم پودر هل سبز به میزان لازم آب 4 فنجان شیره قند 4 فنجان
دستور دوم:
آرد 3 قاشق غذاخوری شیر نصف فنجان برنج (پخته شده) 3 فنجان تخم مرغ (زده شده) 2 عدد نمک 1 قاشق غذاخوری

آریا بانو


دستور اول:
برنج را از شب پیش خیس کنیدصبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنیدسپس آن را آسیا کنیدظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید ،‌بعد از 5 دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده ،‌ نارگیل ، پودر هل و شیره قند اضافه کنید.

آریا بانو


وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنیدسپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می شودسپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شودبعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته ،‌ آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزیدروی آن روغن بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید.
دستور دوم:
تخم مرغ های زده شده را با برنج پخته و خنک شده مخلوط کنید ،‌ سپس آرد و شیر را به آن اضافه کنید . با قاشق آن را در ظرفی که می خواهید داخل فر بگذارید ، بریزید و آن را با یک نان شیرینی فشار داده ،‌ آن را پرس کنید تا به اندازه و ضخامت دلخواه شما برسد . آن را بپزید تا زمانیکه دو طرف آن قهوه ای شود . با کره و شربت به عنوان کیک داغ یا دسر کنار غذا سرو کنید .

آریا بانو



http://www.banounews.ir/fa/News/1169992/طرز-تهیه-کیک-برنجی-با-بادام-هندی!
بستن   چاپ