آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم
شیرینی پفکی گردویی
زرده تخم مرغ سه عدد
وانیل یک چهارم ق چ
بکینگ پودر یک سوم ق چ
ارد
برنج یک ق م
پودر قند 110 گرم
گردو خرد شده نصف پیمانه
طرز تهیه
اول: زرده تخم، وانیل و پودر قند و ده دقیقه با همزن هم بزنید تا رنگش روش شده و حجم بگیره و کشدار بشه
دوم:بکینگ پودر و آرد
برنج و اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
سوم: گردو خرد شده رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
چهارم: مخلوط آماده شده رو داخل قیف ریخته و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختیم به اندازه های دلخواه پایپ کرده و انتقال میدیم داخل فر از پیش گرم شده ،حدود ده دقیقه با دمای 170 درجه
نکته مهم:
حتما فر و از قبل روشن کنید
وقتی
شیرینی رو داخل فر انتقال دادید به هیچ عنوان در فر و باز نکنید.
احتمال داره زمان پخت بیشتر از ده دقیقه باشد ، همین که زیر
شیرینی طلایی کم رنک شد زمان پخت کافیه.
بعد از اینکه
شیرینی پخت فر رو خاموش کنید، در فر و باز بزارید و اجازه بدید
شیرینی داخل فر بمونه تا ار داغی بیافته (حدود یک ربع )بعد از فر خارج کنید.
وقتی که ارد
برنج و بکینک پودر و اضافه کردید خیلی هم نزنید.
شیرینی رو بعد از خنک شدن داخل ظرف دربسته قرار داده و خارج از یخچال نگهداری کنیداکر داخل یخچال بزارید
شیرینی ها نرم میشن