آریا بانو
تهیه بهترین بال و کتف سوخاری
چهارشنبه 23 اسفند 1402 - 22:43:37
آریا بانو - آخرین خبر / بهترین بال و کتف سوخاری رو میتونی فقط با آرد و آب یخ و ادویه داشته باشی! هم به صرفه س، هم روغن زیادی جذب نمیکنه و هم نیازی به آرد سوخاری نداره! اگه یه بار امتحانش کنی بیخیال همه کتف و بال سوخاری های رستورانی میشی
بال و کتف به میزان دلخواه (من 6 عدد بال و 6 عدد کتف استفاده کردم)، نمک- فلفل سیاه- پاپریکا- پودر سیر، نشاسته ذرت 2 ق غ، سرکه سفید 2 ق غ
مواد سوخاری:
آرد، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا
ادویه ها رو میتونین به دلخواه بریزین
حتما با شعله ی ملایم بذارین بپزه تا کاملا مغز پخت بشه!


http://www.banounews.ir/fa/News/1163753/تهیه-بهترین-بال-و-کتف-سوخاری
بستن   چاپ