آریا بانو
طرز تهیه پاناکوتا و سیب ژله ای
دوشنبه 19 آذر 1397 - 14:37:57
آریا بانو -
درست کردن پاناکوتا و سیب ژله ای
مواد لازم برای پاناکوتا و سیب ژله ای :
شیر 1 لیوان
خامه یک پاکت
شکر 4 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 4 قاشق مرباخوری (من 2 قاشق ریختم)
وانیل 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه پاناکوتا و سیب ژله ای :
ابتدا پودر ژلاتین را با مقداری از شیر روی حرارت غیر مستقیم می گذاریم تا بن ماری شود، بقیه شیر و شکر و خامه را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا گرم شود و جوش ریز بزند و بعد از روی حرارت بردارید که زیاد نجوشد.
وانیل را هم اضافه می کنیم و بعد شیر و ژلاتین بن ماری را اضافه می کنیم. برای لایه دوم ابتدا سیب را پوست کنید. نصف ژله توت فرنگی را با 1 لیوان آب جوش روی حرارت بگذارید و بعد سیب ها را هم داخل ظرف می گذاریم تا سیب با ژله کمی بجوشد و پخته شود و کمی ژله هم غلیظ شود و بعد از روی حرارت بردارید. کمی که سرد شد سیب را داخل جام بگذارید و روی آن را ژله توت فرنگی بریزید و داخل یخچال بگذارید تا ببندد.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته


http://www.banounews.ir/fa/News/106657/طرز-تهیه-پاناکوتا-و-سیب-ژله-ای
بستن   چاپ