آریا بانو
رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه محقق اردبیلی:
نقش زنان در اقتصاد کشور بیشتر از آمارهای ارائه شده است
شنبه 17 آذر 1397 - 10:35:10
ایسنا - زنان
آریا بانو - رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: بخش قابل توجهی از فعالیت‌ها و محصولات بانوان به بازار عرضه نمی‌شود که این امر موجب عدم توجه به نقش آن‌ها در محاسبات رسمی شده است.

محمد حسن زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا‌، ‌افزود: در حال حاضر نقش‌آفرینی و سهم زنان در اقتصاد کشور بیش از نسل گذشته بوده و خدمات و فعالیت‌های مختلف ارزشمندی از سوی آنها به جامعه ارائه می شود.
وی با بیان اینکه استفاده از پتانسیل و ظرفیت های زنان موجب رشد اقتصادی می‌گردد، تصریح‌ کرد: راه‌اندازی صندوق‌های قرض الحسنه توسط بانوان که به رفع ضعف و خلاء نظام بانکی کمک می‌کند؛ نشان می دهد که نقش آنها در اقتصاد کشور از آنچه در آمارها گفته شده بیشتر است.
رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه محقق اردبیل‌ با اشاره به اینکه در اقتصاد کشور حدود 50 درصد تولید را مصارف خانواده‌ها تشکیل می‌دهد، اظهار کرد: طرز مصرف کالاهای تولیدی به نوع رفتار و روش استفاده‌ بانوان در خانواده از آن محصول بستگی دارد.
حسن زاده با بیان اینکه در نوسانات قیمت‌های کشور غیر از عوامل خارجی عوامل داخلی نیز تاثیرگذار بوده است، اضافه کرد: از رفتارهای نادرست اقتصادی از جمله افزایش تقاضا این است که از یک محصول در زمان خاصی بیشتر استفاده می شود که این امر موجب افزایش قیمت آن کالا می‌گردد.
وی با اشاره به اینکه پشتکار و تلاش مردم موجب پیشرفت کشور می‌شود، ادامه داد: رشد و توسعه کشور بیشتر از اینکه به دولت مرتبط باشد به رشد و نحوه تفکر افراد آن جامعه بستگی دارد.
رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه محقق اردبیل‌ با بیان اینکه بیشترین عامل افزایش قیمت در محصول، شایعه افزایش قیمت آن است، یادآور شد: وقتی انتظار می رود کالایی گران شود؛ تقاضا برای آن محصول بیشتر می‌شود که این امر می‌تواند بر افزایش غیرواقعی و مختل شدن چرخه اقتصادی دامن زند.
حسن زاده با تأکید بر اینکه برای رشد و توسعه باید به رفتارهای خود بیشتر توجه کنیم تا بهره‌وری در کشور افزایش یابد، افزود: اگر خبر‌ و عملکردهای خوب و مثبت‌ بیشتر توسط رسانه‌ها مورد توجه قرار گیرد و از انتشار نکات منفی و یا گاهی کذب جلوگیری شود‌ تا حدی می‌توان از مشکلات اقتصادی و اجتماعی کاست.
رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه محقق اردبیل با بیان اینکه در خرید و تولید کالا بایستی به کیفیت محصول نیز توجه شود، یادآور شد: در حال حاضر در کشور کالاهایی هستند که با کیفیت بالا تولید می‌شوند اما به دلیل گرایش مردم به کالاهایی با برند خارجی، تولیدکنندگان کشور مجبور هستند مارک کشورهای دیگر را بر روی محصولات ایرانی درج کنند‌ که این امر موجب عدم برندسازی در کشور می‌شود.
حسن زاده ادامه داد: باید به تقویت خود باوری در بین افراد مخصوصا بانوان توجه شود تا فرهنگ کارآفرینی در بین افراد جامعه رشد یابد.
انتهای پیام

http://www.banounews.ir/fa/News/106294/نقش-زنان-در-اقتصاد-کشور-بیشتر-از-آمارهای-ارائه-شده-است
بستن   چاپ