آریا بانو

آخرين مطالب

زنان موفق دنیا؛ مختصری از زندگی روث بیدرگینزبرگ، قاضی دیوان عالی آمریکا زنان جهان

  بزرگنمايي:

آریا بانو - زنان موفق دنیا کم نیستند اما کم به چشم می‌آیند. یکی از آنان روث بیدرگینزبرگ، قاضی دیوان عالی آمریکاست که زندگی او را به طور مختصر مرور خواهیم کرد.


سرویس چهره‌ها – زندگی افراد موفق می‌تواند الهام‌بخش بسیاری از ما در زندگی باشد. همین که بدانیم آن‌ها چه سختی‌هایی کشیده‌اند و چه تغییراتی توانستند ایجاد کنند می‌تواند ما را به خودمان بیاورد تا در مقابله با مشکلات‌مان جا نزنیم. یکی از این افراد روث بیدرگینزبرگ است (احتمالا نامش را نشنیده‌اید). او یکی از زنان موفق و تاثیرگذار جهان و از چهره‌های محبوب آمریکاست و دومین زنی است که توانسته قاضی دیوان عالی آمریکا شود.
روث بیدرگینزبرگ، از زنان موفق دنیا
یک قاضی موفق تنها صفتی نیست که بشود به روث بیدرگینزبرگ نسبت داد. او نه تنها از قضات پرسابقه و یکی از 4 قاضی لیبرال دادگاه آمریکاست، کسی‌ است که مبارزات حقوقی و قانونی اولیه او جهان را برای زنان به جای بهتری تبدیل کرد و فعالیت‌های او الهام‌بخش زنان بسیاری در سرتاسر جهان بود.

از آنجا که ما همیشه ناکامی خود را به گردن دلایل کوچک و بزرگ و محدودیت‌های خاص زنان می‌اندازیم زندگی این قاضی 85 ساله جالب توجه است. او در 15 مارس 1933 در بروکلین نیویورک متولد شد و وقتی که کودکی بیش نبود خواهر بزرگش فوت کرد. اما این تنها واقعه ناگوار زندگی او نبود. مادر روث نیز در فاصله کوتاهی پس از اتمام دبیرستان وی بر اثر سرطان چشم از جهان فرو بست. مادری که از آرزو‌های دور و دراز دخترش باخبر بود و قوی‌ترین پشتیبان وی در آن جامعه‌ای بود که همیشه آرزوی وی برای وکالت را مسخره می‌کردند و می‌گفتند فقط مرد‌ها می‌توانند وکیل و قاضی شوند. این واقعه روث جوان را افسرده و خانه‌نشین کرد. او باید در کنار پدرش می‌ماند. اما دیری نگذشت که مجددا برای تغییر به پا خواست و برای ادامه تحصیل اقدام کرد.
در جامعه آن روز نیویورک واقعا خیلی هم قاضی و وکیل زن نبود. اما روث از خودش می‌پرسید چرا نباید این وضعیت تغییر کند؟
بنابراین او بی‌توجه به هر سنگی که دیگران در مسیرش می‌انداختند در دانشگاه هاروارد و رشته حقوق ثبت‌نام کرد و تبدیل به یکی از زبده‌ترین دانشجویان آنجا و با بالاترین نمرات فارغ‌التحصیل شد.
بیشتر بخوانید: جملات انگیزشی در بیان انسان های موفق
یک همسر خوب

روث در سال 1954 با مارتین گینزبورگ ازدواج کرد. همسرش هم در هاروارد درس می‌خواند. خیلی از اطرافیان حتی سعی می‌کردند از طریق همسر روث در کار وی اختلال ایجاد کنند. کسانی که به مارتین می‌گفتند کمی هم به خانواده‌اش رسیدگی کند و زنی که در خانه نمی‌ماند تا آشپزی کند چه فایده‌ای دارد؟ اما این همسر بی‌نظیر خودش سعی می‌کرد جبران کاستی‌های وجود روث در خانه را بکند و از دخترشان که یک سال پس از ازدواجشان به دنیا آمد مراقبت می‌کرد. او همواره ابراز می‌کرد که چقدر به همسرش افتخار می‌کند. البته مارتین هم حقوق می‌خواند و او هم در همین زمینه مشغول به کار شد (وکالت و استادی دانشگاه). خود قاضی روث درباره همسرش می‌گوید: او اولین پسری بود که به اینکه من هم مغزی برای فکر کردن دارم اهمیت می‌داد!
مارتین در سال 2010 به خاطر سرطان فوت کرد و روث دوباره یک حامی قدرتمند دیگر را از دست داد.
بیشتر بخوانید: زندگی موفق با قوانین واقعی روابط

قاضی بیدرگینزبرگ و حقوق زنان
چیزی که برای روث بسیار مهم بوده و هست حقوق زنان است. (هم اکنون نیز با بیش از هشتاد و پنج سال سن از حامیان جنبش MeToo علیه آزار و اذیت جنسی زنان است). او در 6 پرونده مهم پیرامون تساوی جنسیتی در دادگاه عالی ایالت متحده آمریکا به دفاع پرداخت. پس از آن او دومین زن در تاریخ آمریکا شد که به مقام قاضی دادگاه عالی درآمد. وی از 10 اوت 1993 کارش در دادگاه عالی آمریکا را شروع کرده و هنوز هم در آنجا فعالیت کرده و نسبت به اقدامات رییس‌جمهور ترامپ انتقادات صریح می‌کند.
بیشتر بخوانید: جملات انگیزشی موفقیت بسیار تاثیرگذار

این اولین منصب او در دستگاه قضایی نیست و قبل از اینکه کارش را در دادگاه عالی شروع کند از سال 1980 تا سال 1993 قاضی دادگاه ناحیه‌ای بخش کلمبیا بوده است و حتی به عنوان پروفسور در دانشگاه هم تدریس کرده است.
چیزی که در وجود این زن جالب توجه است شجاعت و صراحت وی است. این صراحت را در این سخن وی می‌توان حس کرد که روزی گفت: اگر از من بپرسند چند قاضی زن برای دادگاه عالی کافی است می‌گویم نه تا! (دادگاه عالی دارای نه قاضی است)، مردم از این پاسخ من حیرت‌زده می‌شوند، ولی همیشه قاضی‌های این دادگاه مرد بوده‌اند و تا به حال هیچ‌کس تعجب نکرده است.
اگرچه در مصاحبات وی حس شوخ‌طبعی او را هم می‌توان دید. صفاتی که او دارد همگی در کنار هم او را به یک چهره محبوب در آمریکا تبدیل کرده است.
بیشتر بخوانید: چه عادت‌هایی در زندگی افراد موفق وجود دارد؟

اکنون وی با بیش از 85 سال سن همچنان در دادگاه عالی مشغول است. روزی 20 بار شنا می‌رود و از نظر فعالیت، جوان‌ها هم به پایش نمی‌رسند. چرا بعضی از انسان‌ها اینگونه می‌شوند؟ آیا سوخت موشک می‌خورند که انقدر قوی و باانگیزه برای رسیدن به اهداف‌شان تلاش کرده و تا به جایی که می‌خواهند نرسند از پا نمی‌نشینند؟!
سخن آخر
اگر همچنان علاقه‌مند هستید درباره جزییات زندگی قاضی گینزبورگ بیشتر بدانید این لینک اطلاعات جالبی برای شما دارد. البته از زندگی این زن شجاع یک فیلم مستند ساخته شده با نام RBG (که مخفف اسم اوست) و با جستجو در اینترنت می‌توانید آن را بیابید. امیدواریم زندگی این زن نقطه آغازی باشد برای همه زنان جهان تا به جای صرف فعل نتوانستن، شجاعانه به آرزوهایشان جامه عمل بپوشانند و محدودیت‌ها را زیر پا بگذارند.
بیشتر بخوانید: بیوگرافی رکسانا ورزا (ششمین بانوی موفق ایرانی در زمینه تکنولوژی)

زندگی قاضی گینزبورگ یک مثال واضح از کسی است که بی‌توجه به تفکر رایج جامعه بر روی اهدافش تمرکز کرد. شاید بگویید همسر حامی، هوش بسیار، وضع مالی خوب یا ... او را به این جایگاه رساند اما مراقب باشید برای پنهان کردن دلایل اصلی ناکامی خود،‌به دام نوجیه نیفتید. زنان بسیاری در جهان هستند که بچه‌دار شدن، خانه‌داری کردن، فوت عزیزان نزدیک و ... ذره‌ای از پشتکارشان نکاسته است. شما هم می‌توانید مثل آن‌ها و چه بسا بهتر باشید.
پریسا رودحله

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/99341/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ارتش سوسک‌های رباتیک مجهز به کوله‌پشتی رایانه‌ای در بیابان

تو مثل منی برف...

دستِ خالی امان هندی و 12 آسیایی که در بیشکک سهمیه گرفتند

نساجی با درخشش یک برزیلی امیدوار به بقاست

منفور بارسلون بازیکن هفته چمپیونزلیگ شد!‏

گل دوم استقلال از روی نقطه پنالتی توسط محمدی

سکوت تراکتوری‌ها پس از شکست

پرسپولیس با ذخیره‌ها تیم رضا عنایتی را شکست داد

تراکتور سهمیه آسیا را به ملوان تعارف زد

شوت ابوالفضل جلالی در دقیقه 58 به تیرک عمودی دروازه شمس آذر برخورد کرد

بازگشت امید به نساجی با برد خانگی؛ تراکتور بدون خمس هم باخت

پیشنهاد میلیاردر فنلاندی؛ اینتر را به من بفروش!‏

گزارش زنده؛ استقلال 2-0 شمس‌آذر قزوین

دیبی:نفهمیدم تکرار کن! یه مرتیکه رو اسب سفید نشسته؟

دلبری های پیمان معادی در سریال افعی تهران

پشت صحنه جذاب صداتو با حضور جواد هاشمی

کشف اتفاقی استخوان بزرگترین موجود دریایی که 202 میلیون سال قبل وجود داشت/ ویدئو

آهنگ «سلام عزیزم» با صدای مسیح و آرش ای پی

تکلیف تعطیلی پنجشنبه‌ها چه زمانی مشخص می‌شود؟

این نوشیدنی خوشمزه و اقتصادی رو از دست نده

سس قارچ ویژه برای سیب زمینی سرخ شده

کمبود این ویتامین‌ها مساوی است با سردردهای مکرر

ترفندهای تمیزکاری خانگی

بزرگترین مار جهان در هند پیدا شد/ 15 متر طول و 1000 کیلو وزن !

«تاریخ سازی» با «تاریخ شفاهی»

خاص‌ترین خوش و بش هفته در دربی کوچک

گل اول استقلال به شمس‌آذر توسط مهرداد محمدی

گل اول نساجی از روی نقطه پنالتی توسط باقری

اعتراف پوچتینو به عادت عجیب؛ خرافاتی نیستم

آلوز صدر جدول پاسورها را برای جلالی آب و جارو کند!

حضور پر رنگ نکونام روی سکوها

تراکتور، حسرت پیروزی در 1403

عباس‌زاده گره نساجی مقابل تراکتور را باز کرد

بدشانسی و فرصت‌سوزی مدافع استقلال!

رئال رونمایی می‌کند؛ قله فناوری برای چمن مخملی

سه مربی تیم ملی در ورزشگاه وطنی و آزادی

گزارش زنده؛ استقلال 1-0 شمس‌آذر قزوین

خاطره تلخ ملیکا شریفی‌نیا از تصادفش

دلیل ازدواج نکردن امیر آقایی

موزیک ویدئوی «با تو» با صدای ماکان بند

انتخاب رشته‌ آزمون دوره دکتری از اول اردیبهشت آغاز می‌شود

جنگل حرا خلیج نایبند عسلویه

نحوه مصرف کرم ضدآفتاب برای مادران باردار و کودکان

شخصی که تناقص رفتاری دارد باید درمان شود

تراکتور و نساجی به یاد نادر دست نشان

سهرابیان از لیست استقلال خط خورد

شمس‌آذر با یک تغییر در اندیشه توقف استقلال

کری ستاره سیتی؛ چهارمین قهرمانی متوالی را می‌خواهیم

ساکت الهامی در مرز انفجار در ورزشگاه وطنی

نصرتی در دومین تجربه سرمربیگری تراکتور