طرز تهیه پوره گل کلم به 2 روش
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - اگر به دنبال یک میان وعده یا پیش غذایی هستید که کم کالری باشد و در عین حال برای سلامتی نیز مفید باشد، پوره گل کلم یکی از بهترین گزینهها خواهد بود. این پوره بسیار لذیذ و کم کالری است و در زمان اندکی نیز میتوان آن را تهیه کرد.
سرویس آشپزی - در زندگی ماشینی امروز که اکثر ساعات روز را پشت میز نشستهایم و تحرکی نداریم، برای حفظ سلامتی باید غذاهای سالم را جایگزین غذاهای پرکالری و فست فودها کنیم. اغلب برای میان وعدهها از خوراکیهای آماده که حاوی مقادیر زیادی روغن، قند و مواد نگهدارنده هستند، استفاده میکنیم، اما به راحتی میتوانید این میان وعدهها را با غذایی سالم و مقوی جایگزین کنید. انواع پورهها یکی از میان وعدههای مناسب هستند. وقتی صحبت از پوره میشود، قبل از هر چیز پوره سیب زمینی به نظرمان میآید، اما میتوان پوره را با سبزیجات دیگر نیز تهیه کرد، یکی از بهترین آنها، پوره گل کلم است. اگرچه شاید در ابتدا فکر کنید که طعم آن چندان مطلوب نیست، اما یکبار اگر این غذا را تهیه کنید، به یکی از میان وعدههای محبوب شما تبدیل خواهد شد.
روش اول: طرز تهیه پوره گل کلم
به منظور تهیه این غذا برای یک الی دو نفر ، به 30 دقیقه زمان و مواد اولیه زیر احتیاج دارد.
مواد لازم |
گل کلم | یک عدد |
سیر | 2 الی 3 حبه |
روغن زیتون | یک قاشق غذاخوری |
کره | 25 گرم |
آویشن، رزماری و نمک | به میزان لازم |
دستور تهیه:
ابتدا گل کلم را بشویید و مغز آن را که سفت است، جدا کنید. سپس گل کلم را به قطعات کوچک برش زده و بخارپز نمایید.
سیرها را رنده کنید و با یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون تفت دهید. زمانی که گل کلم بخار پز شد، آن را همراه با سیر و روغن، نمک، آویشن و رزماری در مخلوط کن بریزید تا یک دست شوند. سپس در یک ظرف مناسب بکشید و کره را روی آن قرار دهید. حرارت گل کلم باعث ذوب شدن تدریجی کره میشود. اگر از کره محلی استفاد کنید، طعم این پوره بهتر خواهد بود.
در صورت تمایل میتوانید از پیازچه خرد شده برای تزیین پوره گل کلم استفاده کنید.
روش دوم: طرز تهیه پوره گل کلم با پنیر
به منظور تهیه این غذا برای یک الی دو نفر ، به 30 دقیقه زمان و مواد اولیه زیر احتیاج دارد.
مواد لازم |
گل کلم | یک عدد |
پنیر خامه ای | یک الی 2 قاشق غذاخوری |
پنیر پارمسان | یک سوم لیوان |
پیارچه خرد شده | یک قاشق غذاخوری |
نمک | به میزان لازم |
شیوه طبخ:
ابتدا گل کلم را بشویید و مغز سفت آن را جدا کنید. سپس آنها را خرد کرده و بخارپز کنید. پیش از آنکه گل کلم سرد شود، آن را همراه با نمک، پنیر خامهای و پنیر پارمسان در مخلوط کن بریزید تا یک دست شود.
سپس پوره گل کلم را در ظرف مناسب برای سرو بکشید و روی آن را با پیازچه خرده شد، تزیین کنید.
به همین راحتی پوره آماده است و میتوانید از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.
معمولا از گل کلم در سالاد، ترشی و به عنوان سبزیجات بخارپز در کنار غذاها استفاده میکنیم، اما این ماده غذایی خواص بسیاری دارد و بهتر است جایگاه بالاتری را در مواد غذایی که روزانه مورد استفاده قرار میگیرند، به خود اختصاص دهد. گل کلم در عین حال که بسیار کم کالری است، خواص فراوانی نیز دارد. این ماده غذایی حاوی فسفر، پتاسیم، منگنز، منیزیم،
ویتامین B6،
ویتامین K،
ویتامین C و مقدار زیادی فیبر است. فیبر برای سلامتی سیستم گوارش اهمیت فراوانی دارد، زیرا باکتریهایی که در
روده زندگی میکنند و در فرآیند هضم غذا نقش دارند، برای زنده ماندن به فیبر وابسته هستند. همچنین گل کلم مقدار زیادی آنتی اکسیدان دارد که در پیشگیری از
سرطان بسیار مفید است.
از دیگر خواص گل کلم میتوان به کاهش فشار خون و تنظیم سطح کلسترول اشاره کرد. این ماده غذایی برای کاهش وزن نیز بسیار مفید است، این ماده غذایی کم کالری میتواند چند
ساعت شما را سیر نگهدارد، بنابراین اگر قصد دارید، وزن کم کنید حتما جایگاه ویژهای را در رژیم غذایی روزانهاتان به گل کلم اختصاص دهید.
آناهید اعظمی فر
-
شنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۷ - ۲۳:۴۴:۴۷
-
۲۷۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/94670/