آریا بانو

آخرين مطالب

خوشامدگویی به پاییز با دسر سیب پخته خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو - خوشامدگویی به پاییز با دسر سیب پخته
٣٥١
٠
برترین ها / سیب پخته یکی از آسانترین دسرهایی‌ست که می‌توانید درست کنید. برای این دسر، هسته سیب‌ها را خارج کرده و داخل آن‌ها را دارچین، شکر و آجیل پر می‌کنیم و در فر می‌پزیم تا سیب کاملا پخته و لطیف شود. مزه آن شبیه به پای سیب است، اما بدون مواد پای سیب به همان خوبی و خوشمزگی است.
در دنیای غذا‌ها هیچ چیز به اندازه سیب و دارچین ما را به یاد پاییز نمی‌اندازد. هم اکنون که تابستان در حال رفتن است و بوی پاییز نم نَمَک احساس می‌شود، خوب است پیشاپیش به استقبال آن برویم. کشاورزان، مادر‌ها و دانش آموزان و دانشجویان شاید جزو شاخص‌ترین افرادی باشند که این روز‌ها بیش از همه در فکر رسیدن پاییز و اشتغالات مربوط به آن هستند. به زودی هوا خنک‌تر از این هم خواهد شد و شما معنای پاییز واقعی را خواهید دید حتی من هم که در جنوب زندگی می‌کنم با زود تاریک شدن هوا و دورهمی‌های شبانه با همسایه‌ها که به لطف خنک شدن هوا امکان پذیر شده می‌دانم که تابستان پربرکت امسال به زودی ما را ترک خواهد کرد.
پاییز در کشور ما یعنی اولین روز ماه مهر در حالی که در کشور‌های غربی علنا با آغاز ماه سپتامبر پاییز آغاز شده و بچه‌ها مشغول درس و مدرسه هستند. اگر شما هم می‌خواهید به پاییز خوش‌آمد بگویید این دسر سیب پخته یکی از بهترین راه‌های ساده، اما شیرین است.
مواد تشکیل دهنده دسر سیب پخته چه هستند؟
سیب بزرگ: در این دسر از چند نوع سیب می‌توان استفاده کرد، اما سیب قرمز معمولی از همه بهتر است. در بخش نکات به این موضوع بیشتر پرداخته شده است.
شکر قهوه‌ای: این نوع شکر به دلیل وجود مقداری ملاس، کمی طعم کاراملی به سیب‌ها می‌دهد در حالی که شکر سفید چنین طعمی را ایجاد نمی‌ند.
گردو: این ماده بخش اصلی مواد پر کننده است و طعمی به دسر می‌دهد که در تضاد با طعم سیب است. شما عاشق طعم برشته آن خواهید شد.
دارچین و جوز: این دو ماده با همدیگر به عنوان ادویه پاییزی عمل می‌کنند.
کره: در اینجا می‌توان از کره نمکی استفاده کرد و دیگر به مواد میانی نمک اضافه نکرد.
اسانس وانیل: این ماده را به آرامی اضافه کنید، چون برای هر سیب فقط به چند قطره نیاز دارید.
آب سیب: معمولا از آب استفاده می‌شود، اما بکار بردن آب سیب طعم بیشتری به آن می‌افزاید به اضافه اینکه شما می‌توانید پس از پختن سیب‌ها روی آن‌ها کمی بریزید.
مواد لازم
سیب بزرگ: 6 عدد
شکر قهوه‌ای روشن: 6 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده: 1/2 پیمانه (54 گرم)
پودر دارچین: 1 قاشق چای‌خوری
جوز: 1/8 قاشق چای‌خوری
کره نمکی: 3 قاشق غذاخوری
اسانس وانیل: مقداری
آب سیب: 3/4 پیمانه
طرز تهیه
1. فر را با حرارت 180 درجه سلسیوس روشن کنید. سیب‌ها را بشویید و خشک کنید.
2. در کاسه‌ای کوچک شکر قهوه‌ای، گردو، دارچین و جوز را با هم ترکیب کنید.
3. ساقه سیب را جدا کنید و با استفاده از قاشق یک حفره ایجاد کنید و هسته‌های سیب را خارج کنید. دقت کنید که در حالی که فضایی با عرض 2 سانت ایجاد می‌کنید باعث پارگی سیب نشوید و به سمت ته سیب نروید، چون در اینصورت مواد داخلی به بیرون نشت می‌کنند.
4. سیب‌ها را داخل ظرفی مناسب بگذارید. این ظرف می‌تواند پیرکس یا شیشه‌ای باشد. مواد مخلوط شکری را به طور مساوی میان سیب‌ها تقسیم کنید و فشار دهید تا اندازه شود. حدود 4 قطره از اسانس وانیل را روی هر کدام از سیب‌ها بپاشید سپس 1/2 قاشق غذاخوری کره روی هر سیب بگذارید.
5. آب سیب را داخل ته ظرف و اطراف سیب‌ها بریزید. آن را روی سیب‌ها نریزید.
6. این ظرف را بدون گذاشتن هیچ گونه پوششی داخل فر از قبل گرم شده به مدت 35 تا 45 دقیقه بگذارید. بخاطر داشته باشید که زمان پخت بستگی به نوع و اندازه سیب و مقدار پختی که مد نظر شماست بستگی دارد.
نکات مهم
شما می‌توانید انواع سیب را برای این دسر استفاده کنید از سیب صورتی رنگ گرفته تا قرمز که خودش انواع مختلفی دارد. سیب قرمزی که رگه‌های زرد دارد یا سیب کاملا قرمز خیلی مناسب هستند. یک نوع سیب صورتی پوک هم وجود دارد که برای خوردن خیلی خوب نیست و همه جا گیر نمی‌آید، اما به نظرم برای این نوع دسر مناسب است. حداقل 10 نوع سیب هست که می‌توانید استفاده کنید. سیب‌های شیرین و ترد برای این منظور مناسب هستند.. بخاطر داشته باشید که نوع سیب انتخابی، مدت زمان پخت را تعیین می‌کند.
به جای شکر می‌توانید از عسل به عنوان شیرین کننده استفاده کنید.
می‌توانید از ادویه پای سیب یا پای کدو در عوض دارچین و جوز استفاده کنید.
در صورت دلخواه می‌توانید سیب‌ها را پوست بگیرید، اما پوست ظاهر زیباتری به دسر می‌دهد.
می‌توانید به جای گردو از خلال بادام هم استفاده کنید.
استفاده از گزینه ارزانتر جو دوسر به جای گردو به همراه کمی شکر دانه درشت می‌تواند گزینه مقرون به صرفه‌تری باشد. در صورتی که از جو دوسر استفاده می‌کنید به منظور اجتناب از تیره رنگ شدن آن‌ها روی سیب‌ها را بگذارید.
این دسر را می‌توان همانند سایر دسر‌های گرم با بستنی سرو کرد.
منبع: cookingclassy

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/202566/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آلگری: می‌خواستم خودم را هم تعویض کنم!

رزرو بلیت پاریس برای 4 کشتی‌گیر و ابهام در 57 و 86 کیلو

یوونتوس به زحمت از شکست گریخت

گلزنی منتظرمحمد مقابل تیم ملی امید تاجیکستان

کارشناسی داوری گل گهر - استقلال خوزستان

کارشناسی داوری نساجی - تراکتور

صحبت های سیدعلی میرغفاری رئیس صدور مجوز حرفه ای استقلال

عذرخواهی کاپیتان استقلال بخاطر 10 دقیقه پایانی

کارشناسی داوری فولاد - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار استقلال - شمس آذر

حمله هواداران عصبانی تراکتور به مینی ون حامل بازیکنان در فرودگاه تبریز

چرا جیمی کرگر به پیروزی و صعود بایرن مونیخ مقابل آرسنال باور داشت؟

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

‎«گریه لیلی»؛ شاهکار تکنوازی ویولن استاد اسدالله ملک

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

عکس های کاملا به موقع

دلیل احساس درد در مفاصل انگشت ها چیست؟

اشتباهات ساده‌ای که آشپزخانه را شلوغ و نامرتب می‌کند

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود