آریا بانو

آخرين مطالب

آبگوشت به و گردو غذای سنتی استان مرکزی خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
آبگوشت به و گردو غذای سنتی استان مرکزی
٠
٠
غذالند / آبگوشت به و گردو یکی از آبگوشت های سنتی استان مرکزی می باشد.آبگوشت انواع مختلفی دارد و به شیوه های مختلفی تهیه می شود.هر شهر و استانی بنا به ذائقه و سنت خود نوع خاصی از آبگوشت را با مواد خاصی تهیه می کند.با نزدیک شدن به فصل پاییز و شروع فصل سرما توصیه می شود که از تهیه انواع آبگوشت های محلی غافل نشوید.گردو و به هر دو تقریبا در فصل پاییز به وفور یافت می شوند .بِه یکی از خوراکی هایست که با آمدنش می توان استفاده های فراوان از آن برد. از بِه علاوه بر مربا می توان خورش و آبگوشت نیز تهیه کرد. البته باید توجه داشته باشید طعم آبگوشتی که با استفاده از میوه به تهیه می شود با غذاهای دیگر متفاوت است و طعمی تقریبا شیرین رو به ملس دارد.اما با این حال با اضافه کردن مواد افزودنی دیگر می توانید تا حدودی طعم آن را به مزاج خود تغییر دهید.آبگوشت را با نام های دیگری همچون شوربا یا دیزی یا پیتی می توان یکی از غذاهای سنتی ایران معرفی کرد. آبگوشت به جهت زمان زیادی که برای پخت آن لازم است خاص جوامع شهری و روستایی است و میراث مدنیت گذشته است.اهمیت آبگوشت تنها به سفره خانواده‌های ایرانی خلاصه نمی‌شود بلکه این غذا از جمله خوراک‌های آیینی ایرانیان محسوب می‌شود.آبگوشت در قدیم در ظرفی به نام دیزی تهیه می شده است.دیزی ظرفی است که آبگوشت را در آن می‌پزند. هرچند با ورود انواع دیگ و قابلمه استفاده از دیزی برای پخت آبگوشت کمتر شده است، اما به هر حال هنوز هم بسیاری از افراد آبگوشت واقعی را آبگوشتی می‌دانند که در دیزی پخته شده باشد. استفاده از دیزی از آنجا برای پخت آبگوشت اهمیت دارد که با استفاده از این ظرف مواد به آرامی در مدت زمان زیاد پخته می‌شوند و به این ترتیب غذا عطر و طعم ویژه‌ای می‌یابد و به اصطلاح جا می‌افتد.
مواد لازم
پیاز کوچک : 1 عدد
به متوسط : 1 عدد
گوشت ماهیچه آبگوشتی : 500 گرم
لوبیا سفید : 3 پیمانه
مغز گردوی کوبیده : 5 قاشق غذاخوری
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی : به مقدار لازم
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا پیاز را به چهار قسمت تقسیم می کنیم.
مرحله 2
گوشت استخوان دار را همراه با پیاز و حبوبات و مقداری آب ، روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد.
مرحله 3
پس از 2 ساعت ، زردچوبه و فلفل و رب گوجه فرنگی و گردو را اضافه می کنیم.
مرحله 4
در آخر به را با پوست خرد کرده و به آبگوشت اضافه می کنیم.
مرحله 5
نمک را هم در آخر و پس از آن که گوشت نرم شد به مواد اضافه می کنیم.
مرحله 6
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا مواد خوب با هم مخلوط شود و غذا جا بیفتد.حدود 3 الی 4 ساعت زمان می برد.
مرحله 7
پس از آنکه تمامی مواد پخت ، غذا آماده سرو است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/200835/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آلگری: می‌خواستم خودم را هم تعویض کنم!

رزرو بلیت پاریس برای 4 کشتی‌گیر و ابهام در 57 و 86 کیلو

یوونتوس به زحمت از شکست گریخت

گلزنی منتظرمحمد مقابل تیم ملی امید تاجیکستان

کارشناسی داوری گل گهر - استقلال خوزستان

کارشناسی داوری نساجی - تراکتور

صحبت های سیدعلی میرغفاری رئیس صدور مجوز حرفه ای استقلال

عذرخواهی کاپیتان استقلال بخاطر 10 دقیقه پایانی

کارشناسی داوری فولاد - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار استقلال - شمس آذر

حمله هواداران عصبانی تراکتور به مینی ون حامل بازیکنان در فرودگاه تبریز

چرا جیمی کرگر به پیروزی و صعود بایرن مونیخ مقابل آرسنال باور داشت؟

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

‎«گریه لیلی»؛ شاهکار تکنوازی ویولن استاد اسدالله ملک

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

عکس های کاملا به موقع

دلیل احساس درد در مفاصل انگشت ها چیست؟

اشتباهات ساده‌ای که آشپزخانه را شلوغ و نامرتب می‌کند

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود