آریا بانو

آخرين مطالب

برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی بهبودیافتگان اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر از برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی بهبودیافتگان خبر داد و گفت: این طرح ابتدا در یک استان اجرا و سپس در سطح ملی برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، دکتر اسکندر مؤمنی در اختتامیه همایش دبیران شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان‌های سراسر کشور که با موضوع «طرح یاریگران زندگی» برگزار شد، گفت: هدف نشست، آن است که از نظرات و پیشنهادات دبیران شوراها در حوزه مبارزه با مواد مخدر استفاده شود و معتقدیم برنامه‌های مختلف این حوزه باید به موازات هم پیش بروند.
وی با اشاره به طرح یاریگران زندگی گفت: دستورالعمل این طرح فعلاً پیش‌نویس است و قصد داریم از نظرات حاضران در نشست نیز استفاده قرار کنیم.
دبیرکل ستاد ادامه داد: طرح «یاریگران زندگی» یک نماد است تا مفهومی را در ذهن متبادر کند و این اسم مفاهیم دیگری را هم با خود همراه کند. این طرح، یعنی جامعه از اعتیاد مصون باشد و همه یاریگر هم باشیم؛ لذا شما دبیران به‌عنوان نماینده ستاد در استان‌ها، ابتکار، ایده یا پیشنهادی دارید، مطرح کنید و ستاد نیز در ادامه، آن‌ها حمایت و اجرایی خواهد کرد.
مؤمنی افزود: در روستاها، دهیار، روحانی، پایگاه بسیج، مدرسه و معلم وجود دارد که می‌توان با این ظرفیت‌ها، هسته اولیه‌ای با نام دهیاران یاریگر تشکیل دهیم و هر کس که این موضوع را زودتر شروع کند، تحت حمایت بیشتری قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به ایده «یاریگران ورزش» گفت: هر استانی در یک رشته ورزشی سرآمد است؛ مثلاً ممکن است آذربایجان غربی در والیبال یا استانی در ووشو یا... سرآمد باشد که می‌توان ورزشکاران و قهرمانان ملی را محوریت قرار داد و هسته‌ای را تشکیل و طرح یاریگران ورزش را ابتدا به‌صورت ابتکاری شروع و بعد به کل کشور تعمیم داد، چرا که گاهی یک ایده کوچک می‌تواند به طرحی ملی تبدیل شود.
به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ دبیرکل ستاد ادامه داد: موضوعی که از زبان مسئولی مطرح شود، یک تأثیری دارد ولی همان موضوع از زبان یک قهرمان ملی ممکن است تأثیر بیشتری داشته باشد. بنابراین گروه‌های مرجع نقش مهمی در پیشبرد اهداف و برنامه‌ها خواهند داشت و می‌توان از این ظرفیت مهم به خوبی استفاده کرد.
مؤمنی همچنین بر بازدیدهای میدانی دبیران شورا از مراکز مختلف درمان، ادارات کل همچون آموزش‌وپرورش و حضور و صحبت در مساجد و مدارس در خصوص اعتیاد و مضرات آن تأکید کرد و گفت: همچنین کارشناسان شوراها می‌توانند در برنامه‌های مختلف صداوسیمای مراکز استانی و سازمان‌های مردم‌نهاد حضور یابند و درباره این حوزه صحبت کنند.
وی با بیان اینکه بخش عمده کار ستاد، فعالیت‌های رسانه‌ای است، گفت: برنامه‌ای با نام یاریگران یک شب در میان، بعد از خبر ساعت 21 به مدت 5 دقیقه از شبکه یک پخش می‌شود و قرار است به زودی هر شب پخش شود؛ اما پر کردن محتوای این برنامه مهم است و چنانچه هر کدام از دبیران، مطلب مهمی برای بیان دارند، به روابط عمومی ستاد منتقل تا در این برنامه پخش شود، صداوسیما نیز همراهی بسیار خوبی با ستاد دارد.
دبیرکل در ادامه خطاب به دبیران شورا بیان داشت: در سفرهای استانی، اهتمام جدی در اجرای مصوبات داشته باشید. اجرای مصوبات یکی از شاخص‌های ارزیابی چک لیست استان‌ها است.
مؤمنی ادامه داد: استان‌ها ظرفیت زیادی دارند مثلاً اردوگاهی در کنگاور کرمانشاه، ده سالی بود که خالی بود که اگر کاملاً آماده شود ظرفیت پذیرش 10 هزار نفر را دارد و فعلاً مقدمات کار برای ظرفیت هزار نفر در حال فراهم شدن است و امکان ایجاد کارگاه‌های اشتغال نیز در آن وجود دارد. همچنین در چناران، ظرفیت‌هایی وجود دارد که می‌تواند محل نگهداری معتادان یا ایجاد کارگاه اشتغال‌زایی شود.
وی از برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی بهبودیافتگان به‌عنوان طرحی ملی خبر داد و گفت: این طرح ابتدا در یک استان اجرا و سپس در سطح ملی برگزار خواهد شد. در این صورت هم سازمان‌های مردم‌نهاد به‌عنوان یاریگران و هم بهبودیافتگان تشویق خواهند شد.
مؤمنی بر کاهش نرخ شیوع اعتیاد در استان‌ها تأکید کرد و گفت: امیدواریم همگام، هماهنگ و هم‌نفس با یکدیگر آهنگ رشد اعتیاد را در کشور متوقف کنیم.
وی در پایان از دبیران شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان‌های اصفهان، چهارمحال و بختیاری و خوزستان به دلیل اقدامات شایسته در سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر تقدیر کرد.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/199955/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فروپاشی عصبی چیست و چه علائمی دارد؟

اختلال دیس تایمی یا افسرده خویی چیست ؟ علل ، علائم و درمان آن

با بیمار در حال مرگ چگونه باید رفتار کرد؟

درباره اتانازی چه می دانید؟

آزار و اذیت خیابانی چیست و چگونه با آن رفتار کنیم؟

توهم فرگولی چیست؟ علل و درمان آن

فردگرایی چیست و شیوع فردگرایی در میان افراد جامعه

افسردگی غیر معمول یا آتیپیک

سندروم بیت المقدس چیست؟

آشنایی با خصوصیات زنانی که تیپ شخصیت مردانه دارند

آدم های پرتوقع چه ویژگیهایی دارند و چگونه باید با آن‌ها رفتار کرد؟

اختلال افسردگی اساسی چیست؟ دلایل و درمان آن

بیماری وسواس فکری OCD

بی اشتهایی عصبی چیست و چگونه درمان می شود؟

چگونه به شخصی بگویید که بوی بد دهان یا بدن دارند

آگورافوبیا یا ترس از فضای باز چیست؟ علل و درمان

بی‌گوشی‌هراسی (نوموفوبیا)

راههای غلبه بر افسردگی

ادیتیوولتافوبیا چیست و چگونه درمان می شود؟

افراد آب زیر کاه چه کسانی هستند؟

کربوفوبیا چیست؟ علت و درمان آن

نئوفوبیای غذایی چیست و چگونه درمان می شود؟

تراپیست کیست؟ معرفی انواع تراپی

اختلالات خلقی چیست؟ انواع اختلالات خلقی

نشخوار ذهنی چیست؟ درمان نشخوار ذهنی

ویژگی افراد درون گرا چیست؟ راههای درمان درون گرایی

آر تی ام اس (rTMS) یا تحریک مغناطیسی مغز چیست؟

مثلث کارپمن چیست؟ خروج از مثلث کارپمن

هیپنوتراپی چیست؟ موارد استفاده از هیپنوتراپی

کلمات و عبارات نشان دهنده افسردگی

روش صحیح قطع داروهای افسردگی

رشد فردی چیست؟ تاثیرات رشد فردی

قانون لاگوم چیست و چگونه سوئد را به شادترین مردم تبدیل کرده است؟

نقشه مغزی چیست؟ نحوه تهیه نقشه مغزی

آموزش انجام تمرین های مدیتیشن + نکاتی برای تازه کارها

دلایل، مزایا و معایب تغییر شغل

افسردگی در محیط کار و راههای رهایی از آن

تفاوت استرس و اضطراب و راههای درمان آنها

خسته شدن از زندگی به چه معناست و چه تاثیری دارد؟

مزایا و معایب ادامه تحصیل در سن بالا

چاکرا و خواص آن + معرفی هفت چاکرا

بی ارادگی چیست؟ راههای مقابله با بی ارادگی

کتاب درمانی چیست و چگونه انجام می شود؟

منشور برقراری ارتباط چیست + روش ساخت منشور برقراری ارتباط

رفتار حرفه ای چیست؟ چگونه رفتار حرفه ای داشته باشیم

ایده آل گرایی چیست و خطرات آن چیست؟

بلوغ فکری چیست و چه نشانه هایی دارد؟

اختلال سلفیتیس چیست و چگونه درمان می شود؟

سندرم قلب شکسته چیست؟ علل و علائم و درمان آن

دروغگویی پاتولوژیک چیست؟ علائم و درمان آن