آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه
k ٣.٤
٢
ستاره / ژامبون (Jambon) خوراکی فرانسوی بوده و عبارت است از گوشت فرآوری شده ران حیوانات که به صورت ساده یا دودی پخته شده و به آن مواد نگهدارنده و نمک افزوده می‌شود. اما نکته قابل توجه این است که در ایران به کالباس مرغ و گوشت نیز ژامبون می‌گویند! در حالی که کالباس در واقع ماده‌ای است که از ترکیب گوشت، آرد و ادویه تهیه شده و با تکه‌های نمایشی مانند گوشت فرآوری شده، قارچ، پسته و هویج تزئین می‌شود. به هر حال تهیه ژامبون مرغ که در واقع کالباس مرغ با تکه‌های نمایشی است بسیار آسان بوده و ما در این مطلب به طرز تهیه آن می‌پردازیم.
ژامبون مرغ خانگی ساده
مواد لازم
ران مرغ بدون استخوان 375 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آب و یخ پودر شده 60 میلی‌لیتر
شکر 1/2 قاشق چای‌خوری
نمک 2 قاشق چای‌خوری سرخالی
آرد نشاسته 1.5 قاشق غذاخوری
شیر خشک 1/2 قاشق سوپ‌خوری
فلفل سیاه 1/3 قاشق چای‌خوری
پودر سیر 1 قاشق چای‌خوری
پودر موسیر 1 قاشق چای‌خوری
پودر تخم رازیانه 1/4 قاشق چای‌خوری
پودر زنجبیل 1/4 قاشق چای‌خوری
پودر تخم شنبلیله 1/4 قاشق چای‌خوری
روغن مایع 2 قاشق سوپ‌خوری
پسته، قارچ و هویج خرد شده به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان دلخواه
دستور تهیه
ابتدا ران مرغ بدون استخوان را دو بار چرخ کنید، سپس آن را در پلاستیک فریزر قرار دهید و به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند.
مرغ یخ زده را از فریزر خارج کنید و در کاسه‌ای قرار دهید، نمک را به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید.
نیمی از مخلوط آب و یخ را به مرغ اضافه کنید و حسابی ورز دهید، سپس تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره ورز دهید.
روغن و باقیمانده آب و یخ را اضافه کنید و مواد را ورز دهید تا یکدست شوند.
مواد خشک و ادویه‌ها را به گوشت اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. برای این منظور می‌توانید از غذاساز نیز استفاده کنید تا مواد کاملا یکدست شوند.
مایه ژامبون را در کاسه‌ای بریزید و بسته به ذائقه خود، مغز پسته خرد شده، قارچ و هویج خرد شده و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید، سپس با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
مواد را داخل رول کالباس (در تمامی لوازم قنادی‌ها موجود است) بریزید و محکم ببندید.
رول را درون بخارپز قرار دهید و حدود 60 دقیقه صبر کنید تا ژامبون پخته شود.
پس از پخته شدن، آن را در ظرف حاوی آب و یخ بگذارید تا به آن شوک وارد شود.
پس از یک دقیقه، ژامبون را از آب و یخ خارج کرده و به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود.
پس از این زمان، ژامبون را برش بزنید و مصرف کنید.
نکته: در صورت عدم دسترسی به دستگاه بخارپز، یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید؛ سپس یک آبکش فلزی روی دهانه قابلمه قرار دهید، به‌طوری که کف آبکش بالاتر از سطح آب جوش قرار گیرد. رول را در آبکش بگذارید و درب قابلمه را ببندید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/188016/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه

آهنگ «فرش قرمز» با صدای شهاب رمضان

چهار کشته و 10 مفقودی در حادثه سیل جنوب چین

ویدئویی زیبا از جاده درگز به قوچان در بهار 1403

دعوای کارگران در خط تولید یک کارخانه!

درگیری هولناک بین خرس های قطبی

برگی از تاریخ/ این شاهزاده خانم قاجار اولین وارد کننده تاکسی به تهران بود

طرز تهیه یتیمچه؛ خوش طعم و به صرفه

2 عادت ناسالم که بدن را فرسوده و چاق می‌کند

هیچ آدم عاقلی بعد طلاق اینکارو نمیکنه

تلاش محمد دلاوری برای شکافتن هسته در سازمان انرژی اتمی

داستان‌هایی از کریستین اندرسون با لهجه فارسی

جوکوویچ: امیدوارم یک بار دیگر با نادال بازی کنم

پایان داستان ستاره هلندی در بارسلونا؟

پرتاب چاقو به سمت بازیکن در لیگ کلمبیا

مرور کارهای تاکتیکی در هوای بارانی اراک

دعوت همشهری از هواداران تراکتور در تهران

فرصت ویژه گلر استقلال پس از یازده ماه!

پاسخ مورایس به انتقاد هواداران سپاهان

به میهمان لرتبار لیگ برتر احترام بگذارید!

سرمایه‌گذاری تیم‌های آسیایی خطرناک است؛ فوتسال بچه سرراهی نباشد

آمار خوب «کنت» در فولاد؛ چشم پوشی ویسی از دروازه بان اتریشی

چرا ده‌نمکی پیشنهاد وزارت ارشاد در دولت احمدی نژاد را رد کرد؟

لباس خنده‌دار حامد آهنگی و خانم بازیگر در برنامه «شب آهنگى»

«پرویز خان» راهی اکران آنلاین شد

نماهنگ دل انگیز «سلام» با صدای فریدون آسرایی

آغاز ثبت‌ سفارش کتاب‌های درسی از فردا

گوناگون/ از زامبی شناسی تا مدیریت دوشیدن شیرگاو؛ عجیب‌ترین رشته‌های دانشگاهی!

ضربه مهلک گورخر به گراز

علت خمیر شدن پنکیک؛ ایراد کار اینه که میگم

چرا پاهایمان خواب می‌رود و گزگز می‌کند؟

نکاتی که آقایان درباره بارداری همسرشان باید بدانند!

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!

امری در ویلا ماندنی شد

دو تمدید فوری که رئال مادرید می‌خواهد

زشته جلوی دوربین؛ بحث جالب یزدانی و میرزازاد برای شروع مجدد بازی

نصیرزاده: مشکل یحیی به کمک خودش حل می‌شود

مقصد غیرمنتظره رادامل فالکائو

گزینه بایرن با استون‌ویلا تمدید کرد

مورد عجیب بازیکن فولاد؛ 7 فصل و فقط 16 دقیقه بازی

سرخیو راموس اینگونه توپ را از روی خط دروازه تیمش بیرون کشید!

ماجرای «ساجده، مهلا» در صداگذاری‌های جواد خواجوی

گناه فرشته؛ چرخه‌ای بی‌پایان از انتقام و تباهی

آنونس رسمی «مست عشق» در آستانه اکران

نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران/ پزشک زن یا پزشک مرد؟

نفخ زیاد می کنید؟ به هیچ وجه لب به این غذاها نزنید

کاهش قند خون با مصرف یک سبزی معطر

اجرای قطعه «پائیز در برگها گم بود» ساخته استاد فریبرز لاچینی

دستگیری اولین سارقی که با پابند الکترونیکی قصد سرقت داشت!

آخرین وضعیت بازگشایی راه‌های سیل‌زده