آریا بانو

آخرين مطالب

این پیراشکی رد خور ندارد خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
این پیراشکی رد خور ندارد
٥٩٥
٠
ایران کوک / پیتزا پیراشکی یکی از اون پیراشکی های خوشمزه است که اصلا نمیشه ازش گذشت. مخصوصا برای کسی مثل من که عاشق پیراشکی و صد البته پیتزاست. به نظر من پیتزا خودش یکی از دلخوشی های زندگیه. حالا اگه اون رو بشه به روش پیراشکی تهیه و سرو کرد، میتونه یکی از غذاهای بهشتی باشه.
پیتزا پیراشکی با فر آماده میشه و پختش فقط 20 دقیقه زمان لازم داره. ما توی این دستور از پپرونی استفاده کردیم. ولی پیتزا پیراشکی گوشت و مرغ هم تقریبا به همین روش تهیه میشه که در بخش نکته ها بهش اشاره کردیم. در واقع مواد میانی پیتزا پیراشکی رو میتونین به دلخواهتون تغییر بدین. یا مقدارشون رو کم و زیاد کنین.
این پیتزا پیراشکی با خمیر آماده قابل تهیه هست و هم چنین میتونین خمیر پیتزای خونگی درست کنین. اصلا کار سختی نیست و فقط یکم حوصله و عشق میخواد. این طوری دیگه صفر تا صد مراحل تهیه ش رو خودتون انجام دادین و صد در صد لذتش چند برابره. بیشتر از این منتظرتون نمیذارم. بریم سراغ تهیه پیتزا پیراشکی خانگی جذاب و خوشمزه.
چی لازم دارم:
خمیر پیتزا 800 گرم
سس پیتزا 225 گرم (1 پیمانه)
پنیر ریکوتا یا پنیر خامه ای 225 گرم
پپرونی 115 گرم (1/2 پیمانه)
موزارلا رنده شده 225 گرم
آرد برای پاشیدن روی سطح کار
اسپری جدا کننده یا روغن
روغن زیتون برای روی پیراشکی
نمک به میزان لازم
چطور بپزم:
مرحله اول:
فر را روشن کنید و آن را در دمای 500 درجه فارنهایت یا 260 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. دو سینی فر بزرگ را با روغن چرب کنید یا اسپری جدا کننده به آن بپاشید.
مرحله دوم:
خمیر پیتزا را به چهار قسمت تقسیم کنید. روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. به کمک وردنه خمیر را به شکل دایره ای به قطر حدودا 21 سانتی متر و ضخامت 6 میلی متر درآورید.

مرحله سوم:
یک قاشق سس پیتزا را در مرکز خمیر قرار دهید. به کمک پشت قاشق سس را کمی در سطح خمیر پخش کنید.

مرحله چهارم:
حالا کمی پنیر ریکوتا را روی سس بریزید. سپس پپرونی و پنیر موزارلا را به پیتزا پیراشکی اضافه کنید. (اگر میخواهید پیراشکی پر مایه تری داشته باشید میتوانید کمی قارچ تفت داده هم اضافه کنید)

مرحله پنجم:
به آرامی نصف خمیر را روی نصف دیگر آن قرار دهید. لبه های خمیر را با کمی آب مرطوب کنید.

مرحله ششم:
حالا لبه های خمیر پیتزا پیراشکی را بهم فشار دهید. سپس تمام لبه را روی هم قرار داده و تا بزنید تا کاملا بچسبند. این مراحل را برای سه تکه دیگر خمیر هم تکرار کنید. پیتزا پیراشکی های آماده شده را به سینی فر منتقل کنید.

مرحله هفتم:
بالای پیراشکی ها را به وسیله ی براش و کمی روغن زیتون چرب کنید. کمی نمک روی پیراشکی ها بپاشید. به کمک یک چاقوی تیز یا قیچی آشپزخانه، روی پیراشکی ها، دو یا سه شکاف کوچک ایجاد کنید. این شکاف ها باعث می شوند بخار از پیراشکی خارج شود.
مرحله آخر:
پیتزا پیراشکی ها را درون فر قرار دهید تا حدی که روی آن ها طلایی رنگ شده و داخلشان حباب ایجاد شود. حدودا 20 دقیقه برای پخت پیراشکی ها کافی است. در حین پخت میتوانید با براش کمی روغن دیگر به روی آن ها بزنید. پس از طلایی شدن، آن ها را از فر خارج کنید. 5 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند و بعد برش زده و سرو کنید. نوش جان.

نکات کلیدی تهیه پیتزا پیراشکی
– در صورت نیاز میتوانید این پیراشکی را فریز کنید. کافی است تا مرحله ی هفتم دستور تهیه این غذا پیش بروید و بعد آن را در فریزر بگذارید. سپس برای پخت پیراشکی منجمد دو دقیقه صبر کنید تا کمی گرم شود و بعد آن را بپزید.
– پیتزا پیراشکی را میتوانید پس از پخت هم فریز کنید. برای این کار باید صبر کنید تا کاملا خنک شود و بعد آن را در فریزر بگذارید. برای دوباره گرم کردن پیراشکی به 10 یا 15 دقیقه زمان و فر با درجه حرارت 260 درجه سانتی گراد نیاز دارید.
– برای تهیه پیتزا پیراشکی با گوشت چرخ کرده و یا پیتزا پیراشکی مرغ کافی است گوشت را قبل از اضافه کردن به پیتزا، به همراه نمک و ادویه مورد نظرتان کمی تفت دهید.
– طرز تهیه پیتزا پیراشکی گرد به این صورت است که تمام لبه های خمیر را باید به هم متصل کنید. سپس به کمک دست به خمیر شکل گلوله ای دهید.
– در صورت تمایل میتوانید گوشت، فلفل، آویشن، جعفری، پیاز و … هم به آن اضافه کنید. همچنین میتوانید از انواع ادویه پیتزا استفاده کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/187762/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!

امری در ویلا ماندنی شد

دو تمدید فوری که رئال مادرید می‌خواهد

زشته جلوی دوربین؛ بحث جالب یزدانی و میرزازاد برای شروع مجدد بازی

نصیرزاده: مشکل یحیی به کمک خودش حل می‌شود

مقصد غیرمنتظره رادامل فالکائو

گزینه بایرن با استون‌ویلا تمدید کرد

مورد عجیب بازیکن فولاد؛ 7 فصل و فقط 16 دقیقه بازی

سرخیو راموس اینگونه توپ را از روی خط دروازه تیمش بیرون کشید!

ماجرای «ساجده، مهلا» در صداگذاری‌های جواد خواجوی

گناه فرشته؛ چرخه‌ای بی‌پایان از انتقام و تباهی

آنونس رسمی «مست عشق» در آستانه اکران

نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران/ پزشک زن یا پزشک مرد؟

نفخ زیاد می کنید؟ به هیچ وجه لب به این غذاها نزنید

کاهش قند خون با مصرف یک سبزی معطر

اجرای قطعه «پائیز در برگها گم بود» ساخته استاد فریبرز لاچینی

دستگیری اولین سارقی که با پابند الکترونیکی قصد سرقت داشت!

آخرین وضعیت بازگشایی راه‌های سیل‌زده

حرم امام رضا (ع) در گذر زمان

طبیعت دشت لاله‌های واژگون

سخن بزرگان/ دلیل آشوب ها و نابسامانی های روزگار ما

ویدئویی جالب از درگیری بین اردک و گربه

طرز تهیه ذرت آب پز با سس کره‌ای

این ترکیب مزش بهشتیه

ورزش عصرگاهی برای افراد چاق مفیدتر است

شخصیت شناسی افرادی که خانه بهم ریخته ‎ای دارند

شیشه‌هایی که مانع از رشد بیوفیلم دریایی می‌شوند

کتاب «قوانین و مقررات صادرات و واردات» منتشر شد

ترکیبی که بهترین تیم آسیا را از مرگ نجات می‌دهد

ستاره 21 ساله یوونتوس در رادار الاتحاد

تکرار یک رکورد تاریخی در سری A با قهرمانی اینتر

امید آلومینیوم به ارسال تأییدیه یوئل برای مجوز حرفه‌ای

«پرویزخان» به خانه‌ها می‌آید

کلوپ: همه چیز از باخت به یونایتد شروع شد

رضاییان: به رحمتی پیش قرارداد داده بودیم

رانگنیک به نیمکت بایرن مونیخ نزدیک شد

قرارداد واگذاری شش ساله برای پرسپولیس و استقلال

برهانی در آستانه ریاست دوباره آکادمی استقلال

دیالوگی که آغاز بازیگری مریم کاویانی بود

اتفاقات عجیبی که در مهمانی لاکچری افتاد!

ابراز عشق سلمان رو شیشه مینی بوس!

«خاطره ها» را با صدای مرتضی پاشایی گوش دهید

فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند

برخورد دو تریلی با هم!

جوانمردی امیرالمؤمنین علی صلوات الله علیه در جنگ ها

کوکو تن ماهی؛ سریع، راحت و خوشمزه

قبل از ورزش غذا بخوریم یا بعد از ورزش؟

توصیه به خانم‌ها؛ با خنده به استقبال مرد‌ها بروید

نسل جدیدی از نانوذرات نقره به تولید صنعتی رسید

عرضه رمان ایرانی «باغ کَج» در بازار نشر