آریا بانو

آخرين مطالب

چطوری کباب رو سیخ بگیریم که وا نره و توی آتیش نیفته ؟ خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو - مهمترین بخش برای درست کردن یک کباب کوبیده خوشمزه و با اصالت نحوه سیخ زدن و نریختن آن بر روی آتش است ما در این مطلب برای شما طرز سیخ گرفتن کباب کوبیده را آماده کرده ایم

کباب کوبیده یکی از محبوب ترین و با اصالت ترین کباب ها در بین ایرانیان است اما درست
کردن این کباب خوشمزه فوت و فن هایی را به همراه دارد و علاوه بر این فوت و فن ها باید
طوری کباب ها را به سیخ بکشانید که آن از روی سیخ نریزد و مهمترین اصل درست کردن کباب کوبیده هم این نکته می باشد
ما در این مطلب از پرشین وی طرز سیخ گرفتن کباب کوبیده را برای شما عزیزان آماده کرده ایم
سیخ گرفتن کباب کوبیده
طرز تهیه کباب کوبیده مواد لازم (براى 4 نفر): گوشت سر دست و گردن: یک کیلو، پیاز رنده شده: 4
تا 5 عدد متوسط، جوش شیرین: یک قاشق چایخورى، نمک و فلفل در حد استاندارد! شیوه پخت: گوشت سردست و
گردن را دو بار چرخ کنید.
پیاز رنده شده را در صافى بریزید و بدون این که با دست آن را فشار دهید، آب اضافى اش
را بگیرید و کنار بگذارید سیخ گرفتن کباب کوبیده.
پیاز، نمک، فلفل و جوش شیرین را به گوشت بیفزایید و به خوبى مخلوط کنید و مالش دهید.
این گوشت را یک ساعت در یخچال بگذارید و دوباره آن را چنگ بزنید (در صورتى که ظرف محتوى گوشت
را کمى حرارت بدهید به طورى که ظرف آن داغ شود، گوشت موقع کباب شدن در آتش نخواهد ریخت).
بعد دستتان را به آب پیاز آغشته کرده و از گوشت به اندازه یک عدد پرتقال متوسط برداشته روى سیخ
کباب قرار داده و خوب آن را روى سیخ پهن کنید و دو طرف آن را خوب بچسبانید.
سیخ گرفتن کباب کوبیده
پس از آماده شدن سیخ ها، آتش فراوانى درست کرده و سیخ ها را روى آتش قرار دهید.
بلافاصله سیخ ها را پشت و رو کنید تا کباب ها خودشان را بگیرند و از سیخ نریزند.
کباب ها نباید زیاد برشته و خشک شوند سیخ گرفتن کباب کوبیده.
پس از این که کباب خودش را گرفت، دیگر نیازى به آتش زیاد ندارد.
چنانچه لازم است حرارت را ملایم کنید تا کباب ها مغزپخت شوند.
پس از آماده شدن کباب ها آن ها را در دیس کشیده و روى آن ها سماق بپاشید و یک
لایه نان لواش یا سنگک روى آن قرار داده و سرمیز ببرید.
در صورت تمایل مى توانید چند سیخ گوجه فرنگى و فلفل (معروف به کبابى) هم آماده کنید.
همراه با این کباب چندان که شهره است خوردن ریحان و پیاز و دوغ بسیار مطبوع و مناسب است.
بیشتر بدانید از نکات و طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و اصیل
شاید ساده به نظر برسد اما نکاتی دارد که رعایت کردن آن جوجه کباب های
خانگی را بسیار بسیار لذیذ می کند بدون اینکه گوشت آن سفت شده آیا بی مزه باشد.
جوجه کباب خوشمزه را فقط با این نکات میل بفرمایید
نکته ی اول در مورد آبلیمو و نمک هست. اول اینکه آبلیو و نمک جوجه را سفت می کند.
حذف آن هم جوجه را بی مزه می کند. برس کشیدن ترکیب آبلیمو و نمک به جوجه ی
نیم پز شده هم به اندازه ی کافی به آن طعم و مزه نمی دهد و باید همراه این مواد بماند تا طعم بگیرد.
خوب پس چه کار کنیم که هم گوشت سفت نشود و هم به اندازه ی کافی طعم بگیرد.
ما باید دور تا دور جوجه ها را با روغن مایع کاور کنیم تا در اثر ماندن طولانی از نفود
آبلیمو و نمک به تکه های جوجه جلوگیری کند در عین حال حسابی طعم دار شود.
پس قبل از اضافه کردن آبلیمو و نمک به آن روغن مایع (نه کره توضیح می دهم)
اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا جوجه ها با روغن پوشیده بشوند
بعد آبلیمو و نمک اضافه می کنیم به این شکل جوجه های طعم دار شده ی ما هرگز و هرگز سفت نخواهند شد.
مزه دار کردن جوجه کباب
کره هم چون در اثر سرما سفت می شود حتی اگر آن را ذوب کنیم باز چون ها سردند
سفت می شود و جوجه ها خوب کاور نمی شوند و جوجه در اثر تماس با آبلیمو و نمک
سفت می شود برای این قسمت توصیه نمی شود. اما در آخر می توانید برای عطر و طعم بیشتر به آن 1 قاشق غذاخوری کره ی مذاب اضافه کنید.
نکته ی دوم در مورد شیوه ی خرد کردن پیاز هست. بعضی افراد پیاز را رنده می کنند
تا تکه های جوجه را خوب بپوشاند. بعضی هم پیاز را داخل خرد کن یا بلندر له می کنند تا جوجه ها حسابی مزه بگیرند.
به نظر من این روش غلط است، چرا ؟ چون اگر پیاز له یا رنده شود به تکه های جوجه می چسبد
و جدا نمی شود. بعد که ما روی حرارت کباب می کنیم این پیاز ها سریع می سوزند و ما گمان می کنیم رنگ جوجه عوض شده و پخت آن کافی است.
در حالیکه این پیازها هستند که طلایی (و بعضا قهوه ای و سیاه شدند و سوختند) و این باعث می شود
پخت را متوقف کنیم و گوشت مرغ به خوبی نپزد و همچنین پیازهای سطح جوجه بسوزند و تلخ شوند.
اگر پیاز را به این شکل له کنید ما در جوجه کبابمان یک کاور تلخ و سوخته ی پیازی و گوشتی نپخته داریم.
پس رنده و له کردن پیاز ممنوع بهترین شکل خرد کردن پیاز خلال کردن آن هست.
نکته ی بعدی در مورد زعفران هست. یک جوجه کباب اصل و حرفه ای حتما حتما زعفران آن هم به مقدار زیاد دارد.
ایران کوک / پارسی دی

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/185805/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خلاقیت دانشجویی! معرفی اعضای پروژه درسی مانند یک ترکیب فوتبالی

شادی متفاوت رودیگر و آلابا پس از بازی؛ تکرار شادی معروف با صندلی!

فدراسیون فوتبال در تلاش برای محقق کردن شعار جهانی لذت فوتبال

جود بلینگام: از کودکی رویای این شب‌ها را می‌دیدم

احساساتی شدن خوسلو پس از سوت پایان بازی رئال مادرید و بایرن مونیخ

کارلو آنچلوتی و هم خوانی سرود رئال مادرید با هواداران حاضر در ورزشگاه

امتناع ریو فردیناند از پا گذاشتن روی لوگوی رئال مادرید هنگام ورود به زمین سانتیاگو برنابئو

توهین هواداران رئال مادرید به لیونل مسی در آستانه جدال با بایرن مونیخ؛ حرام‌زاده!

لحظه صحیح اعلام شدن گل دوم رئال مادرید و انفجار سکوهای برنابئو

وزیر ورزش: صداوسیما باید حق پخش را بدهد

خلاصه بازی رئال مادرید 2 - بایرن مونیخ 1

صحنه بحث برانگیز و اشتباه عجیب داور!

رستگاری کهکشانی‌ها با کامبک 3 دقیقه‌ای؛ رویای فینال تمام آلمانی بَر باد رفت

عکس‌های دیدنی از پارک لاله 90 سال پیش/ تصاویر

معمای ناپدید شدن سبحان 5 ساله

گل اول بایرن مونیخ به رئال مادرید

گل رئال مادرید به بایرن مونیخ که مورد قبول قرار نگرفت

ضربه خطرناک هری کین که نتوانست بایرن را به گل دوم برساند

ضربه کرنر بایرن مونیخ به تیرک افقی دروازه خورد

اشتباه نویر رئال رابه گل تساوی رساند

گل دوم رئال که مشکوک بود ولی پذیرفته شد

بررسی صحت گل دوم رئال مادرید با شبیه سازی زمین

گزارش زنده: رئال مادرید 2-1 بایرن مونیخ

این وسیله یک نجات غریق در مواقع اضطراری است

جو سکو های ورزشگاه سانتیاگو برنابئو، لحظاتی قبل از شروع بازی رئال مادرید و بایرن مونیخ

ضربه زیبای هری کین که از کنار دروازه به کرنر رفت

سیو فوق العاده نویر باز هم بایرن را نجات داد

هاشمی: بیشترین بودجه به فدارسیون کشتی می‌رسد

قربانی: همه بازی کثیف را دوست دارند

لونین کین را ناکام گذاشت در ثانیه های آخر نیمه اول

نامه رسمی پرسپولیس با اشاره به استقلال!

اولین تلاش هری کین در نیمه دوم بی نتیجه ماند

دو سیو دیدنی نویر اجازه ورود توپ رئال را نداد

شور و هیجان حفیظ دراجی، گزارشگر معروف عربی هنگام گزارش بازی رئال مادرید و بایرن مونیخ

گزارش زنده: رئال مادرید 0-1 بایرن مونیخ

گامبو!! درُ میزنی واسه چی؟

ویژه برنامه‌های تلویزیون در دهه کرامت

‏‎بیکاری من در سینما ارتباط مستقیم داشت با متاهل بودنم!

عوارض تزریق نوروبیون چیست؟

اجرای زنده آهنگ «زخم کاری» با صدای بهنام بانی

اجرای قطعه پرطرفدار «دسپاسیتو» توسط نوازنده اکوادوری رائول تورس

گوناگون/ راهکاری برای خواندن سریع نمازهای قضا

بهار کتاب آغاز شد؛ گشایش درهای نمایشگاه بین‌المللی به روی مردم

رئیسی، سرپرست سازمان ملی سنجش را منصوب کرد

جزئیات بازداشت متهم پرونده زهره فکورصبور در قهوه‌خانه

گزارشی از جشنی بزرگ با حضور 12000 دختر ایرانی و رئیس‌جمهور

سازمان غذا و دارو اطلاعیه داد؛ ماجرای روغن‌های خام آفتابگردان چه بود؟

تصاویری پربازدید از شانه کردن موهای یک میمون جلوی آینه

زندگی بزرگان/ نامه شیر صحرا به صدام و اسارت فرمانده بعثی

نماهنگ بابا رضا 2 منتشر شد