آریا بانو
مدیرکل دفتر نظارت و رسیدگی به شکایات کمیته امداد:

کمیته‌امداد نیازی به توسعه فیزیکی ندارد گفتگو

  بزرگنمايي:

بانو نیوز - مشاوررئیس و مدیرکل دفتر نظارت و رسیدگی به شکایات کمیته‌امداد گفت: امروز کمیته امداد نیاز به توسعه ندارد بلکه به سمت عمق‌بخشی می‌رود.

به گزارش ایسنا، سید مهدی ثمره هاشمی، مشاور رئیس و مدیرکل دفتر نظارت و رسیدگی به شکایات کمیته امداد در سفر یک‌روزه به قزوین و بازدید از واحدهای مختلف اظهار کرد: اگر قیام امام خمینی (ره) نبود، امروز از دین اسلام خبری نبود، حال در چنین شرایطی ما مدیون حرکت مردم هستیم و لازم است مراقبت کنیم تا در پیشگاه خداوند سبحان سربلند باشیم.
وی ادامه داد: شایسته است هوشیار باشیم که در فضای غبارآلود حق را از ناحق تشخیص دهیم و این دقت همان بصیرتی که گفته‌شده است.
مدیرکل دفتر نظارت و رسیدگی به شکایات کمیته امدادخاطرنشان کرد: بحث نفوذ و خطر نفوذ جدی است، آن‌ها می‌خواهند در باور و اعتقادات ما نفوذ کنند، دین را از ما بگیرند به‌طوری‌که با حفظ پوسته آن، توطئه می‌کنند از محتوا چیزی باقی نماند.
مدیرکل دفتر نظارت و رسیدگی به شکایات کمیته امداد اضافه کرد: در هفته دفاع مقدس باید از شهیدان یاد کنیم کسانی که دنیا را کنار گذاشتند تا اسلام حفظ شود، امروز اگر نظام مستحکم است به‌واسطه خون شهداست حال باید مراقبت کنیم دشمنی که اجازه ورودش را رزمندگانمان با جان‌فشانی ندادند، از طریق دیگر داخل خانه‌های ما نشود.
ثمره هاشمی عنوان کرد: امروز همه ما باید مدافع باشیم باید کاری که برای جامعه هدف (نیازمندان و ایتام) گام‌های بزرگی برداشته شود تا بتوانیم پاسخگوی دنیا و آخرتمان باشیم.
وی تصریح کرد: باید تحول اساسی در کارها فرایندها و نگاه‌ها به وجود آید به‌خصوص در کار فرهنگی این اولویت کار ما در امداد است.
مشاور رئیس کمیته امداد عنوان کرد: همه کار ما باید روح و مضمون فرهنگی داشته باشد، اگر در حوزه فرهنگی توفیق داشته باشیم در حوزه‌های دیگر هم توفیق خواهیم داشت.
وی تأکید کرد: مددجویان جز شریف‌ترین انسان‌های جامعه ما هستند، باید کاری کنیم که مددجویان به لحاظ فرهنگی تقویت شوند و متأثر از آسیب‌های اجتماعی نشوند ازاین‌رو ما باید این‌ها را در مسیر درست و صحیح هدایت کنیم.
ثمره هاشمی خاطرنشان کرد: ما موظفیم که باورهای دینی و اعتقادات این‌ها را تقویت و اصلاح کنیم تا سبک زندگی آن‌ها نیز با هویت اسلامی و ایرانی بیش‌ازپیش انطباق یابد.
وی اعلام کرد: وظیفه امداد شناسایی نیازهای مادی و معنوی مددجویان است؛ نیازهای مادی آن‌ها باید شناسایی و احصاء شود نیازهای آن‌ها باید اولویت‌بندی شود ما در این زمینه تکلیف داریم ابلاغیه داریم باید به این‌ها عمل شود.
مدیرکل دفتر نظارت و رسیدگی به شکایات کمیته امداد اعلام کرد: امروز کمیته امداد نیاز به توسعه ندارد بلکه به سمت عمق‌بخشی می‌رود، ما نیاز داریم به کارمان عمق ببخشیم و به‌صورت توأمان هم به کیفیت و هم به کمیت توجه کنیم.
وی توضیح داد: باید عمق کار خودمان را افزایش دهیم محتوای کار را از همین میزان هم بالاتر ببریم، باید اثربخشی لازم در حوزه مسئولیت خود را شناسایی کنیم، تا معلوم شود چقدر در جامعه هدف اثربخشی دارد؟ چه خروجی دارد؟ لازمه این کار این است که سیاست‌های ابلاغی امداد را خوب مطالعه و درک کنیم تا بتوانیم برنامه‌ریزی مناسبی برای اجرا داشته باشیم.
ثمره هاشمی یادآور شد: حرکت ما باید روبه‌جلو باشد چراکه ما هرروز به دنبال ارتقای خدمت کمی و کیفی به مددجویان هستیم.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/18429/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بزرگ‌ترین اشتباهات بچگانه بزرگترها

مگر تربیت هم دخترانه و پسرانه دارد؟

چطور از دروغ گفتن کودکان جلوگیری گنیم

به جای کودک فکر نکنیم

زبان کودکان را یاد بگیرید!

برای داشتن کودکی شاد و خوش‌بین

سن مناسب کودکان برای تنها گذاشتن در خانه چه سنی است؟

مزایای دو زبانه بودن کودک

آرامش را به کودکان خود بیاموزیم !

تحمل این شوری سخت است

چرا بچه ها دروغ می گویند ؟

عوامل بلوغ زودرس

ده راز پروش کودکی شاد

مشکلات حسادت به این هوو

سکان زندگی را به دستش بده

کودکتان میتواند با چند مهره، ریاضیدان شود!

کودکم از آرایشگاه می ترسد!

وقتی کودک روی اعصاب است چه واکنشی باید نشان داد؟

کودک بیش فعال را چگونه مهار کنیم؟

10 جمله ای که نباید به دوقلوها بگویید

کودک شما چه نوع شخصیتی دارد؟

کودکان خوشحال، کودکان عصبانی

5 باور اشتباه پدرانه

وقتی دختران با ظاهرشان کنار نمی آیند

8 طرز فکر بسیار اشتباه والدین!

بچه‌های طلاق: در کدام سن؟ کدام نیاز؟ کدام آسیب؟

پسردار شدن از عمر مادر کم می کند

عوامل زمینه‌ساز اضطراب کودکان

مامان! من از تاریکی می ترسم

بی‌ خوابی؛ عامل اضطراب و آشفتگی کودکان ‏

تأثیر دوران کودکی بر شخصیت

رفتارهای بد از فرشتگان خوب

فضای دوستانه با پسران

کوتاه اما کاربردی

بازی‌های ساده در خانه

کمک به کودکان برای غلبه بر ترس

هوش نوزاد خود را با این روش های ساده تقویت کنید!

کودکان همیشه ترسو

بهترین نوع تنبیه، محرومیت کودک از علایق اوست

از بچه اولی تا دومی

دلایل اضطراب کودکتان را بدانید

برای کودکان با صدای بلند کتاب بخوانیم!

افزایش هوش فرزندان از راه های مجاز!

میم مثل مادر،چگونه کودک به حرف می‌آید؟

برای بچه ها تلفن همراه بخریم یا نه؟

قلب شما برای دو نفر

مامان ،خدا یعنی چی؟یعنی کی؟

فرزندان، اولین قربانیان طلاق

به این دلایل کودک تان را ببوسید

تأثیر چید مان منزل در آرامش کودک