آریا بانو

آخرين مطالب

چطور کیک خیس شکلاتی بی بی خشک و پف کرده شود؟ خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
چطور کیک خیس شکلاتی بی بی خشک و پف کرده شود؟
٧٢
٠
مجله کوروش/ اگر اهل تهران و یا شهرهای اطراف تهران باشید حتما اسم کیک شکلاتی بی بی را زیاده شنیده‌اید. یک کیک خوشمزه شکلاتی که اگر عاشق شکلات باشید بهترین انتخاب برای شماست. اگر هم اهل تهران نیستید بد نیست طرز تهیه کیک شکلاتی بی بی را بلد باشید چون یک کیک عالی و خوشمزه برای تولد و مهمانی و دورهمی‌ها محسوب می‌شود که اتفاقا طرز تهیه آن هم چندان سخت نیست. طرز تهیه کیک خیس شکلاتی بی بی را در مجله کوروش بخوانید.
مواد لازم
آرد شیرینی پزی: 1 پیمانه (منظور پیمانه استاندارد شیرینی‌پزی است، اگر ترازو دارید 125 گرم)
کره: 130 گرم
تخم مرغ درشت: 3 عدد
شیر: 5 قاشق غذاخوری سر خالی
شکر: 130 گرم (2/3 پیمانه شیرینی‌پزی)
پودر کاکائو: 5 قاشق غذاخوری
وانیل آسیاب شده به صورت پودر: ½ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
مواد لازم برای خامه شکلاتی کیک
خامه قنادی فرم گرفته: 500 گرم
شکلات تلخ مرغوب: 100 گرم
پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری سر پُر


طرز تهیه خامه شکلاتی کیک
شکلات را خرد کنید و به روش بن ماری آب کنید. اجازه دهید شکلات خنک شود. خامه را فرم دهید (طریقه فرم گرفتن خامه روی بسته بندی آن نوشته شده، به آن دقت کنید) سپس شکلات آب شده و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و هم بزنید. لازم نیست خامه و شکلات کاملا یکدست شده و یکرنگ شوند. ممکن است قسمت‌های سردتر خامه سفید باقی بمانند که مشکلی نیست.
طرز تهیه
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی بی بی با کیک نسکافه‌ای بی بی شبیه یکدیگر است. فقط کافی است به جای شکلات و کاکائو از نسکافه استفاده کنید. برای این کار ابتدا فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید. آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و سپس یک بار الک کنید تا ناخالصی‌های آن گرفته شود. قالب کیک که بهتر است حدود 20 سانتی‌متر قطر داشته باشد را با کره چرب کنید (یک روش هم این است که کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید). در یک کاسه کره نرم شده در دمای اتاق و شکر را با هم مخلوط و هم بزنید. حدود 5 دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا یک مایه پفکی و کرم مانند به دست بیاورید.
تخم مرغ‌ها را یکی یکی در مایه کره و شکر بشکنید و هر تخم مرغ شکسته شده را با کره و شکر به مدت یک دقیقه به آرامی هم بزنید. بعد از اضافه کردن آخرین تخم مرغ، وانیل را هم اضافه کنید. شیر را هم اضافه کنید و با سایر مواد هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. حالا مخلوط آرد کیک را کم کم به این ترکیب اضافه کنید و همزمان با دور آهسته همزن هم بزنید. مراقب باشید که مایه کیک را زیاد هم نزنید چون در نهایت یک کیک خشک که خرد می‌شود خواهید داشت. خامه شکلاتی که آماده کرده بوید در روی دو لایه و اطراف کیک بمالید. روی کیک و اطراف کیک با الک پودر کاکائو بپاشید و به مدت 10 ساعت یا یک شب تا صبح کیک را در یخچال بگذارید تا بافت بی‌نظیر کیک شکلاتی بی بی را دقیقا تجربه کنید. روی کیک را هم می‌توانید با ماسور خامه شکلاتی بریزید و تزیین کنید.
نکته: همان‌طور که گفتیم به جای پودر کاکائو و شکلات در تمام مراحل می‌توانید از استفاده کنید و یک کیک نسکافه‌ای بی بی داشته باشید. برای درست کردن خامه کیک هم از شکلات با طعم نسکافه استفاده کنید.
مواد کیک را در قالب بریزید و در طبقه وسط فر به مدت 30 الی 40 دقیقه بپزید. علامت پخت کیک این است که خلال دندان یا نوک چنگال را در کیک فرو کنید اگر مایه کیک به آن‌ها نچسبید کیک را بلافاصله بعد از پخت از فر خارج کنید و ده دقیقه به آن استراحت دهید تا خنک شود و سپس از قالب خارج کنید.
کیک را روی سینی توری بگذارید تا خنک شود. در این مرحله برای آماده کردن کیک شکلاتی بی بی بهترین کار این است که روی کیک را با سلفون بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود. بعد از این مدت کیک را از یخچال خارج کنید. کیک را با یک چاقوی تیز از وسط به دو لایه تقسیم کنید.

نکات مهم پف کردن، خشک نشدن و چسبناک نشدن انواع کیک
*اگر معمولا وقتی کیک درست می‌کنید روی کیک حالت چسبنده دارد و داخل کیک خشک است ممکن است به این دلایل باشد: مواد کیک را بیش از حد و با سرعت بالا هم زده‌اید. سفیده تخم مرغ بیش از حد زده شده است. بیش از حد کیک را در فر پخته‌اید. قالب کیک مناسب نبوده و بزرگ‌تر از مقدار مواد بوده است. کیک جلو جریان هوا مثل باد کولر سرد شده است. از آرد بیش از حد مقدار گفته شده استفاده کرده‌اید. مقدار روغن یا کره کم بوده است. *اگر قالب را بیش از حد چرب کنید، قالب از مقدار مواد بزرگ‌تر باشد، مواد را خیلی و با سرعت بالا هم بزنید و یا مقدار مایعات داخل مواد کیک زیاد باشد کیک حالت چروک و فشرده پیدا می‌کند. *اگر کیک ساده شما معمولا زیاد پف نمی‌کند شاید به این علت است که دمای فر کم یا خیلی زیاد است. عمده‌ترین دلایل پف نکردن کیک شامل این موارد است: زمانی که مواد را مخلوط می‌کنید ترتیب اضافه کردن مواد را رعایت نمی‌کنید در حالی که این مسئله بسیار مهم است. کره یا تخم مرغ سرد بوده‌اند، کره و تخم مرغ باید هم دمای محیط باشند و سرد نباشند. بیکینگ پودر شما باید به اندازه کافی و البته تازه باشد. اندازه قالب باید با مواد شما هماهنگ باشد، اگر کیک پف‌ کرده می‌خواهید قالب بزرگ استفاده نکنید. علاوه بر این فر را باید از قبل گرم کنید و بلافاصله بعد از درست شدن مایه کیک آن را در قالب ریخته و در فر بگذارید. *برای این‌که یک کیک پف کرده و پوک بدون این‌که کیک خمیر شده باشد داشته باشید باید حتما دمای فر 180 درجه سانتی‌گراد باشد. مدت زمان لازم برای پخت کیک 45 تا 50 دقیقه باشد. مقدار شکر را بیشتر از حد نریزید چون پف کیک بعد از پخته شدن می‌خوابد. قالب کیک نه بزرگ باشد و نه کوچک، اگر قالب کوچک باشد پف کیک بعد از پختن خیلی زود می‌خوابد. در زمان پخت کیک آن را تکان ندهید تا پف کیک نخوابد. درب فر را حین پخت کیک باز و بسته نکنید. در زمان اضافه کردن تخم مرغ یا سفیده تخم مرغ مایه کیک را زیاد هم نزنید. مقدار مورد نظر برای بیکینگ پودر و جوش شیرین را دقیقا رعایت کنید. مقدار مایعات را در صورت وجود در دستور کیک کم و زیاد نکنید. *برای این‌که یک کیک شکننده و خشک نداشته باشید مقدار کره یا روغن کیک را کم نکنید. مقدار شکر باید به اندازه باشد و نباید کمتر از میزان گفته شده شکر بریزید. مایه کیک را زیاد با همزن نزنید. در استفاده از بیکینگ پودر دقت کنید و بیشتر از حد استفاده نکنید و البته کیک را بلافاصله و به صورت داغ از قالب خارج نکنید.

*اگر معمولا وقتی کیک درست می‌کنید روی کیک حالت چسبنده دارد و داخل کیک خشک است ممکن است به این دلایل باشد: مواد کیک را بیش از حد و با سرعت بالا هم زده‌اید. سفیده تخم مرغ بیش از حد زده شده است. بیش از حد کیک را در فر پخته‌اید. قالب کیک مناسب نبوده و بزرگ‌تر از مقدار مواد بوده است. کیک جلو جریان هوا مثل باد کولر سرد شده است. از آرد بیش از حد مقدار گفته شده استفاده کرده‌اید. مقدار روغن یا کره کم بوده است.
*اگر قالب را بیش از حد چرب کنید، قالب از مقدار مواد بزرگ‌تر باشد، مواد را خیلی و با سرعت بالا هم بزنید و یا مقدار مایعات داخل مواد کیک زیاد باشد کیک حالت چروک و فشرده پیدا می‌کند.
*اگر کیک ساده شما معمولا زیاد پف نمی‌کند شاید به این علت است که دمای فر کم یا خیلی زیاد است. عمده‌ترین دلایل پف نکردن کیک شامل این موارد است: زمانی که مواد را مخلوط می‌کنید ترتیب اضافه کردن مواد را رعایت نمی‌کنید در حالی که این مسئله بسیار مهم است. کره یا تخم مرغ سرد بوده‌اند، کره و تخم مرغ باید هم دمای محیط باشند و سرد نباشند. بیکینگ پودر شما باید به اندازه کافی و البته تازه باشد. اندازه قالب باید با مواد شما هماهنگ باشد، اگر کیک پف‌ کرده می‌خواهید قالب بزرگ استفاده نکنید. علاوه بر این فر را باید از قبل گرم کنید و بلافاصله بعد از درست شدن مایه کیک آن را در قالب ریخته و در فر بگذارید.
*برای این‌که یک کیک پف کرده و پوک بدون این‌که کیک خمیر شده باشد داشته باشید باید حتما دمای فر 180 درجه سانتی‌گراد باشد. مدت زمان لازم برای پخت کیک 45 تا 50 دقیقه باشد. مقدار شکر را بیشتر از حد نریزید چون پف کیک بعد از پخته شدن می‌خوابد. قالب کیک نه بزرگ باشد و نه کوچک، اگر قالب کوچک باشد پف کیک بعد از پختن خیلی زود می‌خوابد. در زمان پخت کیک آن را تکان ندهید تا پف کیک نخوابد. درب فر را حین پخت کیک باز و بسته نکنید. در زمان اضافه کردن تخم مرغ یا سفیده تخم مرغ مایه کیک را زیاد هم نزنید. مقدار مورد نظر برای بیکینگ پودر و جوش شیرین را دقیقا رعایت کنید. مقدار مایعات را در صورت وجود در دستور کیک کم و زیاد نکنید.
*برای این‌که یک کیک شکننده و خشک نداشته باشید مقدار کره یا روغن کیک را کم نکنید. مقدار شکر باید به اندازه باشد و نباید کمتر از میزان گفته شده شکر بریزید. مایه کیک را زیاد با همزن نزنید. در استفاده از بیکینگ پودر دقت کنید و بیشتر از حد استفاده نکنید و البته کیک را بلافاصله و به صورت داغ از قالب خارج نکنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/184285/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

این استان ها امروز منتظر بارش باران باشند

خبری تازه از عرضه شیرخشک در داروخانه ها

تجلیل استاندار یزد از خانواده شهدای ارتش

مدیرکل بنیاد استان آذربایجان شرقی به مشکلات 50 نفر از مراجعا رسیدگی کرد

گشت و گذار دختران جوان در تهران 100 سال قبل

خلاقیت منحصر بفرد عاشقان باغ ارکیده در جزیره مالدیو / نفیسه روشن رونمایی کرد

حرف های دلی و عاشقانه بازیگر سریال پدر پسری برای همسرش در سالروز تولدش / به هر تپش قلبم جون دادی

امید اسماعیل خانی پسر گوهر خیراندیش و همسر در خانه ابدی پدرش با رونمایی از سنگ قبر بازیگر معروف

علایم افسردگی در سن یائسگی به چه شکل است؟

دیدار تشکل‌های شاهد و ایثارگر با معاون امور بین الملل دفتر مقام معظم رهبری

اسرائیلی‌ها به میزان خسارت خود پس از حمله پهپادی_موشکی سپاه ایران اعتراف کردند!

اولین واکنش ژیلا صادقی به ماجرای ممنوع الکار بودنش در برنامه تلویزیونی برمودا!

پیش بینی جدید درباره قیمت مسکن در سال 1403| تا آخرسال قیمت آپارتمان به این اعداد می‌رسد!

جشن تولد نیلوفر پارسا بیتای آوای باران در 33 سالگی / رونمایی از بارداری دوقلوهایش

خاطرات ناصرالدین‌شاه؛ خرس‌ها ول می‌شدند می‌رفتند توی مردم؛ خنده داشت

استایل جدید و متفاوت بهنوش طباطبایی بازیگر سینما و تلویزیون با شعری معنادار

دابسمش زیبای الهه حصاری کیمیا زخم کاری و دوستش با آهنگ چاوشی در خودروی لاکچری اش

لو رفتن اسم واقعی سیدجواد هاشمی در برنامه «صداتو»/ محسن کیایی افشاگری کرد

چهره جدید نیکا فرقانی دختر نقی و همای پایتخت در شهربازی استکهلم

رونمایی از تغییرات جدید چهره بهنوش طباطبایی خانم بازیگر همیشه خوشتیپ در آسانسور

دورهمی دوستانداران عارف لرستانی در سالگردش / بازیگر طنزی که در بهار مرگی تلخ داشت

فلزات سنگین تهدید جدی رژ لب های تقلبی

پیام تسلیت دکتر رئیسی در پی درگذشت پدر شهیدان «دهنوی»

رونمایی سیدحسین حسینی دروازه بان استقلال از چهره عروسکی دخترش / این کوچولوی ریزه میزه ماشاالله داره

ماجرای عمل جراحی رهبر انقلاب بدون بیهوشی عمومی و آخرین وضعیت سلامتی ایشان | رهبر انقلاب رژیم غذایی خاصی دارند؟

بهترین راه برای داشتن همسری بهتر: نگاهی به تجربه‌ی یک زن ایرانی

10 نکته برای بهبود کیفیت خواب

پاتوق معتادان متجاهر در عمق 10 متری زمین در تهران

جدیدترین عکس منتشر شده از محمدرضا گلزار و همسرش آیسان آقاخانی بعد از ازدواج!

رفع تیرگی زانو، آرنج و قوزک پا با 5 روش موثر خانگی ارزان قیمت!

قانون فرزندآوری با آن همه بودجه و اعتبار و اصرار شکست خورد

از کجا بفهمیم آب مروارید داریم؟

رژیم تخم مرغ، یک رژیم سریع و آسان برای لاغری

جلوگیری از چین و چروک دور لب با چند پیشنهاد ساده

اثبات یک رابطه میان سدیم و بیماری های قلبی و عروقی

واکنش جالب و متفاوت ژیلا صادقی مجری مشهور به حمله سپاه پاسداران به اسرائیل

تعطیلی پنجشنبه ها قطعی شد؟ | خبر مهم و جدید درباره کاهش ساعت کاری ادارات

ابلاغ دستورالعمل دانشگاه آزاد درباره حجاب

مدیرکل بنیاد شهید کرمانشاه بر شناساندن سبک و سیره عملی شهدا به جوانان تآکید کرد

اقدامات سازمان اقتصادی کوثر منجر به خودکفایی‌های بزرگ در حوزه اقتصادی شد

افزایش تعامل بنیاد شهید و امور ایثارگران با آموزش و پرورش برای توسعه فعالیت های فرهنگی

صبر و ایثار خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر درس آموز است

افشاگری مجری جنجالی زن تلویزیون: شهروند آمریکا هستم!

شیطنت‌های دختر با نمک سروش رفیعی در تمرین پرسپولیس / روزمو ساختی عمر بابا

تصویر تازه نوه ی اکبر عبدی که مثل پدر بزرگش بانمک و توپوله / ماشالا به هردوشون

رونمایی از چهره جدید هانده ارچل «کیمیا خاتون» فیلم مست عشق در ژاپن

نیوشا ضیغمی از بزرگترین راز زندگی اش پرده برداشت / دلنوشته تلخ بازیگر معروف 2 سال بعد از جدایی همسرش

خرید شیرخشک بدون تغییر قیمت از داروخانه ها

آیا تهوع و استفراغ شدید در دوران بارداری مضر است؟

برگزاری جلسه شورای معاونان و اطلاع رسانی بنیاد استان سمنان