آریا بانو

آخرين مطالب

ذائقه ها/ خوراک مرغ و اسفناج سرخ‌شده؛ مغذی در عین سادگی خانه داري

ذائقه ها/ خوراک مرغ و اسفناج سرخ‌شده؛ مغذی در عین سادگی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
ذائقه ها/ خوراک مرغ و اسفناج سرخ‌شده؛ مغذی در عین سادگی
٨٢٢
٠
برترین ها / خوراک مرغ با اسفناج یک غذای ساده، مغذی و خوش طعم است. این یک دستورالعمل کامل و درست است که یک ناهار عالی را به شما می‌دهد. این غذا خودش به تنهایی خوشمزه و سیر کننده است، اما می‌توانید آن را با برنج و یا نان هم سرو کنید.
این دستورالعمل ترکیب شگفت انگیزی از مرغ سرخ شده است. سس گوجه و اسفناج نرم که با کمی نمک و فلفل سیاه، طعمی ملایم پیدا کرده است. این یک نوع غذای ظاهرا سنتی با ترکیبی ساده است. این غذا خودش به تنهایی کامل است، اما اگر با برنج، پاستا یا گِمنه همراه شود، عالی خواهد بود.
مراحل درست کردن این مرغ و اسفناج با اسفناج بسیار آسان است. مقداری روغن را در ماهیتابه گرم کنید، مرغ را اضافه کنید و با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید. مرغ را تا زمانی که قهوه‌ای شود، سرخ کنید. سس گوجه را بریزید و کمی بپزید. اسفناج را اضافه کنید و تا زمانی که نرم شود، بپزید. یک یا دو این کار را انجام دهید. بعد از اینکه اسفناج تفت خورد، آماده است.
این دستورالعمل بسیار قابل انعطاف است، می‌توانید اسفناج را کمتر یا بیشتر کنید و همینطور مرغ را هم به همین صورت. همچنین از کیل به جای اسفناج استفاده کنید. این سبزی هم به همان میزان خوب است. البته به این معنا نیست که با مواد تشکیل دهنده زیاد، آن را سنگین کنید به همین دلیل فقط از نمک و فلفل سیاه استفاده می‌شود، البته در صورت دلخواه می‌توانید ادویه‌های بیشتری استفاده کنید. هر تغییری که می‌خواهید بدهید، اما سس گوجه‎فرنگی را فراموش نکنید، وجود این سس برای یکدست کردن غذا، ضروری است.
چی لازم دارم:
ران مرغ بدون استخوان: 1/2 کیلوگرم
اسفناج کوچک: 1/2 کیلوگرم
پیاز: 1 عدد، نگینی شده
سس گوجه: 1 پیمانه
نمک: 1 قاشق چای‌خوری
روغن: 1 قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
1. روغن را در ماهیتابه و روی حرارت بالا گرم کنید تا زمانی که به جلز و ولز بیفتد. پیاز‌ها را اضافه کرده و تفت دهید تا زمانی که تغییر رنگ دهند و کمی تیره شوند.
2. مرغ را به تکه‌های کوچک تقسیم کرده و به ماهیتابه بیفزایید. آن‌ها را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. سپس تفت دهید تا زمانی که سرخ شده و قهوه‌ای شوند.
3. سس گوجه را ریخته و به مدت 5 دقیقه دیگر بپزید.
5. بیبی اسفناج یا همان اسفناج‌های جوان را بدون خرد کردن داخل ماهیتابه بریزید و حدود 1 تا 2 دقیقه یعنی تا زمانی که نرم شوند، تفت دهید.
6. پس از این زمان، بلافاصله از روی حرارت بردارید.
7. آن را با برنج، گمنه، کینوا و یا حتی نان سرو کنید.
نکات مهم
بیبی اسفناج یا اسفناج جوان خیلی نرم است و سریع می‌پزد بنابراین نباید آن را زیاد روی گاز بگذارید. همینکه پژمرده و نرم شد آن را از روی گاز بردارید.
استفاده از اسفناج جوان خیلی عالی است، اما می‌توانید از هر سبزی برگی دیگر به انتخاب خودتان همانند کیل استفاده کنید.
به جای سس گوجه می‌توانید از گوجه‌های تازه استفاده کنید.
اسفناج را زیاد نپزید. پخت طولانی باعث می‌شود بیشتر مواد مغذی آن از بین برود. آن را به مدت نهایتا 2 دقیقه بپزید و بلافاصله از روی گاز بردارید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

نوشیدنی ها/ اسموتی هندوانه و طالبی بنوشید و لذت ببرید

میز اردور/ نان ذرت فوری بدون فر

غذای اصلی/ شکشوکه؛ تخم مرغ با سس گوجه فلفلی خودمان!

روش خشک کردن شوید با حفظ عطر و طعم

آموزش نحوه تزئین میوه ها با ایده های خلاقانه

خلاقانه ترین کیک ها برای پذیرایی عصرانه

پیتزای سریع و لذیذ بدون فر

کاپ کیک شکلاتی با مغز شکلات

8 ماسک معجزه آمیز آلوئه‌ورا برای انواع پوست

صفر تا صد زیبایی ابرو

روش‌های جلوگیری از کوچک شدن و آب رفتن لباس

تزئینات زیبا و دلبرانه اتاق کودک

بهترین روش نظم دادن و چیدمان یخچال

روش هایی ساده و ارزان برای زیبا بودن

جواهراتی برای ترویج تغذیه با شیر مادر

میز اردور/ طرز تهیه بستنی نارگیلی و انبه

طرز تهیه بیسکوییت با رویه شکلات

پخت 10 نوع آش با تنوع های گوناگون در جشنواره ملی آش زنجان

نان موزی را مانند آشپزهای ماهر اروپایی بپزید

صبحانه/ پنیر ریکوتا خانگی؛ نرم، لطیف و ساده

غذای اصلی/ تا به حال کوکوی میوه ای پخته اید؟

فوت آشپزی/ تکنیک‌های کار با ماسوره گرد

ذائقه ها/ با خوراک برگ چغندر خون تان را صاف کنید

میز اردور/ با گل محمدی مربا درست کنید

آسیاب کردن تخم گشنیز

نوشیدنی ها/ اسموتی هندوانه و طالبی بنوشید و لذت ببر ید

ناهار امروز؛ پلوی مخلوط پاکستانی

کلوچه بی نظیری که کدبانوهای افغانستانی درست می کنند

تنوع در پخت برنج با معرفی غذایی مقوی

ترفندهایی ساده برای دکوراسیون پذیرایی کوچک

تیپ مناسب برای آقایان قدبلند و لاغر اندام

روش‌هایی آسان برای ضخیم کردن تار موی سر

کیف چهارخانه مجلسی برای لباس های مشکی

جوان سازی پوست صورت با ماسک هویج

آویز رنگی و ساده برای اتاق

ایده های جذاب و دخترانه برای داشتن تابلوی آرزوها

ساخت کاردستی های بی نظیر با سی دی

توصیه های مهم برای خرید جهیزیه

چطوری کباب رو سیخ بگیریم که وا نره و توی آتیش نیفته ؟

برای اینکه خورش مرغ خوشمزه تر شود جه کار کنیم

از بین بردن بوی ماهی از دست

راهنمای جامع خرید تخت خواب مناسب

آشنایی با نان مقوی معروف مراکشی

در خانه می توانید نان روغنی بپزید

دستور تهیه رولتی پرملات

غذای محبوب کره ای برای صبحانه

شیرینی جدید با عطر و طعم آناناس

پاپ کورن رقیبی سرسخت پیدا کرد!

با این دستور بهترین مرغ بخارپز را بپزید

سیب زمینی دوپیازه؛ غذای نوستالژیک ایرانی برای ناهار