آریا بانو

آخرين مطالب

آموزش تزیین کاپ کیک عید قربان خانه داري

آموزش تزیین کاپ کیک عید قربان

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
آموزش تزیین کاپ کیک عید قربان
٩٥٣
١
ستاره / یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین اعیاد مسلمانان، عید قربان است. در عید قربان، در گوشه و کنار شهرهای مسلمان نشین جشن‌های کوچک و بزرگی برپا می‌شود تا این عید بزرگ را گرامی بدارند. در این میان، جشن‌های خانگی و سفره‌های دعای متعددی نیز برپا می‌شود که در آن‌ها، افراد و عمدتا خانم‌ها دور هم جمع شده و تزیینات ویژه عید قربان را انجام می‌دهند و با انواع شیرینی و کیک عید قربان از مهمانان خود پذیرایی می‌کنند.
یکی از جالب‌ترین تزیینات عید قربان، تهیه کاپ کیک عید قربان یا کاپ کیک‌های متنوع با طرح گوسفند به نشانه قربانی‌کردن گوسفند در این روز است. قبل‌تر، طرز تهیه کیک عید قربان به شکل گوسفند را به شما آموزش دادیم، این بار اما قصد داریم طرز تهیه کاپ کیک عید قربان با طرح بامزه گوسفند را به شما آموزش دهیم تا بتوانید عید امسال با تهیه این کاپ کیک‌های ساده و جالب، تنوع و جلوه خاصی به مهمانی‌های خود ببخشید.
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک عید قربان (کاپ کیک شکلاتی)
آرد 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1 و 1/4 ق چای‌خوری
پودر کاکائو 3 ق غذاخوری
کره 110 گرم
شکر نصف لیوان
وانیل نصف ق چای‌خوری
شکلات تلخ 60 گرم
تخم‌مرغ 3 عدد
شیر 1/4 پیمانه
طرز تهیه کاپ کیک عید قربان (کاپ کیک شکلاتی)
برای تهیه کاپ کیک شکلاتی ابتدا طبق روال همیشگی، فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید.
شکلات تلخ را به روش بن‌ماری روی بخار آب ذوب کنید.
کره را در دمای اتاق قرار دهید و وقتی نرم شد، با شکر و وانیل ترکیب کنید و خوب هم بزنید.
تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کرده و خوب هم بزنید. خوب هم زدن تخم‌مرغ تاثیر بسزایی در کیفیت آن دارد.
شکلات ذوب‌شده را وقتی کمی خنک شد به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک‌دست شود.
شیر را اضافه کرده و باز هم بزنید.
آرد و پودر کاکائو را الک کرده و با بیکینگ پودر مخلوط کنید و کم‌کم به مواد اضافه کنید.
داخل هر قالب‌ کاپ کیک، یک کپسول کاپ کیک قرار داده و به اندازه یک اسکوپ از مواد آماده‌شده داخل آن بریزید.
بین 20 تا 25 دقیقه زمان برای پخت این کاپ کیک شکلاتی کافی است.
کاپ کیک شکلاتی شما آماده است. این مدل کاپ کیک شکلاتی به دلیل داشتن کره و کم آرد بودن بسیار پفکی و نرم است. طعم عالی دارد و به جهت برش تمیز، یکی از بهترین گزینه‌ها برای تهیه کیک تولد است.

حالا سراغ تزیین کاپ کیک عید قربان یا کاپ کیک عروسکی به شکل گوسفند می‌رویم:
مواد لازم برای تزیین کاپ کیک عید قربان
کره 1/2 پیمانه
شکر 5 پیمانه
وانیل 2 ق غذاخوری
شیر 1/4 پیمانه
شکلات چیپسی 2 پیمانه
مارشمالو کوچک 2 پیمانه
چشم عروسکی خوراکی 2 برابر تعداد گوسفندها
طرز تهیه و تزیین کاپ کیک عید قربان
برای تهیه خامه روی کاپ کیک ابتدا کره را با هم‌زن آنقدر بزنید تا حالت پفی پیدا کند.
شکر را به تدریج به آن اضافه کرده و هم بزنید.
وانیل و شیر را نیز اضافه کرده و باز مخلوط کنید. به این ترتیب یک کرم وانیلی خواهید داشت که قرار است با آن سر گوسفندها را درست کنید.
برای تهیه سر گوسفندها، یکی از کاپ کیک ها را خرد کنید تا به شکل خرده نان دربیاید.
کاپ کیک خردشده را با 2 ق غذاخوری از کرم وانیلی که تهیه کردید مخلوط کنید. با این مقدار حدود 16 عدد سر گوسفند خواهید داشت. هر 1 عدد کاپ کیک خردشده به اضافه نصف ق غذاخوری کرم وانیل برای تهیه 4 عدد سر گوسفند کافی است.
از ترکیب آماده‌شده به اندازه یک فندق برداشته و با دست به آن فرم بیضی‌شکل بدهید.
سر گوسفندها را به مدت 15 دقیقه، روی یک کاغذ روغنی و روی سطحی صاف قرار دهید.
بعد از 15 دقیقه، سرها را داخل یخچال قرار دهید تا سفت و محکم شوند.
حالا 2 فنجان شکلات چیپسی را به روش بن ماری ذوب کنید.
2 تا 3 عدد از سر گوسفندها را از یخچال بیرون آورده و داخل شکلات ذوب‌شده بیندازید. (همه سرها را هم‌زمان بیرون نیاورید.)
سرها را با قاشق داخل شکلات بغلتانید تا یک‌دست از شکلات ذوب‌شده پوشیده شوند، سپس با چنگال آن‌ها را یکی‌یکی خارج کرده و شکلات اضافه را با کشیدن لب کاسه بگیرید.
سرهای شکلاتی را روی کاغذ روغنی قرار دهید.
هر یک از مارشمالوهای کوچک را از عرض به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید.
سطح روی هر یک از کاپ کیک‌های شکلاتی را با مقداری از خامه‌ای که ابتدا تهیه کرده بودید بپوشانید.(به اندازه‌ای که بتوان مارشمالوهای کوچک را روی سطح کاپ کیک چسباند.)
سر گوسفند را در یک نقطه ثابت کنید و بقیه سطح کاپ کیک را با مارشمالوهای کوچک پر کنید.
روی سر گوسفند، دو تکه مارشمالوی نصف‌شده به عنوان گوش قرار دهید.
دو عدد مارشمالوی کوچک‌تر را نیز به عنوان چشم روی صورت گوسفند قرار دهید و دو تکه شکلات چیپسی خردشده وسط آن‌ها قرار دهید یا این‌که از چشم عروسکی خوراکی استفاده کنید.
کاپ کیک عید قربان به شکل گوسفند عروسکی بامزه شما آماده است. امیدواریم از این آموزش استفاده لازم را ببرید


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات