آریا بانو

آخرين مطالب

اسموتی یخی لیمو طالبی خانه داري

اسموتی یخی لیمو طالبی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
اسموتی یخی لیمو طالبی
٦٥٩
١
سرآشپز پاپیون / مواد لازم اسموتی یخی لیمو طالبی
طالبی خردشده4 پیمانه
رنده پوست لیمو1 قاشق سوپ خوری
آبلیمو2 قاشق سوپ خوری
نعنا ریز خردشده1/2 قاشق سوپ خوری
نمک1 قاشق چای خوری
شکر1/2 پیمانه
آب سرد1/2 پیمانه
طرز تهیه
زمان تهیه 240دقیقه
1
طالبی‌های خرد‌شده را همراه با رنده پوست لیمو، نمک،آبلیمو، نعنا، شکر و آب سرد داخل مخلوط کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا طالبی‌ها کاملا پوره‌ای شکل شوند و مواد به طور یکدست با هم مخلوط شوند.
2
مخلوط حاصل را داخل قالب‌های بستنی بریزید، سپس چوب بستنی‌ها را داخل مخلوط فرو کنید. قالب‌ها را به مدت 4 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا بستنی‌ها آماده شوند.
3
بعد از زمان ذکر‌شده قالب‌ها را از فریزر خارج کنید و حدود 30 ثانیه داخل آب گرم قرار دهید تا بستنی‌ها براحتی از قالب‌ها خارج شوند، سپس آن‌ها را سرو کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات