آریا بانو

آخرين مطالب

روایت قهرمان MMA از گفتگو با نوجوان‌های «اقیانوس آرام» فرهنگی هنری

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
روایت قهرمان MMA از گفتگو با نوجوان‌های «اقیانوس آرام»
٢٦٠
٠
تسنیم / سیامک خرمی بعد از حضور در برنامه نوجوانانه شبکه دو سیما، گفت: طراحی سناریوی برنامه به صورت آنلاین بود و تا لحظه آخر نه من می‌دانستم کجا می‌خواهم بروم و نه نوجوان‌ها می‌دانستند با چه کسی می‌خواهند صحبت کنند.
«سیامک خرمی» قهرمان ورزش هنرهای رزمی و نماینده سازمان جهانی و رئیس سبک کیک جیتسو MMA در ایران و قاره آسیا، که در برنامه «اقیانوس آرام» حضور پیدا کرده بود به خبرنگار خبرگزاری تسنیم، گفت: قبل از اینکه در این برنامه حضور پیدا کنم یکی از طرفداران «اقیانوس آرام» بودم. رشته ورزشی که من به طور تخصصی دنبال می‌کنم رشته فعالی است و ما نیز از نمایندگان این رشته در ایران هستیم.
وی ادامه داد: حضورم در این برنامه را خیلی دوست داشتم و از این طریق توانستم ورزش تخصصی‌ام را به نوجوان‌ها معرفی کنم و چگونگی رشد کردن در این شاخه ورزشی را برای نوجوان‌ها تشریح کردم.
خرمی درباره نقاط ضعف و قوت این برنامه نیز گفت: «اقیانوس آرام» کاری جذاب، جدید و متفاوت است، هم برای ما که به عنوان مهمان در برنامه حاضر می‌شویم و هم برای نوجوان‌های حاضر در استودیو. من هیچ نقطه ضعفی در این برنامه ندیدم.
وی درباره این تفاوت در سبک برنامه‌سازی برای نوجوان‌ها نیز افزود: در این برنامه از حضور نوجوان‌ها استفاده و به همین خاطر نگاهی جدید و به روزی به برنامه تزریق شده است. طراحی سناریوی برنامه به صورت آنلاین بود و تا لحظه آخر نه من می‌دانستم کجا می‌خواهم بروم و نه نوجوان‌ها می‌دانستند با چه کسی می‌خواهند صحبت کنند و این کاری جدید بود تا اینکه دو طرف از قبل بدانند که با چه کسی می‌خواهند صحبت کنند.
خرمی تأکید کرد: اغلب برنامه‌ها به این صورت است که مهمان و میزبان می‌دانند کجا می‌روند و با چه کسی به گفت‌وگو می‌نشینند اما در «اقیانوس آرام» به این شکل نبود. اینکه زندگی نامه یک هنرمند، ورزشکار، قهرمان و ... از صفر تا صد به صورت آنلاین بررسی شده و سوال و جواب می‌شود کار خوبی است.
این ورزشکار درباره استقبالی که نوجوان‌ها از صحبت‌های او داشتند نیز بیان داشت: برایم جالب بود که نوجوان‌های حاضر در «اقیانوس آرام» به رشته ورزشی کیک جیتسو علاقه نشان دادند و سوال‌های بسیاری از من پرسیدند و مشخص بود که روی این شاخه از ورزش تحقیق‌های بسیاری کرده بودند. حتی گروهی از این نوجوان‌ها به آکادمی و مجموعه ما آمدند و کارمان را از نزدیک دیدند و آنچه در برنامه درباره آن صحبت کردیم را با آنچه می‌خواستند ببینند قیاس کردند که آیا حقیقت دارد و همان است یا نه؟
خرمی درباره اینکه آیا تجربه‌های نوجوانی‌تان تا چه میزان روی نوجوان‌های برنامه تأثیر گذاشت، گفت: نسل با نسل فرق دارد ما برای نسل قبلی هستیم و نوجوان‌های الان برای نسل جدید و خب این تفاوت در نسل‌ها خیلی آشکار است. نسل جدید نسلی هستند که باید همه چیز را برایشان تمام و کمال توضیح دهید و آنچه را که می‌بینند، قبول می‌کنند. نوجوان‌ها باید راهی که من نوعی برای موفقیت رفتم را از نزدیک لمس کنند و درباره آن سوال کنند تا بتوانند خودشان تصمیم بگیرند و خوشبختانه همه آن نوجوان‌هایی که من دیدم تصمیم‌های خوبی گرفتند.
وی با اشاره به علاقه‌مندی نوجوان‌ها به ورزش‌های رزمی و بالاخص کیک جیتسو نیز بیان داشت: این ورزش ورزش فعالی است و برای همه سن‌ها از 4 ساله تا 50 ساله به طور منظم برنامه‌ریزی شده است. به همین خاطر نوع تمرین‌های ما به گونه‌ای است که علاقه‌مندان در هر سنی که باشند می‌توانند با بهره‌گیری ورزش کیک جیتسو خود را تخلیه کنند، مخصوصا سن 15 تا 18 سال.
این ورزشکار درباره اینکه چطور می‌توان نوجوان‌ها را جذب برنامه‌های تلویزیونی کرد، ‌افزود: در وهله اول باید نوجوان‌ها را استعدادیابی کرد چراکه هر فردی در یک کاری استعداد دارد و شاید همه به ورزش‌های خشن علاقه نداشته باشند. یا اینکه اگر متخصص یک نوع ورزش در برنامه حضور پیدا کند و برنامه را برایشان کالبد شکافی کند تا بچه‌ها بتوانند بهترین تصمیم را بگیرند، می‌توانیم خروجی خوبی داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه ساخت برنامه‌های نوجوان محور چه حساسیت‌هایی دارد، گفت: بچه‌های نسل جدید از آسیب دیدگی که با ورزش ایجاد می‌شود، می‌ترسند و اگر بتوانیم به صورت علمی معایب و مزایای ورزش مورد نظر را تشریح کنیم و آنها را به طور کامل به نوع ورزش آگاه کنیم، به طور حتم آسیب‌دیدگی‌شان کمتر شده و می‌توانند انتخاب بهتری داشته باشند و از این طریق ورزش مورد علاقه‌شان را راحت‌تر انتخاب می‌کنند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/178829/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علت ایجاد حس تنفر از فرزند

تابو چیست؟ اهداف تابو کدامند؟

عقده ادیپ چیست؟ انواع و راه های درمان عقده ادیپ

سوگیری شناختی چیست و چه مسائلی باعث سوگیری می‌شوند؟

چطور با یک فرد معلول رفتار کنیم؟

بیش فعالی چیست ؟ علائم ، دلایل و درمان آن کدامند؟

عقدهٔ الکترا چیست و چگونه حل می شود؟

راه های تقویت بهره ی هوشی

قانون باور چیست و آیا می توان آن را تغییر داد؟

سندروم دیوژن چیست و چگونه درمان می شود؟

اختلال حافظه تکرار پنداری

تکنیک ای اف تی چیست و مراحل آن کدامند؟

سندرم استکهلم چیست و چگونه درمان می شود؟

توهم کوتارد چیست و علائم و درمان آن چه چیزی است؟

علائم و روش های درمان سندروم استندال یا سندرم فلورانس

ضد افسردگی های سه حلقه ای

توهم کاپگراس چیست؟

سایکومتریست چگونه کار می کند؟

رفتار تکانشی چیست و چگونه درمان می شود؟

فروپاشی عصبی چیست و چه علائمی دارد؟

اختلال دیس تایمی یا افسرده خویی چیست ؟ علل ، علائم و درمان آن

با بیمار در حال مرگ چگونه باید رفتار کرد؟

درباره اتانازی چه می دانید؟

آزار و اذیت خیابانی چیست و چگونه با آن رفتار کنیم؟

توهم فرگولی چیست؟ علل و درمان آن

فردگرایی چیست و شیوع فردگرایی در میان افراد جامعه

افسردگی غیر معمول یا آتیپیک

سندروم بیت المقدس چیست؟

آشنایی با خصوصیات زنانی که تیپ شخصیت مردانه دارند

آدم های پرتوقع چه ویژگیهایی دارند و چگونه باید با آن‌ها رفتار کرد؟

اختلال افسردگی اساسی چیست؟ دلایل و درمان آن

بیماری وسواس فکری OCD

بی اشتهایی عصبی چیست و چگونه درمان می شود؟

چگونه به شخصی بگویید که بوی بد دهان یا بدن دارند

آگورافوبیا یا ترس از فضای باز چیست؟ علل و درمان

بی‌گوشی‌هراسی (نوموفوبیا)

راههای غلبه بر افسردگی

ادیتیوولتافوبیا چیست و چگونه درمان می شود؟

افراد آب زیر کاه چه کسانی هستند؟

کربوفوبیا چیست؟ علت و درمان آن

نئوفوبیای غذایی چیست و چگونه درمان می شود؟

تراپیست کیست؟ معرفی انواع تراپی

اختلالات خلقی چیست؟ انواع اختلالات خلقی

نشخوار ذهنی چیست؟ درمان نشخوار ذهنی

ویژگی افراد درون گرا چیست؟ راههای درمان درون گرایی

آر تی ام اس (rTMS) یا تحریک مغناطیسی مغز چیست؟

مثلث کارپمن چیست؟ خروج از مثلث کارپمن

هیپنوتراپی چیست؟ موارد استفاده از هیپنوتراپی

کلمات و عبارات نشان دهنده افسردگی

روش صحیح قطع داروهای افسردگی