طرز تهیه دسر لایه ای لیوانی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
طرز تهیه دسر لایه ای لیوانی
مواد لازم برای لایه زعفرانی دسر لیوانی :
شیر | 1 پیمانه |
شکر | 100 گرم |
آرد ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
زعفران | 1 قاشق مرباخوری |
کره | 50 گرم |
طرز تهیه لایه زعفرانی
دسر لیوانی :
شیر را با شکر و آرد ذرت و یک عدد زرده تخم مرغ و وانیل و زعفران مخلوط کرده و با همزن دستی خوب بزنید (توجه داشته باشید که با همون همزن دستی روی حرارت مداوم هم بزنید با قاشق گلوله می شود) تا مواد مخلوط شوند و روی حرارت بگذارید و مداوم هم بزنید وقتی به غلظت رسید از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کرده و همزده تا کره داخل مواد ذوب شود و بعد داخل لیوان بریزید سریع این کار را بکنید چون این
دسر زود می بندد.
حالا لایه دوم
مواد لازم برای لایه دوم
دسر لیوانی :
شیر | 2 پیمانه |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
شکر | 170 گرم |
آرد ذرت | 4 قاشق غذاخوری |
کره | 50 گرم |
طرز تهیه لایه دوم
دسر لیوانی :
شیر و دو عدد زرده و وانیل و شکر و آرد ذرت را خوب مخلوط کنید و مقداری رنگ خوراکی
ژله ای بنفش به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و مدام همزده تا غلیظ شود و از روی حرارت بردارید و کره بریزید و بعد روی لایه زعفرانی ریخته و تزیین کنید. من مقداری از همان مایه زعفرانی را با رنگ بنفش داخل قیف بریزید و با ماسوره تزیین کردم.
پ.ن می توانید از هر رنگ دلخواه دیگری استفاده کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
-
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۹۸ - ۰۰:۴۸:۴۰
-
۷۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/176309/