آریا بانو

آخرين مطالب

ورزش از چه راه‌هایی می‌تواند به پوستتان آسیب بزند؟ ورزشي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - سلامانه: ورزش کردن، استرس را کاهش می‌دهد و وقتی استرس کم می‌شود، کمتر ممکن است دچار چین و چروک‌های مرتبط با استرس شوید. ورزش به جریان بهتر خون در بدن کمک می‌کند و باعث می‌شود عرق بریزید و سموم بدن را دفع کنید و آلودگی‌ها را از حفره‌ها و منافذ پوستتان خارج کنید. همه‌ی این‌ها باید پوست را شفاف‌تر و سرحال‌تر کنند؛ اما متأسفانه ورزش از راه‌های دیگری می‌تواند به پوستتان آسیب بزند.
درواقع ورزش کردن همیشه هم به نفع پوست نیست. این درست است که ورزش کردن از راه‌های زیادی به سلامت و زیبایی پوستتان کمک می‌کند؛ اما تمرین کردن و عرق ریختن می‌تواند سبب آکنه هم بشود؛ مخصوصاً در فصل تابستان که هوا گرم‌تر است.
در ادامه به 7 موردی که باعث می‌شوند اثرات مفید ورزش برای پوستتان دچار اختلال شود و دچار برخی مشکلات پوستی شوید، اشاره کرده‌ایم، با ما همراه باشید.
1- زیراندازتان کثیف است
همه‌ی قسمت‌های بدن می‌توانند با هر قسمتی از زیرانداز (مت) پیلاتس یا یوگا تماس پیدا کنند. یعنی ممکن است هر میکروب و آلودگی که روی پاهایتان است در نهایتاً سر از صورتتان درآورد. تازه این زمانی است که شما زیرانداز مخصوص خودتان را داشته باشید. اگر از زیراندازهای موجود در باشگاه استفاده کنید که معلوم نیست چه چیزهایی را ممکن است به بدنتان منتقل کنید. پس بهتر است زیراندازی مخصوص خودتان داشته باشید و بعد از هر بار استفاده آن را بشویید. ضمناً اگر پوستتان مستعد جوش است، بعد از هر جلسه تمرین دوش بگیرید تا هیچ آلودگی روی پوستتان باقی نماند.
2- تجهیزات باشگاه آلوده‌اند
سایر وسایل و تجهیزات باشگاه نیز مانند تشک پیلاتس یا یوگا معدن باکتری‌ها و آلودگی‌ها هستند. برای اینکه پوستتان به این میکروب‌ها آلوده نشود و جوش نزند، همیشه پیش از استفاده از هر وسیله‌ای اول آن را با یک دستمال مرطوب ضدعفونی کننده تمیز و سپس خشک کنید و ضمناً هنگام تمرین صورتتان را لمس نکنید.
3- زیاد می‌دوید
زیاد و مکرراً دویدن می‌تواند به خاصیت کشسانی پوستتان آسیب بزند. برخی از کارشناسان عقیده دارند علت این آسیب این است که آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد طی ورزش‌های شدید هوازی بیشتر می‌توانند روی دهند. این آسیب می‌تواند منجر به لطمه به الاستین و کلاژن پوست شده یا آن‌ها را تخریب کند. از طرفی، ورزش برای پوست و بدن خوب است. خون، اکسیژن و مواد مغذی را به پوست می‌رساند و کمک می‌کند رادیکال‌های آزاد دفع شوند.
4- اجازه می‌دهید عرق مدتی طولانی روی پوستتان بماند
عرق به خودی خود خوب است زیرا به تنظیم دمای بدن کمک می‌کند؛ اما اگر مدتی روی پوست بماند ممکن است با چربی‌های طبیعی پوست ترکیب شود و این آلودگی‌هایی که همین الان از پوست خارج شده‌اند دوباره به منافذ پوست برگردند و سبب بروز جوش شوند. مخصوصاً اگر ترجیح می‌دهید لباس‌های ورزشی چسبان بپوشید، این اتفاق شدیدتر هم خواهد شد. از لباس‌های کمی آزادتر استفاده کنید که عرق را جذب می‌کنند و ضمناً بعد از پایان تمرین هر چه سریع‌تر دوش بگیرید و اگر امکانش نبود حداقل صورتتان را بشویید.
5- دمای بدنتان را خیلی بالا می‌برید
میلیاریا یا عرق‌سوز شدن واقعاً ناراحت‌کننده است و می‌تواند زمانی روی دهد که خیلی تمرین می‌کنید و دمای بدنتان بسیار بالا می‌رود. عرق سوز در واقع کهیرهای ریز و خارش‌داری هستند که با بالا رفتن دمای بدن و انسداد غدد تعریق ظاهر می‌شوند. این کهیرها معمولاً در زیر لباس‌های تنگ ورزشی و در قسمت‌هایی از بدن که تحرک و سابیدگی زیاد دارند بروز می‌کنند.
اگر پوستتان حساس شده می‌توانید قبل از شروع فعالیت از مرطوب‌کننده استفاده کنید تا از تحریک‌پذیری پوستتان کم شود. افرادی که دچار رُزاسه هستند نیز ممکن است دمای بدنشان بالا برود و دچار قرمزی و التهاب پوست شوند، بنابراین شنا، فعالیت مناسبی برای آن‌هاست. ضمناً یادتان نرود بعد از ورزش فوراً بدتان را خنک کنید.
اگر حین تمرین، کهیرها خارش زیادی دارند و اذیتتان می‌کنند سعی کنید با پایین نگه داشتن دمای بدن از بروزشان جلوگیری کنید. می‌توانید با کمک یک اسپری خنک کننده این کار را انجام دهید یا اینکه قبل از تمرین، آنتی‌هیستامین مصرف کنید.
6- پوستتان زیاد ساییده می‌شود
چیزی که اغلب ما زمانی تجربه‌اش کرده‌ایم، اصطکاک زیاد بین پوست و لباس یا قسمت‌هایی از پوست است که می‌تواند سبب تحریک و حتی درد شود. با پوشیدن لباس‌های نازک‌تر و فیت‌تر در قسمت‌هایی که پوست‌ها به هم ساییده می‌شوند، از لایه‌ی بیرونی پوستتان محافظت کنید. همچنین می‌توانید از یک روان کننده‌ی بدن روی پوستتان استفاده کنید.
7- در معرض نور خورشید قرار می‌گیرید
ورزش کردن در فضای باز می‌تواند تنوع خوبی باشد و یکنواختی محیط باشگاه را خنثی کند؛ اما استفاده از ضد آفتاب شاید اولین چیزی نباشد که برای آماده شدن جهت ورزش کردن در محیط بیرون به ذهنتان می‌رسد. آفتاب‌سوختگی نه تنها پوستتان را زود پیر می‌کند و چین و چروک می‌اندازد و برای سلامت پوستتان مضر است بلکه می‌تواند منجر به سرطان پوست شود. پیش از اینکه برای ورزش و تمرین بیرون بروید، یا اینکه ساعت‌های طولانی زیر نور خورشید قرار بگیرید، حتماً به اندازه کافی به پوستتان ضد آفتاب بزنید و هر وقت لازم شد دوباره تکرارش کنید.
منبع خبر:
تبیان

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/175249/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طرز برخورد مناسب با کودکان گستاخ !

کودکان دین زده یا تربیت دینی

خشونت بین فرزندان و وظیفه والدین

راه حل های خوب برای رفتارهای بد بچه ها

تأثیر خشونت های تلویزیونی در کودکان

خجالتی بودن فرزندتان را از نوزادی بشناسید!

کودک من از هیچ کس کمتر نیست !!

تأثیر مثبت موسیقی بر روح و روان کودکان

علت تضاد بین فرزندان و والدین چیست؟

با لجبازی کودکم چگونه برخورد کنم؟

تربیت لذت بخش

برخورد با کودکی که از حمام کردن میترسد

راه های پایه ای افزایش آی کیو کودک

لجاجت و کج خلقی در کودکان: هیجانی ، لجبازی

علائم استرس در کودکان

چگونه کودکی مسئولیت پذیر داشته باشیم؟

بازی کودک با اعداد

بچه ها از چه سنی باید تنها بخوابند؟

دروغگویی کودکان دلایل و راهکارهای مقابله

کم رویی ارثی نیست

9 برخورد اشتباه والدین با کودکان نوپا

تصاویر برهنه و کودکان ما

بچه‌ها از سه سالگی، لحن منطقی را می‌فهمند

پرورش اعتماد به نفس درکودک

کودک و میل جنسی

عوارض و درمان مکیدن انگشت کودک

راه های شناسایی بیش فعالی در کودکان

شناخت کودکان از خود

در مورد گفتاردرمانی چه میدانید؟

اسباب بازی های مناسب کودکان پیش دبستانی

کار کودکان در منزل،درست یا غلط؟

چه عاملی باعث ایجادحسادت فرزندان میشود؟

کودکان را برای روبه رو شدن با حوادث آماده کنیم

با کودک بدزبانم چطور رفتار کنم؟

با کودکم بعد از طلاق چطور رفتار کنم؟

افسون‌شدگان کوچک موبایل

آزمونی برای تشخیص کودکان بیش فعال

وقتی که کودکان مان دعوا می کنند

دلایل داشتن یا نداشتن فرزند دوم !

پاداش و محرومیت را فراموش نکنید

آموزش معذرت خواهی به کودک

افزایش حس مسئولیت پذیری با تقویت وجدان

نقش مادر در سخن آموزی کودک

گریه نوزادان را ترجمه کنید

آیا می خواهید فرزندتان نابغه باشد؟

چه زمانی به خواسته کودک نه بگوییم؟

کودکان متولد خرداد را اینگونه بشناسید !

از فرزند خود یک نابغه بسازید

30 کار که کودکان قبل از 12 سالگی باید ...

اضطراب جدایی را در کودکتان را از بین ببرید !