آریا بانو

آخرين مطالب

7 نکته طلایی برای رفتار با همسر لجباز خانواده

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
7 نکته طلایی برای رفتار با همسر لجباز 2
k ١.٩
٢
ستاره / همسر لجبازی دارید که می‌خواهید بیشتر به حرف شما گوش کند؟ رفتار با همسر لجباز کار بسیار سخت و خسته کننده‌ای است. ارتباط شما ممکن است به دلیل پافشاری او بر افکار و حرف‌های خود و ناتوانی شما در برخورد با او، دچار مشکل شود. گاهی اوقات ساده‌تر است که اصلا تلاشی برای برقراری ارتباط نکرد تا یک گفتگوی ساده به یک جدال تبدیل نشود. با این حال، برای برقراری صمیمیت و موفقیت یک ازدواج لازم است که ارتباط صمیمانه‌ای داشته باشید. در این مقاله روش‌های برخورد با همسر لجباز را شرح می‌دهیم تا قدم تازه‌ای به سمت یک زندگی شادتر بردارید.
رفتار با همسر لجباز چگونه باید باشد؟

1. درک کردن علت لجبازی همسر
لازم است در ابتدا درک کنید که شما و همسرتان دو نفر هستید، بنابراین دیدگاه‌های شما نسبت به مسائل مختلف ممکن است متفاوت باشد و این تفاوت کاملا طبیعی است. به جای قضاوت کردن همسرتان، سعی کنید علت عقاید و حرف‌های او را پیدا کنید. همیشه به یاد داشته باشید که بودن در یک رابطه بدان معناست که شما آماده هستید تا روی اختلافات و تفاوت‌های خود کار کنید و گاهی نیز گذشت داشته باشید.
2. نگاهی به آینه بیاندازید
افرادی که دائما سعی می‌کنند نشان دهند حق با آنهاست، باعث می‌شوند که شما حالت تدافعی به خود بگیرید، اما همیشه این احتمال وجود دارد که حق با طرف مقابل باشد یا بخشی از فکر یا صحبت او درست باشد. بنابراین سعی کنید همواره این موضوع را مدنظر داشته باشید که شاید این شما هستید که باید تغییر کنید. به بیان دیگر شما درحال لجبازی کردن هستید.
3. رویکردی مثبت پیش بگیرید
کلید رفتار با همسر لجباز اجتناب از خصومت یا خشونت است، دعوا و فریاد زدن راه چاره نیست. باید آرام باشید تا بتوانید منطقی و با آرامش با هم صحبت کنید. به یاد داشته باشید که هیچ مشکلی در یک رابطه زناشویی وجود ندارد که با صحبت کردن حل نشود.
اگرچه سخت است، اما تمام تلاش خود را به کار بگیرید تا وارد بحث با همسر خود نشوید، به ویژه زمانی‌که با نظر او مخالف هستید. یادبگیرید احساسات خود را بپذیرید و کنترل کنید و نگذارید خشم کنترل اوضاع را به دست بگیرد. برای حل مشکل با همسر لجباز خود سعی کنید با او صحبت کنید و خوب گوش کنید. همچنین با ذهن باز وارد مکالمه شوید.
4. آرام پیش بروید
صبر کنید تا مناسب‌ترین زمان برای بیان منظور یا عقیده‌ شما از راه برسد. اطمینان حاصل کنید که همسرتان به اندازه کافی آرام باشد. این یک فرایند است، پس یاد بگیرید که صبر کنید. بدانید که یک فرد لجباز به طور موقت دچار ناشنوایی می‌شود و نمی‌تواند به حرف‌های شما گوش دهد.
5. گوش کنید و بپرسید
بدون پیش داوری به صحبت‌های او گوش کنید. حرف او را قطع نکنید و آنچه می‌گوید را براساس گفته‌ها یا صحبت‌های گذشته تفسیر نکنید. فقط به او گوش دهید. بسیار مهم است که همسرتان بداند نظرات او شنیده و تصدیق می‌شوند.
سوالات خود را بپرسید. اگر قسمتی از گفته‌های او برای شما غیرقابل فهم است از او بخواهید برای شما همه چیز را روشن کند. سوال کردن و زمان دادن به همسر برای توضیح افکارش مهر تاییدی است بر اینکه شما به خوبی به گوش می‌دهید و نظرات او را جدی می‌گیرید.
6. توضیح دهید
به آرامی و به طور کامل نقطه نظر خود را نسبت به مسئله توضیح دهید. در مورد دانسته‌های او پیش‌داوری نکنید، فرض را بر این بگذارید که او هیچ چیز نمی‌داند و همه‌چیز را توضیح دهید. در اینجا بسیار مهم است که او نیز مانند شما با احترام به صحبت‌هایتان گوش دهد. افراد لجباز اغلب تمایلی به شنیدن صحبت‌های دیگران ندارند، بنابراین شما باید در این رابطه اصرار داشته باشید.
از او بپرسید که آیا نقطه نظر شما را متوجه می‌شود یا خیر؟ همانقدر که اهمیت دارد شما حرف‌های او را درک کنید، مهم است که او نیز شما را بفهمد. اگر او به توضیحات بیشتری نیاز دارد، همه چیز را واضح و روشن بیان کنید.
7. اولویت بندی کنید
قبل از اینکه وارد مذاکره شوید تصمیم بگیرید که تا چه حد می‌خواهید پیش بروید و چه چیزی برایتان در اولویت است. اگر موضوع مورد بحث برایتان آنقدر‌ها اهمیت ندارد، بگذارید همسرتان تصمیم بگیرد. اما اگر موضوع برای شما حیاتی است پس باید قاطعانه برخورد کنید و از نظرات خود دفاع کنید. شاید لازم باشد چیز‌های دیگری را فدا کنید تا به هدف خود در مورد این موضوع دست‌یابید.

آیا می‌توان کاری کرد که همسر بیشتر به حرف شما گوش دهد؟
اگر به دنبال پاسخ این سوال هستید که چگونه کاری کنند که همسرتان بیشتر به حرفهای شما گوش کند؟ پاسخ این است، هیچ کاری نمی‌توانید در این رابطه انجام دهید. به طور کلی شما نمی‌توانید تلاش کنید کسی را تغییر دهید، شما تنها می‌توانید خودتان را تغییر دهید. در رفتار با همسر لجباز نمی‌توانید او را مجبور کنید آنگونه که شما می‌گویید یا فکر می‌کنید، عمل یا فکر کند.
حتی مجبور کردن او برای مراجعه به مشاوره نیز چاره ساز نیست و مشکل شما را حل نخواهد کرد. بنابراین گاهی بهتر است که به دنبال دریافت مشاوره تخصصی زوجی باشید تا به شما کمک شود نقطه نظرات یکدیگر را بهتر بفهمید، حتی می‌توانید به تنهایی به مشاور مراجعه کنید تا شما را برای رفتار صحیح با همسرتان راهنمایی کند.
سخن پایانی
رفتار با همسر لجباز کار آسانی نیست. اینکه هر روز بخواهید با او مجادله کنید که چه کسی درست می‌گوید ممکن است به قیمت شکست ازدواج تمام شود. بنابراین شاید وقت آن رسیده است که به دنبال کمک حرفه‌ای باشید تا به طور اساسی در رابطه با مسائل تصمیم‌گیری کنید. بعد از اینکه روش‌های بالا را امتحان کردید، اگر تغییری در روند حل مسائل مشاهده نکردید، به فکر مشاوره زوجی یا فردی باشید. تجربه‌ شما در این رابطه چیست؟ آیا مرغ همسر شما هم یک پا دارد؟ چگونه با همسر لجباز خود رفتار می‌کنید؟

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/173143/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فرود فضانورد روسی با سرعت ونتاج کوپه استون مارتین بر روی قطب شمال!

گواردیولا: پارسال لوکاکو ما را قهرمان اروپا کرد

وضعیت مبهم سنگربان پرسپولیس؛ بیرانوند به بازی با سپاهان می‌رسد؟

حسینی یاد ذوب‌آهنی های محبوب را زنده نگه داشت

استقلال و پرسپولیس یک قدم تا واگذاری

کنایه تاج به باشگاه‌های معترض سقف قرارداد

استراتژی استقلال خوزستان برای بقا جواب داد

بارسلونا در اضطراب؛ الان وقت ال‌کلاسیکو نبود

تیموری: برای قهرمانی جام حذفی می‌جنگیم

در السد برای اولین بار خشم ژاوی را دیدم

محل برگزاری فینال جام حذفی مشخص شد

عماد گَند زد!

حسین رفیعی: سیامک حرف میزنه من میخندم

هنرنمایی زنده یاد رضا داوودنژاد در «زندگی به شرط خنده»

همکاری علی نصیریان و شبنم مقدمی در «نوروز»

هرجایی زالو درمانی نکنید!

خیام خوانی زیبا و تماشایی با خوانندگی آکا صفوی

واکنش سازمان ثبت احوال به حذف نام پدر از کارت هوشمند ملی

بهترین روش برای تشخیص هندوانه رسیده

نماهنگ نسخه طوفان

دستامو بگیر، آقای دلم

فراپه‌ی توت فرنگی را امتحان کنید

روش تهیه خورشت بادمجان

اقدامات لازم در زمان قفل شدن فک بیمار دچار تشنج

چطور بچه‌ای لوس و شکننده تربیت نکنیم!

کاردستی جذاب و سرگرم کننده

رابطه بین احساس کفایت با توانمندی و خودمختاری کودک

ابداع روش جدیدی برای نابودی سرطان

‌زبان فارسی‌ را مدیون زبان متعادل سعدی هستیم

ژاوی: براوو رئال، این صعود حلالشان باشد

انریکه: اول دورتموند را ببریم، به رئال هم می‌رسیم

تمدید قرارداد دی‌جورجی با ایتالیا

کناره‌گیری ویتالی هاینن از هدایت ژرمن‌ها در آستانه لیگ ملت‌ها

تاج: امروز آماری دادند که هزار و 8 نفر در لیگ ثبت نام شده‌ و 548 نفر داخل زمین رفته‌اند.

نام پتروشیمی‌های خریدار باشگاه استقلال مشخص شد

تاج : امیدوارم بتوانیم از کشور چین VAR را خریداری کنیم.

تاج: واگذاری باشگاه‌ها (استقلال و پرسپولیس) روز دوشنبه انجام می‌شود

پرفروش‌ترین و پرمخاطب‌ترین روز سینمایی فروردین 1403

دوست داشتی شوهرت گرگ بود یا بره؟!

بررسی چالش‌های رژیم صهیونیستی با مستندهای افق

چه هوای دل‌انگیزی دارد این خانه!

هشدار وزارت بهداشت به مادران باردار

الزام تزریق واکسن های روتاویروس و پنوموکوک در کشور

تلفات بارندگی و سیل در پاکستان به حدود 100 تن رسید

وقتی در لاین خودت رانندگی نمی کنی!

هدفش اینکه ببینه چند نفر زنده میان بیرون

حرکت خفن این راننده کامیون پربازدید شد

طرز تهیه ترشی بادمجان

فکت های بامزه درباره غذا

میکروپلاستیک ها از روده به سایر اندام حرکت می کنند