آریا بانو

آخرين مطالب

اشتباهات رایج در درست کردن قهوه با کیفیت خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
اشتباهات رایج در درست کردن قهوه با کیفیت
١٤٠
٠
ستاره / طبق گفته سازمان بین المللی قهوه، مصرف این نوشیدنی پر کافئین هر ساله 10 درصد افزایش می‌یابد. اگر می‌خواهید با درست کردن قهوه با کیفیت آشنا شده و یک قهوه عالی بنوشید به توصیه‌های ستاره در این بخش توجه کنید.
هنگام خرید دانه‌های قهوه آن را بو کنید اگر بوی سوخته، کپک زده، بوی نم یا هر بوی نا آشنای دیگری داشت بدین معناست که کیفیت قهوه رضایت بخش نیست. بعد از آن در طی فرایند تهیه تا نوشیدن قهوه اشتباهاتی را که خیلی از افراد مرتکب می‌شوند را مرتکب نشوید. در ادامه 11 اشتباه رایج در مورد خرید و استفاده از قهوه که ممکن است همه ما تا به حال مرتکب شده باشیم، آورده شده است. از این اشتباهات بپرهیزید.
1- خریدن قهوه ارزان
اگر می‌خواهید قهوه با کیفیت بنوشید، در قیمت آن ولخرجی کنید. خرید قهوه با کیفیت با هزینه پایین ممکن نیست و شایان ذکر است که قیمت نوشیدنی قهوه به طور مستقیم با کیفیت قهوه در ارتباط است. بنابراین یک قهوه عالی نمی‌تواند فوق العاده ارزان باشد.
نکته: بهتر است قهوه متوسط را از فروشگاه‌های تخصصی خرید کنید. به علاوه، یک فروشنده قهوه خوب می‌تواند به شما در انتخاب یک محصول با کیفیت کمک کند.
2- استفاده نکردن از قهوه ساب
بسیاری از مردم ترجیح می‌دهند وقت خود را برای خریدن دانه‌های قهوه و درست کردن آن هدر ندهند و از قهوه خرد شده آماده در فروشگاه‌ها استفاده می‌کنند، اما این کار اشتباه است. دانه‌های قهوه خرد شده ممکن است مدت زمانی طولانی داخل فروشگاه یا کافی شاپ مانده باشد، بنابر این طعم و مزه واقعی خود را از دست می‌دهند. صرف نظر از اینکه شما چه نوع قهوه‌ای دوست دارید بهتر است دانه‌های قهوه را بخرید و با یک قهوه ساب در خانه آن را پودر کنید.
به صورت کلی 5 درجه آسیاب قهوه وجود دارد: درشت، متوسط، ریز، برای اسپرسو و پودر قهوه ترک. با توجه به نوع قهوه جوشی که دارید دانه‌های قهوه را درون قهوه ساب خرد کنید و بسابید و قهوه مناسب و با کیفیت را خودتان تهیه کنید.
3- شما به دانه‌های قهوه توجه کافی ندارید!
دو نوع قهوه اصلی عبارتند از: عربیا و روبوستا. عربیا دارای طعم ظریف‌تر است در حالی که روبوست تلخ‌تر و دارای کافئین بیشتری است.
تفاوت قیمت این دو نوع قهوه بسیار قابل توجه است: قهوه عربیا 2 برابر گرانتر از روبوستا است.
به عنوان یک قاعده، دانه قهوه عربیا بزرگتر و دارای شکل بیضی هستند. دانه‌های روبوستا دایره‌ای شکل هستند. بنابراین، اگر لوبیا قهوه گرد و کوچک باشد، قهوه از نوع روبوستا است.
همچنین در نوع قهوه عربیا نباید تراشه یا لکه‌هایی روی دانه‌های قهوه وجود داشته باشد.
4- روش نگهداری اشتباه دانه‌های قهوه
دانه‌های قهوه 3 دشمن نابود کننده دارند: هوا، نور و گرما. بسته بندی قهوه باید به گونه‌ای باشد که اجازه ورود هوا را به داخل ندهد. می‌توانید دانه‌های قهوه را درون ظرف شیشه‌ای یا فلزی در بسته نگه داری کنید.
در مورد ظروف فلزی باید توجه کنید که زنگ زده نباشند. توجه داشته باشید که قهوه را درون پاکت پلاستیکی خریداری شده نگه ندارید. اگر قهوه را در بسته بندی کاغذی بخرید، بهتر است که دانه‌های قهوه را در یک ظرف مناسب نگه دارید، زیرا هوا و بو‌ها می‌توانند قهوه را در کیسه کاغذی به راحتی خراب کنند.
5- استفاده بیش از حد از آب برای درست کردن قهوه
دقت کنید موقع درست کردن قهوه بیش از حد آب نریزید، زیرا کیفیت قهوه شما را خراب می‌کند. توصیه می‌شود به ازای هر یک گرم قهوه ده گرم آب استفاده کنید نه بیشتر.
6- استفاده از فنجان‌های نا مناسب
برای لذت بردن از طعم قهوه باید از نوع فنجان‌های مناسب استفاده کنید. بهترین گزینه استفاده از فنجان‌های چینی یا سرامیکی با بدنه ضخیم است، زیرا این نوع فنجان‌ها طعم قهوه را برای مدت طولانی تری مرغوب نگه می‌دارد.
نکته: قبل از ریختن قهوه در فنجان، فنجان را گرم کنید. این کار قهوه را خوشمزه‌تر می‌کند!
7- نگهداری دانه قهوه در یخچال
درون قفسه یخچال مواد غذایی با بو‌ها و طعم‌های مختلفی وجود دارد که می‌تواند روی طعم قهوه تاثیر نا مطبوعی بگذارد، زیرا دانه‌های قهوه به سرعت بو‌ها را جذب می‌کنند. تصور کنید چه اتفاقی می‌افتد اگر سوسیس در کنار ظرف قهوه قرار بگیرد!
8- سرد خوردن قهوه
باید قهوه را بلافاصله بعد از درست کردن، بنوشید تا از طعم و گرمای مطبوع آن لذت ببرید. اگر قهوه بماند و خنک شود بسیار تلخ شده و تمام عطر و طعم خود را از دست می‌دهد.
9- اضافه کردن بیش از حد مواد افزودنی به قهوه
قهوه یک منبع عالی آنتی اکسیدان است. تحقیقات اخیر نشان داده است که مقدار آنتی اکسیدان‌ در قهوه با شیر یا بدون شیر تفاوتی ندارد. از این رو، هر دو گزینه برای سلامت ما مناسب است.
ایده ترکیب شیر در قهوه ابتدا در فرانسه ظاهر شد. بدون شک، شیر به نوشیدنی قهوه طعم خاصی می‌بخشد و کمی آن را سرد می‌کند و خطر ابتلا به سرطان مری را کاهش می‌دهد. اما افزودن مقدار بیش از حد شیر یا شکر می‌تواند طعم حتی تازه‌ترین قهوه را خراب کند.
10- نگه داشتن طولانی مدت دانه‌های قهوه
قهوه‌خور‌های حرفه‌ای می‌گویند قهوه تنها سه هفته بعد از بو دادن کیفیت مناسبی دارد و نباید دانه‌های قهوه را به مدت طولانی بعد از بو داده شدن نگهداری نمود. آن‌ها می‌گویند بهتر است در زمان کوتاه‌تری دانه قهوه را مصرف کنید و از قهوه تازه با کیفیت بالا لذت ببرید.
11- تمیز نکردن مناسب دستگاه قهوه
دستگاه قهوه مانند هر نوع تجهیزات دیگر نیاز به تمیز کردن منظم دارد. تمیز کردن دستگاه قهوه ساز کمک می‌کند تا عطر قهوه حفظ شود و باعث جلوگیری از ورود باکتری‌ها به قهوه شما خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/166209/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اجرای آهنگ «شاید یه شب بارون» توسط مهدی دارابی

ترانه «نیمه گمشده» با صدای حامیم

رئیس سازمان سنجش: اینترنت در روزهای کنکور قطع نمی‌شود

میانگین سن مادران و پدران ایرانی در تولد اولین فرزند

هشدار زرد هواشناسی؛ وزش باد شدید در مناطق جنوبی کشور تا هفته آینده

محاکمه پرستار قلابی به جرم قتل زن مسن

مشاهده گله‌ی گوزن قرمز در جنگل‌های هیرکانی لنگرود

منطقه دیدنی آب بندان شفیع آباد در استان گلستان

بارش برف بهاری در جاده شاهرود - توسکستان

تنبیه یک شامپانزه توسط مادرش به یک دلیل سنگ زدن به مردم!

طرز تهیه پای چوپان

طرز تهیه بریانی مرغ هندی

بهترین زمان برای تولد نوزاد

ترفندها برای صمیمی شدن با نوجوان بد اخلاق

شروط یک عروس خانم برای آقا داماد، مجازی را ترکاند

تعهد شرکت‌های پیشرو در هوش مصنوعی برای حفاظت از کودکان

نزدیک بشیم به هم یا نزدیک نشیم؟

اوسمار برای شاگردانش جلسه فنی گذاشت

اخراج امید ابراهیمی در دیدار الشمال و السد

وزیر ورزش و جوانان: به زودی پاداش ورزشکاران پرداخت می‌شود

صحبت های وزیر ورزش در مراسم اختتامیه جشنواره قهرمان ایران

چالش متفاوت برای گلر پرسپولیس؛ حذفی و پنالتی!

هاشمی: در حال تدوین آیین نامه حق پخش تلویزیونی هستیم

زیباترین صحنه ورزشی در سال 1402 مشخص شد

بهترین گل ورزش ایران در سال 1402 مشخص شد

برترین تیم ملی ایران در سال 1402 به انتخاب مردم

شبیه سازی دیدار رئال مادرید - بارسلونا با لگو

چهره ها/ عکس متفاوت بهنوش طباطبایی در حرم رضوی

اعتصاب غذا به روش "مهران غفوریان"

مار نیشش زد به جای اینکه خودش بمیره مار مرد!

چیزی که تورو نکشه قوی‌ترت میکنه!

اجرای زیبای علیرضا افتخاری با شعری از سعدی

پرش خیره کننده کروکودیل برای گرفتن طعمه

گوناگون/ رمزگشایی از حیات وحش؛ چطور گرگ، روباه و شغال را از یکدیگر تشخیص دهیم؟

حضور نجم الدین شریعتی در چایخانه حضرت در حرم مطهر رضوی

محافظت شیر مادر از توله‌ها در برار گله گاومیش‌های عصبانی

ویدئو چندش‌آور از ساخت کوکاکولا در پاکستان

گوناگون/ غواص تنهایی که به آب نامه می‌نوشت و در آب شهید شد

روش تهیه مربای توت فرنگی

بهترین روش تشخیص کبد چرب

پونه کوهی، 30 برابر قوی تر از لیمو و سیر

راهکارهایی برای مراقبت از سلامت روان

تأثیر عمل لازک بر تنبلی چشم

روابط صمیمی بلند مدت چه فوایدی دارد و چگونه ایجاد می شود؟

مسیریابی بهتر نابینایان با عینک هوشمند ایرانی ممکن شد

دنیا را چقدر جدی گرفتیم !

واکنش میلاد تقوی به عدم حضور سه بازیکن در اردوی تیم ملی والیبال

مهدی میرجلیلی: ما بدون حواله خودرو هم قهرمان میشیم

نساجی: ساکت باشید، ساکت حرف می‌زند

چلسی دیگر تحمل پوچتینو را ندارد؛ تحقیرمان کردی!‏