آریا بانو

آخرين مطالب

این نشانه‌های بیماری را زیاد جدی نگیرید! پزشکي

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
این نشانه‌های بیماری را زیاد جدی نگیرید!
١٦٥
١
برترین ها / زمانی که ما نشانه یا دردی را در بدن مان مشاهده می‌کنیم، به سرعت نزد «دکتر گوگل» می‌رویم. وظیفه دکتر گوگل آن است که یک اطلاعات کلی را در اختیار همه مردم قرار دهد. در واقع او از نشانه‌های دیگر بدن شما چیزی نمی‌داند، از این رو ممکن است چیزی بشنوید که به شما ربطی نداشته باشد و نگران تان کند.
مثلا ممکن است که شما علت سردرد را جستجو کنید و در جواب به میگرن برسید. در این شرایط بهتر است که نگران نشوید. اگر دوست دارید با نشانه‌های ترسناکی که هیچ خطری برایتان ندارند آشنا شوید، در ادامه مطلب همراه مان باشید.
درد قفسه سینه
حتما شما هم هنگامی که قفسه سینه تان درد می‌گیرد، اولین چیزی که به ذهن تان می‌رسد، مشکل قلب تان است. اما اگر سن شما کم است و مشکلات جدی، چون دیابت ندارید، نگران نشوید. درد قفسه سینه در بیشتر مواقع ناشی از سوزش معده، استرس، عصبانیت یا آسیب دیدگی عضلات قفسه سینه است، بنابراین نیازی نیست که نگران شوید. اما اگر درد شما کاهش نیافت، بد نیست که با پزشک تان مشورت کنید.

تپش قلب
درست مانند درد قفسه سینه، تپش قلب نشانه‌ای از مشکلات قلبی نیست. اگر چه تپش قلب می‌تواند هر فردی را نگران کند، اما ممکن است دلیل آن هر چیزی از استرس گرفته تا کمبود آب بدن، کمبود خواب یا حتی مصرف زیاد کافئین باشد. در این شرایط، برای این که از شر تپش قلب خلاص شوید، بهتر است که آرامش خود را حفظ کنید و خودتان را در معرض شرایط استرس زا قرار ندهید. البته اگر این مشکل در شما ادامه دار و به تنگی نفس تان ختم شد، حتما برای چکاپ نزد پزشک بروید.
صدای گوش
حتما برای شما هم پیش آمده که ناگهان در گوش تان صدایی، چون زنگ را بشنوید. زمانی که رگ‌های شما منقبض می‌شوند و فشار خون تان بالا می‌رود، جریان خون در بدن شما تغییر می‌کند و از همین رو صدا‌هایی تولید می‌شود که تنها خودتان می‌شنوید. در اکثر مواقع این صدا‌ها جای نگرانی ندارند، اما در برخی مواقع هم نشانه‌ای از ریزش مو و آسیب به گوش میانی ست؛ بنابراین اگر این حالت برایتان تکرار شد، بد نیست که سری به پزشک بزنید.
لرزش دست‌ها
اگر روزی در دست هایتان لرزش احساس کردید، بلافاصله به خودتان برچسب بیماری پارکینسون نزنید. پارکینسون اغلب در یک طرف از بدن آغاز می‌شود و معمولا با ارتعاش و لرزش دست و پا در حالت استراحت، کندی حرکات، سختی و خشکی بدن و نداشتن تعادل همراه است. لرزش دست شما می‌تواند علت‌های گوناگوی، چون کاهش قند خون یا مشکلات تیروئیدی داشته باشد. اگر هنگام انجام برخی کار‌ها مانند بلند کردن وسیله‌ای با لرزش دستان تان مواجه شدید، مصرف کافئین تان را کاهش دهید و از دارو‌های مسدودکننده بتا مصرف کنید تا مشکلات تان برطرف شود.
فراموشی
هر چه سن ما بالاتر می‌رود، ترس ما نیز از ابتلا به بیماری هایی، چون آلزایمر، بیشتر می‌شود. این حالت زمانی شدت می‌گیرد که ما نام آدم‌ها یا مکان‌ها را از یاد ببریم. اما هیچ جای نگرانی ندارد، زیرا این مشکل در میان جوانان نیز رایج است. فراموشی می‌تواند علت‌های مختلفی، چون استرس داشته باشد. شما زمانی باید نگران نشوید که چیز‌های مهم و اساسی را از یاد می‌برید. مثلا شما در حال رانندگی هستید و ناگهان به خودتان می‌آیید و می‌بینید که راه خانه را گم کرده اید یا این که چهره‌های آشنا ناگهان برایتان ناآشنا می‌شود.
زگیل‌های پوستی
شاید شنیده باشید که زگیل‌های پوستی نشانه سرطان است، اما نباید با دیدن هر زگیلی که روی پوست تان مشاهده کرده اید، نگران نشوید، زیرا در اکثر مواقع این زگیل‌ها بی خطرند. زگیل‌هایی که در گردن، اطراف سینه یا چشم شما رشد می‌کنند، هیچ خطری ندارند. حتی اگر آن‌ها برای مدتی بدون تغییر باقی ماندند، می‌توانید آن‌ها را به کمک پزشک بردارید.
سرگیجه پس از بلند شدن
آیا برای شما هم پیش آمده که هنگام بلند شدن ناگهانی، سرتان گیج برود؟ اگر فشار خونی پایینی دارید، این امر طبیعی ست، اما اگر فشار خون تان نرمال است، باز هم نگران نشوید. زمانی که بدن تغییر موقعیت می‌دهد، باید جریان خون را در مغز نگه دارد. برای برخی افراد، این عمل کمی کندتر اتفاق می‌افتد، از این رو زمانی که ما ناگهانی از جایمان بلند می‌شویم، امکان دارد که تا چند ثانیه دچار سرگیجه بشویم. اگر حالت شما خیلی زود پس از بلند شدن از بین رفت، جای نگرانی ندارد، اما اگر ادامه دار بود، نزد پزشک بروید.

تاخیر در پریود
عقب افتادن پریود در خانم‌ها طبیعی ست و به عوامل مختلفی بستگی داد. هورمون‌های بدن شما نسبت به استرس‌های فیزیکی و روحی عکس العمل نشان می‌دهند، بنابراین حالاتی، چون عصبانیت یا کاهش ناگهانی وزن بدن هم می‌تواند در چرخه پریودتان تغییراتی ایجاد کند. با این وجود، اگر یک بار پریودتان به تاخیر افتاد نگران نشوید، اما اگر این اتفاق 3 یا بیشتر بار تکرار شد، حتما نزد پزشک متخصص بروید.
کمردرد
هر کمردردی نشانه دیسک کمر نیست. کمردرد علت‌های مختلفی می‌تواند داشته باشد، مثلا ممکن است که شما تحت تاثیر بد نشستن یا انجام یک حرکت ورزشی اشتباه، فشار بیش از اندازه‌ای به کمرتان بیاورید که تا مدت‌ها هم خوب نشود. در این شرایط، اگر سابقه کمردرد نداشته اید، بهتر است که بیشتر مراقب حالات بدن تان باشید. مثلا اگر مجبورید که مدت زمان زیادی را بنشینید، هر از چند گاهی از جایتان بلند شوید و بدن تان را بکشید. با این کار رفته رفته کمردرد شما نیز بهبود می‌یابد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/166157/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آلگری: می‌خواستم خودم را هم تعویض کنم!

رزرو بلیت پاریس برای 4 کشتی‌گیر و ابهام در 57 و 86 کیلو

یوونتوس به زحمت از شکست گریخت

گلزنی منتظرمحمد مقابل تیم ملی امید تاجیکستان

کارشناسی داوری گل گهر - استقلال خوزستان

کارشناسی داوری نساجی - تراکتور

صحبت های سیدعلی میرغفاری رئیس صدور مجوز حرفه ای استقلال

عذرخواهی کاپیتان استقلال بخاطر 10 دقیقه پایانی

کارشناسی داوری فولاد - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار استقلال - شمس آذر

حمله هواداران عصبانی تراکتور به مینی ون حامل بازیکنان در فرودگاه تبریز

چرا جیمی کرگر به پیروزی و صعود بایرن مونیخ مقابل آرسنال باور داشت؟

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

‎«گریه لیلی»؛ شاهکار تکنوازی ویولن استاد اسدالله ملک

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

عکس های کاملا به موقع

دلیل احساس درد در مفاصل انگشت ها چیست؟

اشتباهات ساده‌ای که آشپزخانه را شلوغ و نامرتب می‌کند

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود