آریا بانو

ماجرای سومین زن پای سفره عقد اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
ماجرای سومین زن پای سفره عقد
k ١٢
١
خراسان / به خاطر این که در 15 سالگی از نامزدم طلاق گرفته بودم و مهر «ازدواج کرده» بر پیشانی ام خودنمایی می کرد دیگر خواستگاری نداشتم و معمولا افرادی به خواستگاری ام می آمدند که یا متاهل بودند یا بعد از جدایی از همسرشان با یک یا دو فرزند خود زندگی می کردند. در همین شرایط بود که «طیب» به خواستگاری ام آمد. او خود را جوانی مجرد معرفی کرد ولی تازه در روز عقدکنان فهمیدم که من سومین زن او هستم و ...
دختر 21 ساله ای که آثار خودزنی های زیادی روی دستانش مشاهده می شد و برای شکایت از همسرش وارد کلانتری شده بود درباره سرگذشت خود به کارشناس اجتماعی کلانتری سپاد مشهد گفت: سه سال بیشتر نداشتم که مادرم در پی یک عارضه قلبی جان سپرد و من در کنار پدرم به زندگی ادامه دادم اما هنوز مدت زیادی از مرگ مادرم نگذشته بود که پدرم با زن دیگری ازدواج کرد و زندگی من در تلاطم قرار گرفت.
نامادری ام مرا دوست نداشت و همواره با بهانه های واهی کتکم می زد یا نزد دیگران تحقیرم می کرد از سوی دیگر هم به خاطر ترسی که از او داشتم جرئت نمی کردم ماجرای آزار و اذیت هایش را برای پدرم بازگو کنم. این شرایط حاد در درس هایم نیز تاثیر گذاشت تا جایی که به شدت در یادگیری دروس دچار افت تحصیلی شدم و در نهایت کلاس پنجم ابتدایی بودم که دیگر به مدرسه نرفتم و ترک تحصیل کردم.
روزها و ماه ها به همین ترتیب سپری می شد تا این که در 15 سالگی جوانی به خواستگاری‌ام آمد و من هم برای فرار از این شرایط حاد خانوادگی بلافاصله به ازدواج با او رضایت دادم و خیلی زود مراسم عقدکنان ما برگزار شد ولی هنوز یک هفته از این مراسم نگذشته بود که فهمیدم همسرم بیماری صرع دارد و داروهای اعصاب و روان زیادی مصرف می کند با آن که از بازگشت دوباره به خانه پدرم وحشت داشتم اما نمی توانستم با این بیماری همسرم آن هم در سن 15 سالگی کنار بیایم. به همین دلیل به ناچار از او طلاق گرفتم و منتظر ماندم تا سرنوشت دیگری برایم رقم بخورد ولی دیگر خواستگاران خوبی نداشتم و همین موضوع دستاویزی برای تحقیر و سرزنش های بیشتر از سوی نامادری ام شده بود تا این که بالاخره حدود دو ماه قبل یکی از بستگان دور پدری ام جوانی را به نام «طیب» برای ازدواج با من معرفی کرد که روز بعد هم اوبه همراه خانواده اش به خواستگاری ام آمدند بعد از دو یا سه روز بود که قرار عقدکنان گذاشته شد. در حالی که پدرم به دلیل اعتماد به آن فامیل دور و همچنین شرایط خاص من هیچ گونه تحقیقی درباره خواستگارم نکرد و تنها تاریخ عقد را پذیرفت. از سوی دیگر به دلیل این که من تک دختر بودم و پدرم قصد داشت برای جبران شکست در ازدواج اولم سنگ تمام بگذارد چند روز بعد جشن عقدکنان باشکوهی ترتیب داد که بیشتر از 500 نفر مهمان در این مراسم حضور داشتند اما در روز جشن و در حالی که همه مهمانان مشغول شادی و پایکوبی بودند ناگهان ماجرایی رخ داد که همه اعضای خانواده ام دچار شوک شدند در شناسنامه ای که طیب به دست عاقد داد نام دو زن دیگر نیز نوشته شده بود و من سومین همسر او بودم! آن روز پدرم به خاطر ترس از آبرو ریزی سکوت کرد و من هم برای رعایت حال خانواده ام هیچ حرفی نزدم اما روز بعد و پس از پرس و جوهای زیاد تازه متوجه شدم که او دو زن دیگر را نیز با همین شیوه فریب داده در حالی که شغلی ندارد و با رفتارهای پرخاشگرانه اش همه بستگانش را عاصی کرده است.
حالا هم در شرایط فشارهای روانی سال های قبل که چندین بار با تصمیم های احمقانه و به قصد خودکشی دست به خودزنی زده ام، همسرم دوباره مرا تحت فشار قرار داده است تا بدون دریافت حق و حقوقم و به صورت توافقی از او طلاق بگیرم وگرنه خانواده ام را نابود می کند اما ای کاش قبل از ازدواج ...

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/165007/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ماتریس بوستون چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

مهارت رهبری چیست ؟

هوش هیجانی چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

دلایل اختلال خواب نوجوانان چیست و راههای درمان آن کدامند؟

پارانویا چیست و چه علائمی دارد؟

ماندالا چیست و چه کاربردی دارد؟

اختلال وسواس جبری چیست؟

استرس در دختران نوجوان

ویژگی های افراد خجالتی و چگونگی ترک خجالت

5 راهکار برای تقویت حافظه

افسردگی چیست؟

چگونه نه بگوییم؟

نوروسایکولوژی کیست؟

4 دمنوش گیاهی برای آرامش اعصاب

اختلال وحشت خواب: تعریف، علل، علائم و درمان

بحران سی سالگی

10 راهکار عملی برای کنترل خشم

گوش دادن فعال چیست و چه مزایایی دارد؟

اختلال مبدل پوشی

خشونت خانگی چیست و انواع آن کدامند؟

تاثیر گرما بر خلق و خو و پرخاشگری

با مزاحمت خیابانی چگونه برخورد کنیم؟

علت ایجاد حس تنفر از فرزند

تابو چیست؟ اهداف تابو کدامند؟

عقده ادیپ چیست؟ انواع و راه های درمان عقده ادیپ

سوگیری شناختی چیست و چه مسائلی باعث سوگیری می‌شوند؟

چطور با یک فرد معلول رفتار کنیم؟

بیش فعالی چیست ؟ علائم ، دلایل و درمان آن کدامند؟

عقدهٔ الکترا چیست و چگونه حل می شود؟

راه های تقویت بهره ی هوشی

قانون باور چیست و آیا می توان آن را تغییر داد؟

سندروم دیوژن چیست و چگونه درمان می شود؟

اختلال حافظه تکرار پنداری

تکنیک ای اف تی چیست و مراحل آن کدامند؟

سندرم استکهلم چیست و چگونه درمان می شود؟

توهم کوتارد چیست و علائم و درمان آن چه چیزی است؟

علائم و روش های درمان سندروم استندال یا سندرم فلورانس

ضد افسردگی های سه حلقه ای

توهم کاپگراس چیست؟

سایکومتریست چگونه کار می کند؟

رفتار تکانشی چیست و چگونه درمان می شود؟

فروپاشی عصبی چیست و چه علائمی دارد؟

اختلال دیس تایمی یا افسرده خویی چیست ؟ علل ، علائم و درمان آن

با بیمار در حال مرگ چگونه باید رفتار کرد؟

درباره اتانازی چه می دانید؟

آزار و اذیت خیابانی چیست و چگونه با آن رفتار کنیم؟

توهم فرگولی چیست؟ علل و درمان آن

فردگرایی چیست و شیوع فردگرایی در میان افراد جامعه

افسردگی غیر معمول یا آتیپیک

سندروم بیت المقدس چیست؟