آریا بانو

آخرين مطالب

4 روش برای سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
4 روش برای سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن
k ٢.٩
١
ستاره/ سرخ کردن بادمجان روش‌های مختلفی دارد، ولی در اغلب موارد روغن زیادی جذب می‌کند. برای سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن، بهتر است روش‌های پیشنهادی ما را امتحان کنید.
یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌ها، غذا‌هایی هستند که با بادمجان درست می‌شوند مانند خورشت بادمجان، کشک و بادمجان و ...، ولی برخی به دلیل روغن زیادی که بادمجان جذب می‌کند از آن پرهیز کرده و سعی می‌کنند کمتر از آن مصرف کنند. ما در این مقاله روش‌هایی برای سرخ کردن بادمجان به شما آموزش می‌دهیم که کمترین میزان روغن را جذب کند. پس با ما همراه باشید.
روش اول؛ سرخ کردن بادمجان با سفیده تخم مرغ
بادمجان تازه تهیه کنید، همیشه بادمجان‌های تازه روغن کمتری مصرف می‌کنند، بادمجان‌ها را بشویید، پوست بکنید، برش بزنید و به مدت حداقل نیم ساعت داخل آب نمک فراوان قرار دهید. (توجه شود که هرچه بادمجان‌ها بیشتر در آب نمک بماند روغن کمتری جذب می‌کند.)
پس از نیم ساعت بادمجان‌ها را آبکش کنید تا شوری آنها گرفته شود.
یک عدد سفیده تخم مرغ را داخل یک کاسه بزنید تا از حالت غلیظ خارج شود.
کمی روغن درون تابه بریزید.
قبل از اینکه بادمجان را درون روغن بگذارید با یک قلمو یا با دست یک لایه‌ی بسیار نازک از سفیده تخم مرغ روی سطح آن بمالید. (نگران بوی بد تخم مرغ نباشید، چون در روغن سرخ می‌شود و هیچ بویی نمی‌گیرد.)
بادمجان های سرخ شده شما آماده مصرف برای هر نوع غذایی است.
روش دوم؛ سرخ کردن بادمجان با ماست
این روش مانند روش اول است با این تفاوت که قبل از سرخ کردن بادمجان به جای سفیده تخم مرغ روی بادمجان‌ها را ماست بمالید و سپس آنها را سرخ کنید. ولی طبق تجربه ثابت شده است که سفیده‌ی تخم مرغ انتخاب مناسب تری است.
روش سوم؛ قرار دادن بادمجان در آب نمک در حال جوش
در این روش برای سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن، برای اینکه بادمجان‌ها روغن کمتری در حین سرخ شدن جذب کنند کافی است یک قابلمه را پر از آب کنیم و کمی نمک در آن بریزیم تا به جوش آید.
سپس بادمجان‌ها را پوست بکنید، برش دهید و به مدت 2 الی 3 دقیقه در آب جوش بگذارید تا بجوشد.
سپس آن‌ها را داخل آبکش بریزید تا آب‌های اضافی آن گرفته شود.
پس از اینکه آب آن گرفته شد آن‌ها را در روغن سرخ کنید.
نکته‌ی قابل توجه در این روش این است که بادمجان‌های سرخ شده کمی (خیلی کم) نرم می‌شوند.
بادمجان شما آماده برای مصرف است.
روش چهارم؛ قرار دادن بادمجان در آب جوش پس از سرخ شدن
این روش سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن برای کسانی که مایل به استفاده از سفیده تخم مرغ نیستند، مناسب است. در این روش:
بادمجان‌ها را بشویید و پوست بگیرید و به مدت نیم ساعت در آب نمک قرار دهید. پس از نیم ساعت آن‌ها را آبکش کنید و آب اضافی آن را بگیرید.
در یک تابه روغن بریزید و صبر کنید تا حسابی داغ شود، سپس بادمجان‌ها را در روغن با حرارت بالا سرخ کنید. (حرارت بالا روغن کمتری جذب می‌شود).
یک قابلمه آب بگذارید تا بجوشد سپس بادمجان‌های سرخ شده را به مدت یک دقیقه در آب جوش بگذارید و سپس از آب خارج کنید.
توجه شود در این روش روغن جذب می‌شود، ولی قرار دادن در آب در حال جوش موجب از دست دادن روغن‌های جذب شده می‌شود.
بادمجان های کم روغن و رژیمی شما آماده مصرف برای انواع غذاهای خوشمزه با بادمجان است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/163604/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدل تلسکوپ فضایی جیمز وب با اندازه واقعی به نمایش در می‌آید

ورود «مهمان سرزده» به کتابفروشی‌ها/یک‌قصه تصویری برای کودکان

حریف تراکتور نصف تیمش را ندارد!

برد راحت امامی مقابل حریف کره‌ای و صعود به نیمه‌نهایی

بهترین موقعیت‌های هفته بیست و سوم لیگ برتر

رکوردشکنی تاریخی بایرلورکوزن و ژابی آلونسو

گل دیدنی پولیتانو به فروزینونه از تمامی زوایا

حمایت کلوپ از ستاره لیورپول

2 خبر از فیلم کوتاه؛ آخرین وضعیت «ابله» و«آخرین شیهه»

چرا غیبت بازیگران و خوانندگان در مهمانی طهماسب، لطمه‌ای به آن وارد نکرده است؟

اولین تصویر منتشر شده از اسکناس 500 هزار تومانی جدید + واکنش بانک مرکزی

خبر جدید دولت درباره حقوق امسال کارمندان و اعلام تغییرات و رقم دقیق افزایش حقوق ها

ماجرای انفجارهای شدید امروز در اصفهان و تبریز چه بود؟ + آخرین جزییات

هجدهمین شماره «همساز» با دونوازی تنبک منتشر شد

غذا دادن غواص به کوسه گرسنه!

وقتی حیوان خانگی ات یک گاو باشد!

روش تهیه ساندویچ سرد مرغ

با این خوراکی های خوشمزه از کبد چرب رهایی می یابید

خانمم 3 ماه است که به جدایی فکر می کند

آقامیرزایی در کایاک 200 متر برنز گرفت

مصدوم رباط صلیبی تراکتور برگشت

محمدنژاد جوان در نخستین مبارزه پیروز شد

کابوس آلومینیوم دوباره برای عالیشاه و پرسپولیس

درگیری هواداران با ستاره‌های میلان

دستاورد جدید ژرمن‌ها در اروپا پس از 29 سال

استقلال در اندیشه پایین کشیدن پرسپولیس

دانشگر با کتف در رفته تمرین می‌کند!

پاس گل‌ هفته به نام جانشین گلسازترین بازیکن گل‌گهر!

استادانی که سن نمی‌شناسند؛ از اسکورسیزی تا اسپیلبرگ و ایستوود

جایزه «چهره سال هنر انقلاب اسلامی» وظیفه هنرمند را بیشتر می‌کند

تاب سواری بهاری آرام جعفری بازیگر سریال معمای شاه در طبیعت بسیار زیبای شمال / تزیین تاب با گلهای زیبا جلب توجه کرد

واکنش احسان علیخانی به عکسی از ایشان که این روزها در فضای مجازی وایرال شده / نه بابا من نیستم فتوشاپه

ماجرای شایعه ازدواج رابعه اسکویی و مازیار لرستانی | اولین واکنش جنجالی مازیار لرستانی به دلخوری خانم بازیگر از او

نماهنگ «گل پونه» با صدای محسن ابراهیم زاده

جزئیاتیی از زلزله بامداد امروز در خراسان رضوی

تفال/ من که باشم که بر آن خاطر عاطر گذرم

تقویم تاریخ/ رحلت معلم قرآن، استاد "محمدتقی شریعتی"

یکی از ظریف ترین منبت کاری و کنده کاری روی چوب

شش‌انداز، یک خورش خوش‌خوراک گیلانی

ایجاد اختلال در رشد، قد و وزن کودکان چه موقعی اقدام کنیم؟

فرق انسان و سایر موجودات در نوع دوستی

مواد شیمیایی در پارکینگ ها احتمال ابتلا به ALS را افزایش می دهد

داستانک/ شنوایی کم

فنونی‌زاده: پرسپولیس نمونه یک تیم دونده و درنده است

شگرد گلزنی به نساجی در دست ستاره تراکتور

اصلانیان: تیم‌های پایین جدول پیش باخته برابر پرسپولیس هستند

گلر ذخیره تراکتور در مرز آمادگی

اعتراف یورگن کلوپ پس از حذف لیورپول

قاطع‌ترین برد پرسپولیس در راحت‌ترین بازی فصل!

پرویز برومند: به خطیر اعتقاد دارم!