آریا بانو

آخرين مطالب

خشک کردن سیب به 3 روش آسان خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
خشک کردن سیب به 3 روش آسان 4
٢٣١
٠
سایت ستاره/ سیب دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و سرشار از فیبر است، از اینرو خواص فراوانی برای سلامتی دارد، اما این میوه محبوب در تمام فصول سال در دسترس نیست. یک روش آسان برای نگهداری طولانی مدت و استفاده از آن در تمام فصول، خشک کردن سیب است. سیب خشک شده یک میان وعده خوشمزه برای رفع گرسنگی و از جمله تنقلات سالم برای کودکان به شمار می‌آید. ما در این مطلب به توضیح روش‌های مختلف خشک کردن این میوه می‌پردازیم، شما با توجه با امکاناتی که در دسترس دارید می‌توانید یکی از این روش‌ها را انتخاب کنید.
آماده سازی سیب برای خشک کردن
ابتدا سیب‌ها را بشویید و در صورتی که لکه دارند، قسمت‌های لکه دار را جدا کنید.
پوست سیب دارای مقدار زیادی فیبر است و خواص زیادی دارد، اما میوه‌هایی مانند سیب وقتی پوست گرفته شود بهتر خشک خواهند شد. بنابراین در صورت تمایل می‌توانید سیب‌ها را پوست بکنید.
در صورت تمایل هسته سیب را جدا کنید برای اینکار می‌توانید از هسته گیر سیب کمک بگیرید. در صورتیکه به این گونه وسایل دسترسی ندارید، با چاقو یا دست هسته سیب را در بیاورید.
سیب‌ها را به صورت حلقه حلقه یا تکه‌های نازک برش بزنید، بهتر است اندازه برش‌ها یکسان باشد تا سیب‌ها به طور یکنواخت خشک شوند.
معمولا رنگ میوه‌ها بعد از خشک شدن تیره می‌شود. برای جلوگیری از تغییر رنگ و سیاه شدن میوه‌ها، قبل از خشک کردن آن‌ها را به مدت 10 دقیقه در محلول آبلیمو و آب خیس و سپس آن‌ها را آبکش کنید. در مرحله بعد با یک پارچه تمیز و بدون پرز، آب سیب‌ها را کاملا بگیرید. همچنین برای خیساندن میوه‌ها می‌توانید از محلول آبلیمو، آب و آب آناناس نیز استفاده کنید، آب آناناس طعم ترشی آب لیمو را کاهش می‌دهد و باعث شیرین شدن سیب‌ها می‌شود.
برخی ادویه‌ها مانند جوزبویا، دارچین و فلفل شیرین طعم سیب را بهتر می‌کنند، قبل از خشک کردن سیب می‌توانید مقداری از این ادویه‌ها را روی آن بپاشید.
سه روش پرکاربرد برای خشک کردن سیب
برای خشک کردن سیب‌ می‌توانید مطابق با یکی از سه روش زیر عمل کنید. فراموش نکنید که سیب خشک شده بافت منعطفی دارد و نباید شکننده باشد.
1. خشک کردن سیب با فر
استفاده از فر یک روش سریع و آسان برای خشک شدن سیب است. در صورت استفاده از این روش، به 6 ساعت زمان نیاز خواهید داشت، برای این منظور مراحل زیر را دنبال کنید:
درجه فر را روی 54 الی 71 درجه سانتی گراد قرار دهید و صبر کنید تا فر گرم شود.
یک کاغذ روغنی روی سینی فر پهن کنید و برش‌های سیب‌ها را با فاصله از یکدیگر روی آن بچینید.
معمولا میوه‌ها در حین خشک شدن جمع می‌شوند، برای جلوگیری از این مشکل می‌توانید یک توری گرد مخصوص پیتزا یا یک لاینر سیلیکونی روی آن‌ها قرار دهید.
هر دو ساعت یکبار سیب‌ها را بررسی کنید، زمانیکه سمت بالایی سیب‌ها خشک شد، آن‌ها را پشت و رو کنید تا سمت دیگر نیز خشک شود.
2. خشک کردن سیب با نور خورشید
در روز‌های گرم و آفتابی که دمای هوا حداقل 30 درجه سانتی گراد است می‌توانید از نور خورشید برای خشک کردن سیب استفاده کنید. از آنجاییکه خشک کردن میوه با این روش چند روز طول می‌کشد، قبل از اقدام به اینکار، از ثابت بودن شرایط آب و هوایی مطمئن شوید. برای خشک شدن سیب با استفاده از نور خورشید، به ترتیب زیر عمل کنید:
سیب‌های ورقه شده را با فاصله از یکدیگر روی یک توری استیل ضد زنگ بچینید. در صورتیکه به توری ضد زنگ دسترسی ندارید، می‌توانید یک پارچه روی سینی پهن کنید یا از سینی‌های چوبی استفاده کنید، اما در نظر داشته باشید سینی‌های چوبی ساخته شده از چوب سبز، کاج، سدار، بلوط و چوب سرخ برای اینکار مناسب نیستند.
سینی را روی دو عدد آجر قرار داده و آن را در مقابل نور مستقیم خورشید قرار دهید.
برای حفاظت از میوه‌ها در مقابل حشرات، سینی را با توری بپوشانید.
هر روز سیب‌ها را بررسی و پشت و رو کنید، تا به صورت یکنواخت خشک شوند.
شبنم و رطوبت هوای شب مانع خشک شدن میوه‌ها می‌شود، بنابراین بهتر است هنگام شب سینی را به داخل خانه بیاورید.
3. استفاده از دستگاه خشک کن
یکی از روش‌های ساده برای خشک کردن میوه سیب، استفاده از دستگاه خشک کن است. برای این منظور، مراحل زیر را دنبال کنید:
سیب‌های ورقه شده را با فاصله از یکدیگر روی سینی خشک کن بچینید.
برخی از خشک کن‌ها دارای تنظیمات خشک کردن میوه هستند و برای خشک شدن میوه‌ها، کافی است دستگاه خشک کن را روی این تنظیمات قرار دهید، اما اگر خشک کن این تنظیمات را ندارد آن را روی درجه 57 درجه سانتی گراد قرار دهید.
بعد از 24 ساعت سیب‌ها را بررسی کنید، در صورتیکه هنوز خشک نشده بودند، مجددا آن‌ها را در دستگاه خشک کن قرار دهید، برای جلوگیری از خشک شدن بیش از حد سیب‌ها هر 6 الی 8 ساعت یکبار آن‌ها را بررسی کنید. مدت زمان خشک کردن سیب با خشک کن به ضخامت ورقه‌های سیب بستگی دارد، اما معمولا بین 24 الی 48 ساعت طول می‌کشد.
نگهداری از سیب‌های خشک شده
آن‌ها را در شیشه یا ظرف‌های پلاستیکی درب‌دار بریزید، برای اطمینان از خشک شدن کامل سیب‌ها در ظرف را به مدت 3-4 روز باز بگذارید، در هفته اول، هر روز چند بار شیشه‌ها را تکان دهید تا اگر رطوبتی در سیب‌ها باقی مانده است، از بین برود.
کم شدن حجم میوه‌های خشک شده نشان دهنده این است که کاملا خشک نشده‌اند، در چنین شرایطی می‌توانید آن‌ها را مجددا در هوای آزاد یا داخل فر قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
برای از بین بردن باکتری‌ها، سیب‌های خشک شده را داخل نایلون بریزید و به مدت 48 ساعت در فریزر قرار دهید.
در صورتیکه سیب‌ها به خوبی خشک شده باشند به مدت 9 الی 12 ماه در یک مکان خشک و خنک قابل نگهداری هستند.
در صورتیکه ترجیح می‌دهید میوه‌های خشک شده رطوبت بیشتری داشته باشند برای جلوگیری از کپک زدن، آن‌ها را داخل یخچال نگه داری کنید.
قبل از استفاده از سیب‌های خشک شده می‌توانید آن‌ها را در آب خیس کنید تا مجددا آبدار شوند.
سخن آخر
سیب خواص بسیاری دارد، این میوه خوشمزه را می‌توان به عنوان میان وعده استفاده کرد، اما در فصولی که سیب تازه در دسترسی نیست برای بهره‌مندی از خواص آن استفاده از سیب خشک شده به عنوان تنقلات، گزینه ایده‌آلی محسوب می‌شود. به علاوه می‌توان از میوه‌های خشک برای پذیرایی از میهمانان نیز استفاده کرد. نظر شما چیست؟

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/163518/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

امیری: هنوز 15 امتیاز باقی مانده

اوسمار: هر بازی شرایط متفاوتی دارد

استقبال هواداران نساجی از بازیکنان این تیم

ویسی به کمیته انضباطی فراخوانده شد

واکنش کاپیتان سپاهان به «دل پرخون هواداران اصفهانی از بدنه فدراسیون»

تارتار رقابت سهمیه را به تبریز کشاند

با برد دورتموند، سهمیه پنجم چمپیونزلیگ به آلمان رسید

هواداران دورتموند و سردادن شعار تو هرگز تنها قدم نخواهی زد پیش از بازی با پاری سن ژرمن

خلاصه بازی النصر 3 - الخلیج 1

اوسمار: یادتان نرود با تیم سوم لیگ بازی داشتیم

مورایس: اگر من را نخواهند می‌روم

مورایس: چرا این سؤال‌ها را از تیم‌های دیگر نمی‌پرسید؟

اوسمار: امروز باید صدرنشین می‌شدیم

اوسمار: از نتیجه ناراحتم اما جنگیدیم

اوسمار: تا آخرین لحظه برای قهرمانی می‌جنگیم

خلاصه بازی دورتموند 1 - پاری سن ژرمن 0

دورتموند برنده راند اول؛ پاریسی‌ها امیدوار به کامبک در خانه

تصویر دیده نشده لیلا اوتادی 17 سال پیش در کنار زنده یاد داریوش مهرجویی

شرایط دریافت دسته چک باز هم تغییر کرد/ خبر جدید مجلس برای دارندگان دسته‌چک

کنایه تند نورافکن به ناکامی پرسپولیس!

درویش با یحیی گل‌محمدی دوباره تماس گرفت

واکنش جواد نکونام به برکناری خطیر

شوت امباپه به تیر دروازه دورتموند برخورد کرد

ضربه سر فابیان رویز، خطرناک از کنار دروازه دورتموند به بیرون رفت

شوت خطرناک فولکروگ در چهارچوب نبود

واکنش خوب دروازبان دورتموند روی شوت دمبله

شوت دمبله از روی دروازه دورتموند به بیرون رفت

شکایت باشگاه سپاهان از پرسپولیس

پرسپولیس، پرتماشاگرترین با بلیت 300 هزار تومانی

مراسم ازدواج خواهرزاده محمود احمدی نژاد در استانبول

معاون سیاسی استانداری فارس مطرح کرد: برنامه و نقشه راه؛ کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه

اتهام مدیرعامل پرسپولیس به بازیکنان سپاهان

واکنش تند درویش به درگیری سپاهانی‌ها با بانوان

آغاز رسمی مذاکرات پرسپولیس با 10 بازیکن

موقعیت خطرناک برای دورتموند و شوت مارسیل سابیتزر که ثمری نداشت

رزاق پور: قدر فرصت‌ها را ندانستیم

هادی محمدی: امید به صورت دابو ضربه زد

جو فوق العاده دیوار زرد دورتموند

فقط صدای رضا عنایتی!

نماینده ایران در فینال غرب آسیا زنده ماند

شکایت پرسپولیس از سپاهان به دلیل اهانت به بانوان

سند برکناری علی خطیر از مدیریت استقلال

معمای عجیب: این 500 نفر از بیمار‌ی‌ قلبی و دیابت در امانند

ابداع صفحات خورشیدی خم شونده و قابل شستشو

شاعرانه/ بگو به باران ببارد امشب

علیرضا بیرانوند بدون مصاحبه با خبرنگاران، ورزشگاه آزادی را ترک کرد

صحبتهای محمد کریمی کاپیتان سپاهان در پایان بازی با پرسپولیس

صحبتهای امید نورافکن بازیکن سپاهان در پایان بازی با پرسپولیس

پورموسوی: تیم ما به جدول برمی‌گردد

نوری: متاسفانه 2 امتیاز از دست دادیم