آریا بانو

آخرين مطالب

پیش گویی‌هایی جالب درباره جهان تا پایان قرن 21 گوناگون

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
پیش گویی‌هایی جالب درباره جهان تا پایان قرن 21 9
k ٢.٢
٣
برترین ها / حتی اگر فرد فوق العاده باهوشی باشید و تمام جوانب را در نظر بگیرید، باز هم پیش بینی اینکه تا پایان روز چه اتفاقی می‌افتد، دشوار به نظر برسد. حالا این سختی را درباره پیش بینی ماه‌ها و سال‌های آینده در نظر بگیرید. دانشمندی به نام نیلز بور گفته است که "پیش بینی کار سختی است، مخصوصا درباره آینده". با این حال با توجه به شرایط و وضعیت موجود می‌توان پیش بینی و پیش گویی‌هایی درباره آینده، حتی آینده دور داشت. در ادامه با برترین‌ها همراه باشید تا چیز‌هایی شگفت انگیز برایتان بگوییم که می‌تواند تا سال 2100 به واقعیت بپیوندد!
بیایید از سال 2020 تا سال 2029 شروع کنیم:
هند تا سال 2022 تبدیل به پرجمعیت‌ترین کشور جهان خواهد شد. چین در این سال به جایگاه دوم سقوط خواهد کرد.
موانع ارتباط کلامی و تفاوت زبان به طور کامل از بین خواهد رفت. تکنولوژی‌های جدید بلافاصله صحبت‌های فرد گوینده را به زبان فرد شنونده ترجمه می‌کنند. در نتیجه می‌توانید با هرکس در هرکجای جهان که دوست دارید بدون ترس از نفهمیدن زبان یکدیگر به گفتگو بپردازید.
تا سال 2020 پروژه ساخت مرتفع‌ترین ساختمان جهان به اتمام خواهد رسید. برج جده در عربستان سعودی به ارتفاع 1000 متری خواهد رسید!
ماشین‌ها به طور کامل به سیستم ترافیک و مسیریاب جهانی می‌پیوندند. نه تنها آن‌ها با چراغ‌های راهنمایی هماهنگ می‌شوند و ایمنی را افزایش می‌دهند، بلکه با دیگر ماشین‌ها نیز تعامل برقرار می‌کنند که مانع از حوادث رانندگی می‌شود. بیشتر کنترل ماشین را سیستم کامپیوتری بر عهده خواهد گرفت و شما کافی است تا فقط در ماشینتان بنشینید و مسیر را اعلام کنید.
پسورد‌ها به طور کامل منسوخ می‌شوند. فناوری تشخیص چهره، تشخیص صدا، اسکن چشم و حتی ضربان قلب به طور کامل جایگزین پسورد‌ها و رمز‌های عبور فعلی می‌شوند.
تا سال 2029 بیشتر از 5 میلیارد نفر در سراسر جهان به شبکه جهانی اینترنت دسترسی خواهند داشت. این عدد برابر با جمعیت جهان در سال 1987 میلادی است.
تا سال 2021 اولین هتل فضایی درهایش را به روی میهمانان باز می‌کند. با این حال برای یک سفر دوازده روزه در فضا و اقامت در این هتل باید حدود 10 میلیون دلار هزینه کنید!
در سال 2025 جمعیت جهان به بیش از 8 میلیارد نفر می‌رسد. به نظر می‌رسد که روز به روز باید منتظر کوچک‌تر شدن آپارتمان‌ها و افزایش ترافیک در شهر‌ها باشیم!
تا سال 2028 زندگی در ونیز ایتالیا غیر ممکن می‌شود. تا آن سال سطح آب در این شهر آنچنان بالا می‌آید که ساکنین این شهر باید خانه‌های خود را ترک نمایند. خب اگر تا کنون موفق به دیدن این شهر نشده اید بهتره که عجله کنید!
سال‌های بین 2030 و 2060 میلادی:
تا سال 2030 به خاطر افزایش دمای زمین کوه‌های یخی موجود در قطب شمال به شدت کاهش می‌یابند و حتی تمام یخ‌های اقیانوس منجمد شمالی در طول تابستان آب می‌شود. تا سال 2037 ممکن است که از یخ‌های این اقیانوس اثری نماند.
تمام کتاب‌هایی که تا به حال نوشته شده است به صورت دیجیتالی تبدیل می‌شوند. راحت میشه مگه نه؟! به عبارت دیگر برای حمل همه این کتاب‌ها نیاز به 400 ترابایت حافظه خواهید داشت!
تا سال 2045 تعداد افراد بالای 60 سال از نوجوان و افراد جوان پیشی می‌گیرد که این پدیده برای اولین بار در تاریخ اتفاق خواهد افتاد و به خاطر کمبود نیروی کار، مشکلات زیادی برای مشاغل ایجاد خواهد کرد. البته تا آن زمان احتمالا ربات‌ها آنچنان پیشرفت می‌کنند که می‌توانند بسیاری از کار‌ها را به جای انسان‌ها انجام دهند.
نه تنها ماشین‌ها بلکه خانه‌ها نیز به طور کامل هوشمند می‌شوند و بسیاری از وسایل خانه‌ها به یکدیگر مرتبط و هماهنگ می‌شوند. به طور مثال دمای خانه به طور خودکار در زمان‌های گوناگون بسته به شرایط تنظیم می‌شود. کنترل‌های وسایل صوتی تصویری جای خود را به فرمان‌های صوتی و حرکتی می‌دهند. بسیاری از وسایل خانه، از راه دور و به وسیله گوشی‌های موبایل قادر به کنترل و تنظیم می‌شوند.
جمعیت جهان به بیش از 9 میلیارد نفر می‌رسد و از هر 10 نفر، 7 نفر در شهر‌ها زندگی خواهند کرد. برای تولید غذا برای همه‌ی آنها، مزارع و باغ‌های عمودی ایجاد خواهد شد.
سال‌های بین 2061 تا 2100 میلادی:
تا سال 2075، لایه ازون به طور کامل خود را بازسازی می‌کند. سوراخی دیگر بر روی این لایه وجود نخواهد داشت تا به اشعه‌های خطرناک فرابنفش که موجب بیماری‌های جدی و خطرناک می‌شود، اجازه عبور دهد.
تا پایان قرن 21، تقریبا 83 درصد از جنگل‌های بارانی آمازون به خاطر تغییرات آب و هوایی و خشکسالی از بین خواهند رفت. این موضوع به خاطر افزایش گاز‌های گل خانه‌ای است که هر ساله به میزان آن در هوا افزوده می‌شود و موجب گرم‌تر شدن زمین می‌شود.
سنسور‌های کوچکی در سراس بدن شما قرار می‌گیرد و به لطف آن‌ها دکتر‌ها می‌توانند علائم حیاتی شما را هر وقت که بخواهند چک بکنند. همچنین ایمپلت‌هایی برای ستون فقرات و درمان نخاع ارائه می‌شود که قادر به درمان فلجی خواهند بود. چیپست‌هایی در درون مغز قرار می‌گیرد که حتی وقتی که در خواب هستید، قادر به دریافت اطلاعات هستند. بعلاوه اگر می‌خواهید کاهش وزن داشته باشید، چیپست‌هایی در درون معده قرار می‌گیرد که می‌تواند رژیم غذایی شما را کنترل کند. این‌ها تنها گوشه‌ای از دستاورد‌های پزشکی تا پایان قرن 21 خواهد بود.
تونل‌هایی در زیر اقیانوس‌ها ساخته خواهد شد که به کمک قطار‌های شناور مغناطیسی سرعت انتقال را به 6500 کیلومتر در ساعت می‌رسانند. با این قطار‌ها قادر خواهید بود فاصله آمریکا تا اروپا را در کمتر از یک ساعت طی کنید.
بسیاری از مکان‌ها برای میزبانی بازی‌های المپیک زمستانی به خاطر نباریدن برف، غیرقابل استفاده می‌شوند. به همین خاطر بسیاری از این بازی‌ها در داخل سالن‌های مخصوص برگزار می‌شوند.
بسیاری از زبان‌های زنده دنیا از بین می‌روند و تعداد آن‌ها از 7000 زبان کنونی به کمتر از نصف این عدد می‌رسد.
علی رغم تمام تلاش‌ها برای جلوگیری از تغییرات آب و هوایی، موفقیت زیادی در نجات مناطق ساحلی و نزدیک دریا‌ها و اقیانوس‌ها از آب گرفتگی حاصل نمی‌شود. تا سال 2090 سطح آب دریا‌ها حدود 2 متر بالا می‌آید که موجب می‌شود تا میلیون‌ها نفر مجبور باشند تا خانه‌های خود را ترک نمایند. بسیاری از کشور‌ها باید میلیون‌ها دلار را خرج تخلیه و اسکان مجدد ساکنین این مناطق کنند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/162671/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نماهنگ «گل رز» با خوانندگی امید نصری

آپارتمان مخفی در نوک برج ایفل

آبشار زیبای شن لونگ در چین

خوش و بش جالب خرس با یک راننده!

طرز تهیه کته کباب بازاری

فقط مادر می‌تواند فرزند زیر دوسالش را ببوسد

به عنوان یک نوجوان در خانه هیچ حق انتخابی ندارم!

بادبان ناسا بر فراز زمین برافراشته می‌شود!

«نشان سبز» درباره زندگی پیامبر اکرم (ص) منتشر شد

صعود شفیعیان به فینال کایاک 500 متر

واکنش سرمربی فوتسال ژاپن به احتمال تقابل با ایران

طلسم‌شکنی 120 ساله با آلونسو عبرتی برای چرخه تکراری لیگ برتر

چین با پذیرش شکست مقابل ویتنام حذف شد

نبرد همزمان ستاره استقلال با آلوز و گودرزی

واکنش توخل به تمدید ناگلزمان

ناگلزمان: تمدید قراردادم تصمیمی قلبی بود

واکنش جالب سرمربی رم وقتی یورنته از او زمان باقی مانده بازی رو میپرسه!

گران‌ترین لیگ فوتبال دنیا در بن بست!

عالیشاه بازی‌های مهم پرسپولیس را از دست داد

یوفا بارسلونا را نقره‌داغ کرد

مهران رجبی رازی که خیلی‌ها دنبالش بودند را فاش کرد!

خاطره جالب محمد بحرانی از 3هزار تومانی که زندگی‌اش را تغییر داد

پسر صدیقه خانم که اروپایی‌ها را شگفت زده کرد

این صیفی همه کمبودهای بدن و ویتامین ها را جبران می کند

هزینه مومیایی جسد در سال 1403 اعلام شد

وقتی زنبور محو شهد گل ها می شود

دره خزینه یکی از دره‌های زیبا و شگفت‌انگیز استان لرستان

صحنه هایی دیدنی از خانواده خرس های قطبی

اخترشناسان پرجرم‌ترین سیاه‌چاله ستاره‌ای کهکشان راه شیری را کشف کردند

شعرخوانی زیبا از هوشنگ ابتهاج

مقایسه گل‌ها و مهارت‌های وینیسیوس و یامال

تاریخ بازگشت بارسلونا به نوکمپ مشخص شد

رقابت جدید و جذاب پرسپولیس و استقلال

پرسپولیس امروز به مصاف پیکان می‌رود

4 ستاره در لیست فروش آرسنال

مروری بر گل‌ها و مهارت‌های برتر رونالدو نازاریو در اینتر

گرم کردن جالب مارادونا پیش از بازی مقابل بایرن مونیخ

حرکت منشوری دانیال اسماعیلی‌فر پس از گلزنی به نفت آبادان

رئیسی‌کیا: وضعیت واگذاری با دهه پیش متفاوت است

کنایه مدافع ذوب‌آهن به پنالتی سپاهان!

بازیگر سفارشی که کارگردان رو تحقیر میکنه!

شبکه های اجتماعی و تاثیر آن بر صنعت موسیقی

ترافیک سنگین در جاده کرج - چالوس

شور و شادی مردم اصفهان با اجرای سرود ای ایران در کنار زاینده رود

4 گوشه دنیا/ بزرگترین مارِ تاریخ طبیعت کشف شد

مهارت شگفت‌انگیز جانی دپ در کشیدن نقاشی

کاپ‌کیک شکلاتی بدون فر و همزن

اگر این نشانه های ساده را دارید سلامتی تان به خطر افتاده است!

چطور با خودشیفته‌ها رفتار کنیم؟

چاپ مجله اختصاصی برای یک بازی لیگ برتر!