آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه مارمالاد زردآلو خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه مارمالاد زردآلو
١٤٨
٠
سایت ستاره/ مارمالاد نوعی خوراکی خوشمزه است که از پختن میوه در شکر درست می‌شود و به عنوان صبحانه و عصرانه مصرف شده یا در صنعت شیرینی پزی به کار می‌رود. برای تهیه مارمالاد، میوه را همراه با پوست در شربتی از شکر می‌پزند تا کاملا له شود و سپس همراه با نان تست مورد استفاده قرار می‌دهند یا در انواع کیک و شیرینی به کار می‌برند. مارمالاد زردآلو همانند قیسی زردآلو، رب زردآلو و مربای زردآلو، یکی از فراورده های تهیه شده از میوه زردآلو و روشی برای نگهداری آن به مدت طولانیست. در ادامه با طرز تهیه مارمالاد زردآلو به صورت مرحله به مرحله با ما همراه باشید ...
مواد لازم
زردآلوی رسیده و سالم 3 کیلوگرم
شکر 2.1 کیلوگرم
آب 1/2 لیوان
کره 1 قاشق غذاخوری
موم زنبور عسل به میزان لازم
دستور تهیه
ابتدا زردآلو‌ها را شسته، آن‌ها را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و هسته‌ی زردآلو را خارج کنید، سپس هر زردآلو را با یک برش دیگر به 4 قسمت تقسیم کنید.
زردآلوی خرد شده را در قابلمه‌ای ریخته و شکر را به آن اضافه کنید. قابلمه را کمی تکان دهید تا دانه‌های شکر در بین تکه‌های زردآلو نفوذ کند.
درب قابلمه را بسته و مخلوط زردآلو و شکر را به مدت یک روز در یک اتاق تاریک قرار دهید. پس از یک روز، زردآلو آب انداخته و آماده‌ی طبخ می‌شود.
قابلمه را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار داده و 1/2 لیوان آب در آن بریزید.
به سرعت شروع به هم زدن مواد کنید تا شکر موجود در قابلمه در آب میوه حل شود و دقت کنید که هیچ گونه شکری در قابلمه ته نشین نشود.
برای هم زدن مواد بهتر است از یک قاشق چوبی استفاده کنید، زیرا قاشق استیل در اثر حرارت بالا داغ می‌شود.
حدود 15 دقیقه صبر کنید تا مواد موجود در قابلمه به جوش آیند و به محض مشاهده‌ اولین حباب ها، حرارت را کمتر کنید طوریکه مواد ریز جوش بزنند.
اجازه دهید مواد به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشند و در این فاصله گاهی آن را هم بزنید.
هنگام جوشیدن مواد، روی سطح آن کف ظاهر می‌شود که برای از بین بردن آن می‌توانید از دو روش استفاده کنید. یا با استفاده از یک قاشق، کف موجود روی مواد را بردارید یا 1 قاشق غذاخوری کره به مواد اضافه کرده و هم بزنید. با ذوب شدن کره، کف روی مواد از بین می‌رود.
پس از 20 دقیقه، حرارت را خاموش کرده و چند دقیقه صبر کنید تا مواد از داغی بیفتند، سپس با استفاده از مخلوط کن آن را میکس کنید تا تکه‌های بزرگ زردآلو، کاملا له شده و مواد یکدست شوند.
بطری‌های شیشه‌ای مورد نظر را آماده کرده و پس از خنک شدن مارمالاد، آن‌ها را پر کنید طوریکه 1 سانتیمتر از انتهای هر شیشه خالی بماند.
2 الی 3 ساعت صبر کنید تا مارمالاد موجود در بطری‌های شیشه‌ای کاملا خنک شود.
مقداری موم زنبور عسل در یک قوطی کنسرو ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود.
سپس به آرامی موم ذوب شده را روی مارمالاد موجود در بطری‌ها بریزید طوریکه لایه‌ای از موم به ضخامت 1 سانتی متر روی سطح آن را بپوشاند.
چند دقیقه صبر کنید تا موم روی سطح مارمالاد خنک شود و در این فاصله بطری‌ها را تکان ندهید.
پس از بسته شدن موم روی سطح مارمالاد، یک تکه پلاستیک فریزر روی درب بطری قرار داده و با یک کش آن را محکم کنید.
مارمالاد زردآلوی تهیه شده به این روش را می‌توانید تا چند ماه در محلی خنک و تاریک نگهداری کنید.
ذکر چند نکته در تهیه مارمالاد زردآلو
برای تهیه مارمالاد زردآلو از میوه‌های رسیده، سالم و بدون لک استفاده کنید.
از آنجا که در تهیه مارمالاد خانگی از مواد نگهدارنده استفاده نمی‌شود، به منظور جلوگیری از کپک زدن و نگهداری آن به مدت طولانی، موم زنبور عسل به کار می‌رود تا مارمالاد در معرض هوا قرار نگیرد.
به منظور جلوگیری از شکرک زدن مارمالاد زردآلو، می‌توانید 1/4 قاشق چایخوری جوهر لیمو را به آن اضافه کنید.
شیشه‌های مورد استفاده برای نگهداری مارمالاد را قبل از مصرف، تمیز بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شوند.
نتیجه گیری
مارمالا زردآلو یکی از بهترین و لذیذترین مارمالادهاست که عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. شما می‌توانید این ماده را به عنوان یک صبحانه یا عصرانه مغذی مورد استفاده قرار دهید یا در تهیه شیرینی‌جات از آن استفاده کنید. مارمالادها انواع گوناگونی دارند و با میوه‌جات مختلفی تهیه می‌شوند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/162347/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

‎«گریه لیلی»؛ شاهکار تکنوازی ویولن استاد اسدالله ملک

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

عکس های کاملا به موقع

دلیل احساس درد در مفاصل انگشت ها چیست؟

اشتباهات ساده‌ای که آشپزخانه را شلوغ و نامرتب می‌کند

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود

حردانی: هواداران سنگ تمام گذاشتند

شجاعی جمله معروف کمالوند را بازسازی کرد

سرپرست استقلال: مشکل تیم ما مالی است

کری ستاره بارسا برای رئال؛ با 200 درصد توان بازی می کنیم

رضاوند: بازی‌ها با VAR برگزار شود تا حق تیمی‌ خورده نشود

واکنش بادامکی به استفاده از VAR در هفته‌های پایانی

بادامکی: اسماعیلی فر به هواداران لایک نشان داده

وقتی هیچی از هنر نقاشی نمیدونی

دابسمش علی لهراسبی برای مخاطبانش

سلمان: در باز است، باز پرنده است، پس در پرنده است!

وقتی نمیتونی دو دقیقه ساکت بشینی

فامیل دور و بچه‌ش و ببعی قاچاقی میخوان برن ترکیه