آریا بانو

آخرين مطالب

15 نکته طلایی برای رشد سریع موها پزشکي

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
15 نکته طلایی برای رشد سریع موها
٦٥٥
٠
ایسنا / هر رشته مو سه مرحله رشد دارد که به ترتیب آناژن، کاتاژن و تلوژن نام دارند. آناژن مرحله ای از رشد است که به طور ایده آل دو تا شش سال طول می‌کشد. مرحله دیگر کاتاژن است که در آن فولیکول‌های مو دوباره تجدید می‌شوند و در نهایت تلوژن آخرین مرحله است که رشد مو در آن متوقف می‌شود.
در ادامه 15 نکته آورده شده که با دنبال کردن آن‌ها به رشد سریع‌تر موهای‌تان دست خواهید یافت:
1) یک رژیم غذایی سالم را دنبال کنید: یکی از اولین اقداماتی که برای دستیابی به رشد سریع‌تر موها باید ترتیب داد، توجه به پیروی از یک رژیم غذایی سالم است که رشد موها را تحریک کند. مقادیر زیادی از سبزیجات برگ‌دار، دانه‌ها و بذرها، حبوبات، مرغ و ماهی‌های کم‌چرب را به رژیم غذایی‌تان بیفزایید.
2) موهایتان را اصلاح کنید: هر از چند گاهی موهایتان را مرتب و اصلاح کنید. این امر علاوه بر این که موخوره‌های انتهای موها را از بین می‌برد، رشد موها را نیز تحریک می‌کند.
3) موهایتان را ماساژ دهید: موهایتان را برای بهبود جریان خون سر و هم‌چنین تحریک رشد آن‌ها ماساژ دهید.
4) از شامپوهای مناسب موهایتان استفاده کنید: استفاده از شامپوهای تغذیه کننده و تقویت کننده مو به مدت سه بار در هفته به آب‌رسانی و ترمیم موها کمک می‌کند. اما توجه داشته باشید که استفاده روزانه از شامپو خود می‌تواند منجر به ریزش و خشکی موها شود.
5) موهایتان را به آرامی شانه کنید: شانه زدن مکرر موها احتمال شکستگی آن‌ها را افزایش می‌دهد. گاهی اوقات به جای استفاده از شانه و برس می‌توانید به آرامی و سادگی از انگشت‌هایتان برای مرتب کردن موها استفاده کنید.
6) استرس را از خود دور نگه دارید: سطوح استرس را در خود به حداقل برسانید. استرس بالا باعث ریزش مو می‌شود به همین دلیل سعی کنید خواب کافی داشته باشید و اغلب اوقات آرامش خود را حفظ کنید.
7) روبالشی‌های پنبه‌ای را کنار بگذارید: از روبالشی‌های پنبه‌ای و نخی استفاده نکنید و به جای آن‌ها از روبالشی‌های جنس پارچه‌های اطلسی استفاده کنید که بر خلاف روبالشی‌های نخی نرم بوده و اصطکاک را به حداقل می‌رسانند و در نتیجه به هنگام بیدار شدن موهایتان آشفتگی کمتری دارد.
8) گاهی اوقات از مکمل‌ها برای تغذیه موهایتان استفاده کنید: موها برای رشد به مواد معدنی و ویتامین‌های خاصی نیاز دارند و ممکن است زمان‌هایی باشد که بدن شما این مواد مغذی را به اندازه کافی کسب نمی‌کند تا نیازهای موهایتان را تامین کند که این امر منجر به ریزش مو و شکستگی آن‌ها می‌شود. در این زمان‌ها می‌توانید از مکمل‌های رشد مو استفاده کنید تا به رشد پایدار و مداوم موها دست یابید. اما فراموش نکنید که پیش از مصرف این مکمل‌ها حتما با پزشک خود مشورت کنید.
9) به طور منظم از ماسک‌ها و روغن‌های طبیعی مو استفاده کنید: به جای ماسک‌های شیمیایی، ماسک‌های طبیعی را برای موهایتان استفاده کنید. این ماسک‌ها نه تنها برای موهایتان مفیدتر هستند بلکه از لحاظ قیمتی نیز به صرفه‌تر هستند. هم‌چنین فراموش نکنید که برای تغذیه مناسب موهایتان، آن‌ها را حداقل هفته‌ای دو بار روغن بزنید.
10) از موهایتان در برابر آفتاب محافظت کنید: دقت کنید زمانی که در هوای گرم و مرطوب از فضای خانه خارج می‌شوید، موهایتان را کاملا بپوشانید.
11) استفاده از نرم‌کننده را فراموش نکنید: هر زمان که از شامپو برای موهایتان استفاده کردید، استفاده از نرم‌کننده را برای آن‌ها فراموش نکنید. نرم‌کننده به حفظ رطوبت موها کمک می‌کند.
12) به حفظ آب بدن خود توجه کنید: برای حفظ رطوبت موها، جلوگیری از خشکی و شکنندگی آن‌ها و درخشان ماندن‌شان، آب و مایعات کافی مصرف کنید.
13) به طور منظم ورزش کنید: به طور منظم ورزش کنید. ورزش منظم گردش خون را افزایش داده و در نتیجه رشد موها را تحریک می‌کند.
14) هرگز موهایتان را با حوله نپوشانید: پوشاندن موها با حوله به طور محکم باعث شکستگی موها می‌شود. هم‌چنین الیاف خشک حوله منجر به بسیار سخت‌ مرتب شدن و شانه شدن موها می‌شود. بنابراین حتی اگر می‌خواهید موهایتان را با حوله بپوشانید، دقت کنید که حوله‌ای بسیار نرم انتخاب کنید.
15) بعد از هر بار حمام یک دوش آب سرد اجباری بگیرید: گرفتن یک دوش آب سرد پس از هر بار حمام کردن با جلوگیری از آسیب دیدن موها در برابر گرما و از دست دادن رطوبت، منجر به حفظ سلامت موها و بلند شدن آن‌ها می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/161594/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اهداف‌تان را با این افراد در میان نگذارید

اضطراب اولین و مهم ترین نشانه بروز آلزایمر

دوزبانه بودن به کودکان مبتلا به اوتیسم کمک می‌کند

استرس، زودتر از آنچه فکر کنید پیرتان میکند!

صداهای مخرب مغز چه هستند؟

با تقاضای دورکاری موافقت می‌کنید یا خیر؟

سرد بودن بینی نشانه استرس است

چگونه شغلی متناسب با شخصیت خود پیدا کنیم؟

چگونه با ترس‌هایمان مبارزه کنیم؟

سه راهکار برای آن‌که بفهمیم طرف مقابل دروغ می‌گوید

افراد الهام بخشی که باعث می‌شوند تسلیم نشوید

با این روش های استثنایی حافظه خود را تقویت کنید

چرا عکس خودمان را دوست نداریم؟!

8 علامت دور از ذهن ابتلا به افسردگی را بشناسید

اگر پول اضافی به دست آوردید، با آن چه کنید؟

هنردرمانی، استفاده از مصالح هنری برای ابراز و بازتاب شخص است

«هیجان خوب» و «هیجان بد» چیست؟

افسردگی بعد از زایمان و تاثیر آن بر نوزاد

تاثیر داروهای مُسکن بر رفتارهای احساسی زنان و مردان

نقش خانواده در سلامت روان

درمان وسواس با روش های طبیعی

روشی حیرت‌انگیز در درمان افسردگی

کنترل خشم و عصبانیت با 10 ترفند

چگونه ارتباط ذهن، بدن و روح را در زمستان تقویت کنیم؟

قرص‌های ضد افسردگی نتیجه‌بخش است؟

یوگا و رهایی از اضطراب مادربودن

حقایق عجیب زنانه!

درمان وسواس و افسردگی با چند راهکار کم‌خرج

با این ترفند ساده از اعتیاد به تلفن همراه خلاص شوید

غلبه بر ترس و راه اندازی کسب و کار جدید

5 نشانه‌ ظاهری اضطراب بیمارگونه

رژیم غذایی برای مقابله با افسردگی

فرار دختران از خانه، دلایل و راه های پیشگیری

اکراه مردان در پذیرش مشکلات سلامت روان

بی‌ادب ها هرگز موفق نمی‌شوند!

راهکارهایی برای کنترل عصبانیت

چگونه با رازهای‌مان خوشحال باشیم؟

چرا دختران بیشتر از پسران در معرض افسردگی قرار دارند؟

نقش استرس در بروز دردهای قلبی!

اعتیاد به کار؛ بلایی که عمرمان را می‌گیرد

با بیماران چگونه برخورد کنیم؟

فواید خنده و گریه

چرا مجردها منزوی می‌شوند؟

اضطراب و استرس، مسری است

9عامل کمتر شناخته‌شده زوال عقل

شخصیت شما چه تاثیری بر سلامت شما دارد؟

12 علامت اینکه واقعا باهوش هستید

روان‌شناسی نابرابری

آیا احساسات را به فرزندانمان یاد می دهیم یا ارث می دهیم؟

افسردگی ناشی از تعطیلات چیست؟