آریا بانو

آخرين مطالب

آخرین وضعیت قاچاق سوخت در سیستان و بلوچستان اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٦٣
٠
تسنیم / فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه انتظامی سیستان و بلوچستان در مبارزه با قاچاق سوخت مظلوم است، گفت: حل این معضل نیازمند عظم ملی و همکاری دولت و ورود وزات نفت و وزارت امور خارجه است است.
سردار محمد قنبری در رابطه با وضع قاچاق سوخت در سیستان و بلوچستان اظهار داشت: تا زمانی که در مرز تقاضا وجود دارد قاچاق سوخت انجام می‌شود؛ مثلاً چند دستگاه کامیون در سراوان گرفته شده که آنها فقط سوخت را می‌گیرند و آن را با قیمت گزاف در مرز می‌فروشند و مبلغ بسیار زیادی عاید آنها می‌شود. در حال حاضر خیلی‌ها به این نوع کسب روی آورده‌اند و این کار را انجام می‌دهند؛ این کار عوارض و مظلومیت زیادی برای نیروی انتظامی دارد چون در نگاه اول همه نیروی انتظامی را می‌بینند.
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: اگر فعالیت‌های نیروی انتظامی استان در حوزه مبارزه با قاچاق سوخت را از طریق پلیس آگاهی بررسی کنید، متوجه می‌شوید نیروی انتظامی در این حوزه چقدر کشفیات، توقیف ماشین، بازداشت افراد، انهدام باند و برخورد با محل‌های دپو داشته که این محل‌ها پس از مدتی دوباره به فعالیت قبلی خود برگشته‌اند و نیروی انتظامی نیز برای چندمین بار با آنها برخورد داشته؛ این‌ها موضوعاتی است که باید ریشه‌ای و به طور کلی با آنها برخورد شود.
وی با بیان اینکه در همین رابطه جلسه کمیته اطلاعات عملیات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان سیستان و بلوچستان در نیروی انتظامی برگزار شده، تصریح کرد: در این جلسه تصمیمات قاطعی در رابطه با این مسائل گرفته شده که ان‌شاءالله نتیجه خواهد گرفت؛ اما یک سوال از برخی از افراد و جریانات دارم، زمانی که برای یک سوخت‌کش مشکلی پیش می‌آید این موضوع را در بوق و کرنا می‌کنند و داد و بیداد راه می‌اندازند و موضوع را خیلی بزرگ جلوه می‌دهند؛ ما می‌گوییم جان همه انسان‌ها محترم است؛ آن سوخت‌کشی هم که سوخت می‌برد به اعتقاد ما قاچاقچی واقعی نیست چرا که در واقع کرایه‌کش و قربانی این اتفاقات است که برای امرار معاش خود این کار را انجام می‌دهد.
سردار قنبری ادامه داد: ما هیچ وقت به بچه‌‌های انتظامی نگفتیم در رابطه با سوخت‌کش‌ها تعقیب و گریز داشته باشند چون اعتقاد ما بر این است که با این معضل باید ریشه‌ای برخورد شود؛ ولی به طور مثال آن مامور راهنمایی رانندگی ما که دوم فروردین‌ماه امسال در کنار جاده، امنیت مسافرین نوروزی را فراهم می‌کرد و از همه زندگی‌اش گذشته بود، دو ماه خانواده خود را ندیده بود و بچه هفت روزه‌اش که به دنیا آمده بود را ندیده بود اما این ماشین قاچاقچی سوخت به یک باره در جاده روی مامور آمد و ایشان را به شهادت رساند از این نمونه‌ها زیاد داریم، چرا یک نفر موضع نمی‌گیرد و این مسئله را عنوان و حداقل محکوم نمی‌کند که نباید قاچاقچی سوخت این کار را انجام دهد؟
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان اضافه کرد: ولی شاهدیم زمانی که خودرو قاچاقچی سوخت خودش چپ کرده و مامور ما از جان خود گذشته و برای نجات جان فرد پیش می‌رود و خودش دچار سوختگی می شود، علیه مأمور ما صحبت می‌کنند. ماشین سوخت‌کش به دل جاده می‌زند، مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت نمی‌کند، راننده خودش را از هر چیزی مبرا می‌داند، به یک مرتبه در دل ماشین دیگری می‌زند و 12 نفر زنده در آتش می‌سوزند؛ چرا یک نفر موضع نمی‌گیرد که اینها قربانی سوختکش‌هایی هستند که مقررات را رعایت نمی‌کنند؟ اینها موضوعاتی است که باید برای همیشه جمع شود.
وی خاطرنشان کرد: اگر ما بتوانیم طرح استانی خود را جهت جلوگیری از قاچاق سوخت اجرا کنیم و همه دستگاه‌ها را به کار بگیریم و از طرفی وزارت نفت و وزارت امور خارجه به این موضوع ورود کنند تا قیمت نفت به نحوی تنظیم شود که با نرخ آن طرف در مرز مرز به فروش برسد و خود مردم نیز در فروش سهیم شوند و عایدات صرف توسعه مرز شود و به مردم برگردد، می‌تواند حل کننده موضوع باشد وگرنه ما از مبارزه کوتاه نمی‌آییم، قاطعانه مبارزه می‌کنیم، تمام تلاش‌مان را به کار می‌گیریم و از تمام ظرفیت‌هایمان نیز استفاده می‌کنیم اما اعتقاد داریم نیروی انتظامی به تنهایی این مسئله را ریشه‌کن نخواهد کرد چون از اختیاراتش نیست.
سردار قنبری اضافه کرد: به طور مثال ما تاکید داریم نفت‌کش‌ها باید سامانه سپهتن(سامانه پیمایش هوشمند تردد ناوگان حمل و نقل کشور) داشته باشند اما شرکت نفت این کار را انجام نمی‌دهد و می‌گوید ما اعتبارش را نداریم از این رو معلوم نیست در قالب همین نفت‌کش‌هایی که به استان می‌آیند چند نفتکش با پلاک و بارنامه جعلی یا خارج از چرخه توزیع سوخت را جابه‌جا می‌کنند؛ باید پیگیری کرد که این همه سوخت از کجا می‌آیند چون همه این سوخت‌ها از استان نیست چرا که سهمیه سوخت استان مشخص است، بنابراین خیلی‌ها از خارج استان می‌آید.
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه در حال حاضر پنج گلوگاه استان به دوربین پلاک‌خوان مجهز شده، تصریح کرد: این پلاک‌خوان‌ها به صورت سیستمی ناوگان سوخت را کنترل می‌کنند که توانستیم تا حدودی آمار ورودی را تحت کنترل قرار دهیم اما این موضوع باید در همه جا توسعه پیدا کند تا بتوانیم ماشین‌هایی که برای شرکت نفت این استان سوخت می‌آورند از مبدأ تا مقصد کنترل کنیم تا خارج از چرخه سوختی توزیع نشود.
وی اظهار داشت: به عنوان نکته دوم اگر توزیع در کارخانه‌ها، کارگاه‌های صنعتی و ناوگان‌های حمل و نقل با حساب و کتاب و نظارت بر مصرف آنها صورت گیرد، آمار ورودی قاچاق بسیار کم خواهد شد و اگر برای مکمل این سه اقدام دولت به مرزنشین سوخت بفروشند و در مرز ساز و کاری فراهم کند که سوخت در مرز به فروش برسد از این مشکلات خارج خواهیم شد. این موضوعات را ما به ستاد منعکس کرده‌ایم و پیگیری هم خواهیم کرد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/160126/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیست مسابقات فرمول یک با آسفالت نانویی روکش شد

اینتل بزرگترین رایانه نورومورفیک جهان را ساخت

چهار سؤالی که ارسطو به آنها پاسخ می‌دهد

کریستین بنتکه: منتظر درخشش دی‌بروینه در آمریکا باشید

کدام کشتی‌گیران سهمیه المپیک را کسب کردند؟

محسن ربانی: دوومیدانی ایران به تک ستاره‌ها متکی است

سورپرایز آنچلوتی؛ تغییرات مهم در ال‌کلاسیکو!

گلزنی شهاب زاهدی در بازی آویسپا فوکوکا مقابل جوبیلو ایواتا

صعود قایقرانان ایران به فینال قهرمانی آسیا

برگزاری جلسه تایید صلاحیت خریداران سرخابی‌

مودریچ هم‌وطنش را به رئال مادرید فروخت!

قرارداد سرمربی والیبال ایتالیا تا 2026 تمدید شد

مدیر مدرسه‌ دختر یا نامزد سابق پدر؟

خانواده جعفری‌جوزانی عزادار شدند

آهنگ «معین زد» رو از خود خواننده قشنگ‌تر خوندن!

برگزاری اولین همایش حقوق شهروندی و ایثار استان کرمان با حضور مدیرکل حقوقی و معاضدت قضایی بنیاد شهید و امور ایثارگران

رونمایی شهربانو منصوریان از پسرش آرشام که قراره مثل مامانش قهرمان باشه / چه پسر پر انرژی

علت آب نشدن چربی شکم تان اینجاست!!

آهنگ جدید/ «ماه من» از بابک جهانبخش منتشر شد

متن تلخ دخترِ حسین زمان درباره مرگ پدرش

افزایش 2 میلیون تومانی حقوق سرایداران مدارس

تصاویری عجیب از خسارت سیل امارات

دستگیری یکی از سرکردگان تبلیغ و فروش کوکائین در فضای مجازی

لیز خوردن خودرو در خیابان برفی

شاخ به شاخ دو خودرو با هم

سیب‌زمینی سرخ‌کرده‌ ویژه بچه‌ها!

برای خنک شدن بدن چی بخوریم؟

قبل و بعد شام خوردن این نکات را رعایت کنید

روش جالب قفل کردن درهای خانه برای دزد نزدن

اگر این نشانه‌ها را دارید یعنی شخصیت قوی دارید

تصاویری شگفت‌انگیز از سحابی Orion

رضایت کادر فنی نساجی از لوان پولی

قد کشتی ایران از آسیا بلندتر است

قربانعلی‌پور: قلعه‌نویی سعی در کمترین تعطیلی دارد

هافبک استقلال زیر تیغ جراحی

قاب مشترک ستاره استقلال با غول بسکتبال ایران

محرومیت مادام‌العمر برای بازیکنی که شرط‌بندی می‌کرد

فیفا در جریان اقدامات مربوط به پیشرفت فوتبال ایران قرار گرفت

«مارال»؛ روایت دختری 15 ساله که مجبور به ازدواج است

متلک بانمک سریال «نون خ» به قیمت طلا

اکران آنلاین «آخرین تولد» با بازی الناز شاکردوست

رونمایی از پوستر رسمی جشنواره فیلم «کن»

جایگاه و شان ایثارگران معزز در این نظام بسیار بالا و ویژه است

پاسخگویی سلمانی به جامعه ایثارگری در میز خدمت نماز جمعه تبریز

با تمام توان پیگیر حل مشکلات جامعه ایثارگری استان هستیم

دیدار دکتر رئیسی با مادر شهیدان طوسی و مادربزرگ شهید مدافع حرم محمدرضا دهقان

سهم هر ایرانی از مصرف سیگار؛ سالی 860 نخ!

هدیه عجیب و ویژه مهسا طهماسبی برای حامد آهنگی در «شب‌ آهنگی» که سوژه شد

رونمایی از دفتر کار محمد بن سلمان / استایل جالب و متفاوت ولیعهد عربستان در محل کارش که پربازدید شد!

قسمتی از دکوراسیون امروزی و شیک خانه یوسف تیموری بازیگر فولاد سریال «زیر آسمان شهر» / چه مبلمان زیبایی