بیماری خطرناکی که با مصرف آدامس سراغتان میآید
پزشکي
بزرگنمايي:
آریا بانو -
بیماری خطرناکی که با مصرف آدامس سراغتان میآید
٢٤١
٠
برنا / مطالعات نشان میدهد مصرف مواد خوراکی حاوی افزودنی E 171 بر میکروبهای روده و همچنین التهاب روده تاثیر میگذارد.
محققان هشدار میدهند مواد افزودنی خوراکی که معمولاً به عنوان عامل سفیدکننده در محصولاتی نظیر آدامس و مایونز استفاده میشوند میتوانند منجر به بیماری التهاب روده و سرطان کلورکتال (راست روده) شوند.
در این مطالعه، محققان تأثیرات ماده افزودنی E 171 (نانوذرات تیتانیوم دی اکسید) را بر سلامت بر روی موشها بررسی کردند. این ماده افزودنی معمولاً به میزان بالا در مواد خوراکی و برخی داروها به عنوان ماده سفیدکننده استفاده میشود.
محققان دانشگاه سیدنی دریافتند مصرف موادغذایی حاوی E 171 بر میکروبیومهای روده تأثیر دارد و میتواند موجب بروز بیماریهای نظیر التهاب روده و سرطان کلورکتال شود.
«ووسیچ کرزانووسکی»، عضو تیم تحقیق، در این باره میگوید: «به خوبی اثبات شده است که این ترکیب رژیمی بر فیزیولوژی و سلامت تأثیر دارد.»
وی در ادامه میافزاید: «یافتههای مطالعه ما نشان میدهد که مصرف مواد خوراکی حاوی افزودنی E 171 بر میکروبیومهای روده و همچنین التهاب روده تأثیر گذاشته و میتواند منجر به بیماریهای التهابی روده و سرطان کلورکتال شود.
-
شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۰:۴۳
-
۷۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/159778/