آریا بانو

آخرين مطالب

مسئول برگزاری مسابقات فوتبال زنان:

با احکام بازدارنده، خشونت را از فوتبال زنان پاک می‌کنیم ورزشي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - تهران- اتفاقات روز گذشته دیدار تیم های ذوب آهن اصفهان و شهرداری سیرجان موجب شد تا مسئول برگزاری مسابقات فوتبال زنان عنوان کند که برای پایان دادن به این اتفاقات باید احکام سنگینی صادر شود که عبرت آموز باشد.

مساله ناهنجاری و رواج خشونت فوتبالی در ایران به معضلی برای ورزش کشور تبدیل شده است. آژیر خطر این خشونت ها درحالی به سمت بحرانی شدن می رود که روز گذشته در جریان دیدار تیم های ذوب آهن اصفهان و شهرداری سیرجان، لنز دوربین خبرنگاران اتفاقاتی را ثبت کرد که خوشایند فرهنگ شهروندان ایرانی نیست.
زد و خورد بازیکنان 2 تیم در این دیدار موجب شد تا یکی از بازیکنان ذوب آهن اصفهان راهی بیمارستان شود. در این زمینه گلاره ناظمی مسئول مسابقات فوتبال زنان فدراسیون فوتبال در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: شروع این دعوا از جانب یکی از بازیکنان ذوب آهن بود. هنگام تعویض بازیکن تیم سیرجان، داور به وی به دلیل وقت کشی اخطار داد. در این بین بازیکن ذوب آهن دخالت می کند و فوتبالیست تیم سیرجان را برای اینکه زودتر از زمین خارج شود، هول می دهد. آغاز درگیری از همین جا رقم خورد و از آن پس شاهد اتفاق های غافلگیرکننده ای بودیم. بازیکنان خاطی پس از این دعوا به نظر می رسد متوجه عمق کاری که کرده اند، نشده اند زیرا بالافاصله بازی ادامه پیدا کرد و در ظاهر هیچ اتفاقی نیافتاده بود.
وی ادامه داد: اگر در این بازی حضور داشتم شاید می توانستم تا میزانی در کاهش تنش میان بازیکنان موثر باشم. قطعا تمام نمایندگانی که از طرف ما به این مسابقه رفته اند، غافلگیر شده اند و تمام تلاششان بر این بود که مانع این اتفاق شوند. توقع چنین برخورد و دعوایی را در لیگ زنان نداشتیم و قطعا با خاطیان برخورد می کنیم تا این موضوع ریشه کن شود.
ناظمی بیان کرد: گزارش این دعوا تا چند ساعت دیگر به صورت کامل به ما تحویل داده می شود. باید این گزارش را به کمیته انضباطی ارائه دهیم تا هر چه سریعتر به ابن موضوع رسیدگی کنند. مبلغ جریمه و محرومیت های بازیکنان بستگی به عمق و گستردگی این رویداد دارد.
وی عنوان کرد: تاکنون همچین موردی در لیگ فوتبال زنان اتفاق نیافتاده بود. تمام زحمت هایی که باشگاه ها و مسوولان می کشند برای حفظ فوتبال زنان است. با این رویداد خستگی به تن همه ما می ماند و قطعا مشکلاتی را برای فدراسیون بوجود می آورد. حواشی و درگیری در فوتبال زنان خیلی کم بود و این اتفاق باعث می شود که از این به بعد جدی تر با اعضای تیم و خاطیان آن برخورد کنیم تا دوباره شاهد این رویدادها نباشیم.
مسئول مسابقات فوتبال زنان در پاسخ به این پرسش که در لیگ مردان درگیری کمتری داریم تا لیگ زنان، گفت: در لیگ مردان این اتفاقات به دلیل وجود سخت گیری هایی کمتر است. کمیته انضباطی هم باید این سخت گیری ها را بیشتر کند تا این درگیری ها در فوتبال زنان به وجود نیاد. وقتی رای انضباطی صادر شود و به شدت با این موضوع برخورد کنیم، فوتبال زنان دیگر شاهد این رویدادها نخواهد بود.
وی در خصوص وجود این مشکلات در فوتبال دنیا گفت: اعتراض به داوری و مشکلات این چنینی در همه جای دنیا وجود دارد. اما در سطح بین المللی قوانین بازدارندگی سخت تر است که سبب مدارای بیشتر بازیکنان با یکدیگر یا داوری می شود. زیرا این اعتراضات عواقب سنگینی را برای فدراسیون به دنبال دارد. بحث بازدارندگی از این مشکلات باید به گونه ای باشد که دیگر این رویدادها به وقوع نپیوندد.
ناظمی افزود: در یکی از بازی هایی که تیم ملی اعزام شده بود، اعتراض به داوری جریمه خیلی سنگینی را برای بازیکنان رقم زد و باعث شد در یک برهه زمانی اعتراض به داوری هم نباشد. فکر می کنم رای هایی که صادر می شود باید تا میزان بالایی بازدارنده باشند و جلوی این اتفاق های ناخوشایند را بگیرند.
مسئول مسابقات فوتبال زنان در فدراسیون فوتبال یادآور شد: در فرهنگ ایرانی، از زنان این مرز و بوم توقع دیگری داریم. مسایلی هست که آنها باید رعایت کنند تا دویدن های فدراسیون و مسئولان برای احقاق حق فوتبال زنان بی ثمر نماند. حکم کمیته انضباطی می تواند درس عبرتی برای باقی بازیکنان باشد تا اینگونه فوتبال زنان را که سال ها برای پیشرفت آن زحمت کشیده شده، لکه دار نکنند. ورزش نوپایی که هنوز برای توسعه آن زحمت بیشماری باید کشید و در این شرایط نیازمند به حمایت بیشتر است. این اتفاقات فقط به ضرر فوتبال زنان ایران تمام می شود و باید مانع آن شویم.
ورزشی**9128**2024

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/159619/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انعطاف پذیری عصبی و کارایی آن در زندگی

اختلالات سایکو سوماتیک یا روان تنی چیست ؟

افراد جامعه باید نحوه دسترسی به درمان های حوزه سلامت روان را بدانند

چگونه کتابخوان شویم؟

باورهای غلط درباره افسردگی

راز جذابیت انسان های دوست داشتنی چیست؟

5 نشانه که می‌گوید ذهنتان خسته است

گام برداشتن به عقب باعث افزایش حافظه می‌شود

نتایج نظرسنجی زنان شادتر هستند یا مردان ؟

استرس دست دوم چیست؟

چرا بیماری های روحی و روانی در بین دانشجویان افزایش یافته؟

انواع اختلال یادگیری و علائم آن

درمان وسواس فکری با روش درمانی مواجهه

بلای خانمان‌سوزی به نام نگرانی و استرس

خوابیدن طولانی مدت چطور باعث کابوس شبانه می شود؟

آشناپنداری یا دژاوو چیست؟

به کدام‌ یک مبتلا هستید: افسردگی یا افسرده‌حالی؟

نشانه‌های اولیه آلزایمر

عواملی که موجب ضعف حافظه می‌شوند

چگونه در اولین دیدار خوب به نظر بیاییم؟

مادر وسواسی ام قبول نمی کند که به شدت وسواس دارد!

برای تمرکزحواس چه بخوریم؟

چرا استرس «عصرگاهی» خطرناک‌تر است؟

مزایای خانواده های پرجمعیت

چرا دیگران شما را جدی نمی‌گیرند؟

راهکارهایی برای مبارزه با افسردگی در زمستان

ارتباط جنسیت فرزند با افسردگی پس از زایمان

استرس با جسم و روح ما چه می‌کند؟

چگونه در 10 دقیقه مشتری مناسب را شناسایی کنیم؟

خواهر و برادر‌ها چگونه شخصیتمان را می‌سازند؟

8 جمله ای که نباید در محل کارتان بگویید

هراس جدایی از تلفن همراه

بهترین انتقام چه چیزی می‌تواند باشد؟

تئوری ذهن یا توانایی ذهن خوانی چیست؟

با دیرآموزان چگونه برخورد کنیم؟

تاثیر نور خورشید بر سلامت روان

از نشانه‌های نه چندان مشهود اضطراب

افسردگی پس از سقط جنین را جدی بگیریم

علائم اختلالات روانی در افراد چیست؟

ویژگی های افراد بازنده

حسادت چیست و چگونه می توان حسادت را درمان کرد ؟

انواع بی انگیزگی و راه‌های مقابله با آن

چگونه صبور باشیم؟

کمال‌گرایی چیست؟

غرور چیست؟ چگونه غرورمان را درست به کار بگیریم؟

تاثیر شگفت انگیز رنگ ها در سلامتی روح و روان

علت ترس از تاریکی و راه های غلبه برآن

اختلال دوقطبی (افسردگی شیدائی) چیست؟

افسردگی مالیخولیا چیست؟ علائم و درمان آن کدام است؟

اختلال شخصیت منفعل - مهاجم (پرخاشگر - منفعل)