آریا بانو

اضطراب را کنترل کنید روانشناسي

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
اضطراب را کنترل کنید
٢٩
٠
آرمان امروز / بسیاری افراد دچار نوعی اضطراب هستند که در آن فرد به‌ظاهر طبیعی به نظر می‌رسد. این افراد حتی ممکن است زندگی بسیار موفقی داشته باشند. هیچ‌کس از ظاهرشان متوجه ترس و اضطرابی که حس می‌کنند نمی‌شود. گاهی اوقات حتی خود نیز متوجه آن نمی‌شوند.افراد زیادی با این نوع استرس آشنا هستند و ارتباط نزدیکی با اختلال اضطراب عمومی‌ دارد.
ذهن شما همیشه در هر شرایطی بدترین سناریو را متصور می‌شود. درنتیجه ممکن است به خود بیایید و ببینید که دارید برای آن شرایط آماده می‌شوید. مثلا ممکن است هنگام سفر هم در چمدان و هم در ساک دستی وسایل ضروری قرار دهید تا درصورتی‌که یکی از آنها گم شد، دیگری را داشته باشید. مردم شما را فردی مطمئن و قابل‌اعتماد می‌بینند و این آمادگی‌ها اغلب به کار می‌آیند. اما افراد کمی می‌دانند که این آمادگی ریشه در اضطراب دارد.
از درون وحشت‌زده‌اید. نکته جالب این است که این افراد میزان استرس خود را بروز نمی‌دهند و به همین دلیل است که این اختلال پنهان است. این افراد می‌آموزند احساسات خود را دسته‌بندی کنند.
حس می‌کنید باید کاری انجام دهید. درون‌گراها برای کسب انرژی ازدست‌رفته به زمان و استراحت زیادی نیاز دارند، بنابراین این حس برایشان مشکل‌ساز است. این بدان معنا نیست که فرد در فعالیت‌های اجتماعی زیادی شرکت می‌کند، بلکه همواره اجباری درونی حس می‌کند که باید کاری انجام دهد یا بهترین باشد. مشغول بودن به امور دیگر حواس فرد را از اضطراب منحرف کرده و به او حس کنترل می‌دهد.
از بیرون آدم موفقی هستید. پیشرفت گرا، منظم، دقیق و پیشگام در برنامه‌ریزی پیش از موعد برای تمام احتمالات. شاید تمام این خصوصیات تصویری از موفقیت به نظر برسند. اما مشکل اینجاست که هیچ‌یک از دستآوردهای فرد برایش کافی نیست. او همواره حس می‌کند باید کار بیشتری انجام دهد.
مضطرب سخن می‌گویید. بااینکه فردی درون‌گرا هستید و آرامش و سکوت را ترجیح می‌دهید، اما مداوم و بی‌وقفه حرف می‌زنید که دلیلش نگرانی و اضطراب است. به همین دلیل این افراد گاهی با برون‌گرایان اشتباه گرفته می‌شوند.
بیش‌ازحد فکر می‌کنید. حرف‌های بسیار منفی‌ای با خود می‌زنید. معمولا اشتباهات گذشته را در ذهن مرور می‌کنید؛ روی سناریوهای ترسناکی که ممکن بود اتفاق بیفتد تمرکز می‌کنید و از زندگی در زمان حال غافل می‌شوید، زیرا منتظر بدترین اتفاق‌ها هستید. گاهی ذهنتان پر از این افکار است و قادر به متوقف کردنشان نیستید.
تیک عصبی دارید. به گفته روانشناسان اضطراب ممکن است به‌صورت انقباض مداوم عضلات و درد ناگهانی در بدنتان جلوه کند. یا ممکن است ناخودآگاه ناخن‌هایتان را بجوید.
همیشه خسته‌اید. ذهن شما همیشه درگیر است، بنابراین راحت نمی‌خوابید و مدام بیدار می‌شوید. حتی اگر خوب بخوابید، بازهم در طول روز احساس خستگی می‌کنید. زیرا مبارزه بی‌وقفه با اضطراب پنهان درونی بسیار خسته‌کننده است.
خیلی زود وحشت‌زده می‌شوید. دلیلش این است که سیستم عصبی شما همیشه گوش‌به‌زنگ است. آژیر آمبولانس، صدای به هم خوردن درب یا حتی صدایی غیرمنتظره شما را واقعا می‌ترساند.
قادر به توقف اضطرابتان نیستید. اضطراب چیزی نیست که یک‌روزه تصمیم به متوقف کردنش بگیرید. درواقع محققان بر این باورند که ذهن افراد مضطرب تا حدی با افراد معمولی متفاوت است. آنها اشاره کردند که این دسته افراد نمی‌توانند عکس‌العمل‌های پراضطرابشان را کنترل کنند و این امر به دلیل تفاوت اساسی در مغز است. اما می‌توانند روش‌هایی برای کنار آمدن با استرس بیاموزند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/157778/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اگر فرزندتان 6 سال دارد...

چگونـه تمـرکـز کـودکان را افـزایـش دهیـم؟

طلاق با کودکان شما چه می کند

10 جمله ویرانگر که نباید به کودکان گفت!!

اگر فرزندتان خجالت می کشد، بخوانید!

نترس، کنارت هستم

من باوردارم که تو می توانی

روزگار سخت یک کودک

علت و روش های درمان ناخن جویدن در کودکان

برخورد صحیح با عادت های نادرست کودکان

تاثیر دلبستگی ایمن بر کسب ایمان کودک

سی راه برای افزایش بهره هوشی کودکان

اول مهر و دردسر خواب بچه ها !

7 نکته کلیدی برای تشویق کودکان به آموختن

عادت به مطالعه را در دانش آموزان تقویت کنیم

کودکان چگونه فکر می کنند

خشم کودک در دست والدین

8 نکته درباره اتاق مطالعه

از کودکی ام بزرگی ام را بشناس

مدرسه یعنی مدرسه !

50 روش برای به ظهور رساندن استعداد کودکان

فرزند پیش دبستانی شما می تواند کتاب بخواند !

کابوسی به نام دیکته

نقش رسانه های آموزشی در فرآیند یادگیری

روش هایی برای افزایش توجه و تمرکز کودکان

برای فرزندتان یک مادر کامل هستید یا کافی؟ !

با ترس کودکان از پزشک چه کنیم؟

تنبیه؛ خوب یا بد. مساله این است!

داشتن کودکی شاد و با استعداد با این 50 کار

اگر فرزندتان در هیچ کاری موفق نیست !

شاه کلیدهایی برای والدین

بیش فعالی را از 4 سالگی جدی بگیرید

نقاشی کودکتان را تحلیل کنید !!

هیجان کودک برای ورود خواهر یا برادر کوچک‌تر

به طور کلی سیر نقاشی بدین ترتیب است :

انواع روش های محبت کردن به کودکان!

چگونه سوالات جنسی فرزندم را پاسخ دهم؟

نکته های کاربردی برای تربیت فرزندان تان

علت دروغگویی کودکان چیست ؟

قفل زبان کودکان را چگونه بگشاییم ؟

چطور کودکان رادر مرگ عزیزان همراهی کنیم؟

اگر نمی خواهید بچه ها جیغتان را در بیاورند!

ایجاد اعتماد به نفس با دادن پول توجیبی

تکرار / عشق از زبان کودکان

اضطراب امتحان و مقابله با آن

کودکانی که تنها نمی خوابند

کودکان را با هم مقایسه نکنید

اصول پیشگیری از آزار جنسی کودکان

منشأ پرخاشگری کودکان

مامان من چه جوری دنیا امدم ؟