آریا بانو

آخرين مطالب

سرمربی تیم تفنگ زنان: در جام جهانی چین فشنگ تست شده نداشتیم ورزشي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - تهران - سرمربی تیم ملی تفنگ زنان ایران گفت: اگر نمایندگان کشورمان در جام جهانی پکن حداقل برای مسابقه، فشنگ تست شده داشتند با 2 سهمیه المپیک در تفنگ بادی و خفیف به تهران باز می گشتیم.

«الهام هاشمی» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ایران تنها تیم حاضر در جام جهانی پکن بود که تیراندازانش فشنگ با سریال های تست شده با لوله تفنگ در اختیار نداشتند و با هر فشنگی که تهیه شد به مصاف حریفان رفتند.
مربی سابق تیم ملی تیراندازی سنگاپور اظهار داشت: همه شرایط کشور را در بحث اقتصادی و تحریم ها می دانیم و اینجا صحبت از فشنگ برای تمرین نیست، بلکه در رقابتی منصفانه با حریفان قرار نداریم. حریفان روزانه دهها فشنگ مصرف می کنند و تیم ملی فشنگی برای تمرین نداشت.
وی ادامه داد: چینی ها فشنگ هایی برای فروش داشتند و ما بدون قدرت انتخاب باید هر چه داشتند برای مسابقات مرحله حذفی می خریدیم و با این وجود «نجمه خدمتی» با 2 امتیاز و «الهه احمدی» با چهار امتیاز از صعود به فینال باز ماندند. خدمتی با 1171 و احمدی با 1169 امتیاز از صعود به فینال بازماندند زیرا با کمترین فشنگ ممکن تمرین کردند و فشنگ تست شده برای مسابقه در اختیار نداشتند.
** عملکرد تیراندازان در پکن خوب بود
سرمربی تیم ملی تیراندازی زنان کشورمان با تاکید بر اینکه کسب نخستین سهمیه المپیک نتیجه کار تیمی ورزشکاران و تلاش کادر فنی بود، گفت: اعلام آخرین رنکینگ جهانی تیراندازی و صعود خدمتی از 29 به 11، احمدی از 23 به 18 و آرمیتا صادقیان از 71 به 59 در تفنگ بادی و به همین ترتیب در سه وضعیت هم تیراندازان چندین پله صعود داشتند که از آن جمله خدمتی از رده 76 به 40 صعود داشت و 36 پله ارتقا را نشان داد.
وی اظهار امیدواری کرد همه مسئولان ذیربط در تامین فشنگ، دست کم فشنگ تست شده برای حضور در جام جهانی مونیخ تهیه کنند تا تیراندازان با شرایطی بهتر در مسابقات شرکت کرده و شانس بیشتری در کسب سهمیه داشته باشند.
این مربی بین المللی همچنین به نیاز تیراندازان به اردو و مسابقات تدارکاتی در کمپ های خارجی اشاره کرد و گفت: چنین اردو یا کمپ هایی اهمیت شان آنجا بیشتر مشخص می شود که تیراندازان جدای از تمرین و مسابقه در کنار تیراندازان برتر جهانی، فرصت تامین فشنگ و اصلاح و بازبینی سلاح هایشان را خواهند داشت.
** همکاری من در مونیخ با فدراسیون پایان می یابد
سرمربی تیم ملی تیراندازی تفنگ زنان کشور از پایان همکاریش با فدراسیون تیراندازی تا جام جهانی مونیخ و انتخابی المپیک 2020 خبر داد و گفت: بنابر خواست برخی ملی پوشان و فدراسیون به صورت مقطعی به تیم ملی آمدم و قصد ماندن و همکاری طولانی مدت را نداشتم.
این ملی پوش اسبق تیراندازی اضافه کرد: هدف من تعامل با کادر فنی بود. قرار شد در دو مسابقه مهم و انتخابی المپیک یعنی جام جهانی پکن و مونیخ تیم را همراهی کنم و اوایل خرداد ماه این همکاری به پایان می رسد.
وی در خصوص اعزام تیم ملی به اردوی هانوفر پیش از جام جهانی مونیخ اظهار داشت: امیدوارم این اردو برگزار شود، ولی به نظر من فدراسیون باید برنامه ریزی دقیق تر داشته باشد و کمی زودتر برای حضور در مسابقات و اردوها اقدام کند تا اهدافش را بهتر و با مشکلات کمتری محقق کند.
هاشمی اضافه کرد: وضعیت اقتصادی و تحریم ها همه کشور و تمامی فدراسیون های ورزشی را با مشکلاتی جدی مواجه کرده اما بخشی از مشکلات مربوط به امروز و دیروز نیستند که فقط تحت تاثیر تحریم ها باشند یا چیزی که فدراسیون به تنهایی بتواند آن را حل کند.
سرمربی تیم ملی تفنگ زنان ادامه داد: بنابراین همکاری بخش های مختلف از جمله وزارت ورزش و جوانان می تواند در آماده سازی بهتر تیراندازان و اجرای به موقع برنامه ها، فدراسیون را در جهت کسب سهمیه و مدال المپیک یاری دهد.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: در هر حال اگر فدراسیون قصد دارد که فشنگ تهیه کند، شرکت در اردوی هانوفر می تواند کمک موثری در تامین فشنگ باشد و اگر قرار است تیراندازان در چنین اردویی شرکت کنند باید برنامه ریزی سریعتر انجام شد تا کارها برای دقیقه 90 نماند و برای تیراندازان و کادر فنی استرس ایجاد نکند.
هاشمی گفت: در صورتی که امکان برگزاری اردوی خارجی هم نیست، باید مسابقات داخلی را بیشتر کنند تا تمرینات تیراندازان در قالب رقابت، اثر بخشی بیشتری در روند آماده سازی آنان داشته باشد.
ورزشی**1828**1067**

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/156725/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سروتونین چیست و خوراکی های منبع سروتونین کدامند؟

قصه درمانی چیست و چگونه میتوان با قصه درمانی از مشکلات دور شد؟

عواملی که باعث ایجاد عصبانیت می‌شود کدامند و برای کنترل خشم و عصبانیت چه باید کرد؟

8 عادت رفتاری برای افزایش اعتماد به نفس و داشتن زندگی شادتر

چرا از دیگران تقلید می کنیم؟

اختلالات کنترل تکانه چیست ؟علل و درمان آن

دلایل خودزنی نوجوان و راه درمان آن چیست؟

تئوری انتخاب چیست و چه کاربردهایی دارد؟

کاردرمانی ذهنی چیست و کاربرد های آن کدامند؟

مدیتیشن چیست و انواع مدیتیشن کدامند؟

آنچه در مورد اریتروفوبیا (ترس از سرخ شدن) باید بدانید

انواع هدف چیست و داشتن هدف در زندگی چه اهمیتی دارد؟

تجسم خلاق چیست ؟

ماتریس بوستون چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

مهارت رهبری چیست ؟

هوش هیجانی چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

دلایل اختلال خواب نوجوانان چیست و راههای درمان آن کدامند؟

پارانویا چیست و چه علائمی دارد؟

ماندالا چیست و چه کاربردی دارد؟

اختلال وسواس جبری چیست؟

استرس در دختران نوجوان

ویژگی های افراد خجالتی و چگونگی ترک خجالت

5 راهکار برای تقویت حافظه

افسردگی چیست؟

چگونه نه بگوییم؟

نوروسایکولوژی کیست؟

4 دمنوش گیاهی برای آرامش اعصاب

اختلال وحشت خواب: تعریف، علل، علائم و درمان

بحران سی سالگی

10 راهکار عملی برای کنترل خشم

گوش دادن فعال چیست و چه مزایایی دارد؟

اختلال مبدل پوشی

خشونت خانگی چیست و انواع آن کدامند؟

تاثیر گرما بر خلق و خو و پرخاشگری

با مزاحمت خیابانی چگونه برخورد کنیم؟

علت ایجاد حس تنفر از فرزند

تابو چیست؟ اهداف تابو کدامند؟

عقده ادیپ چیست؟ انواع و راه های درمان عقده ادیپ

سوگیری شناختی چیست و چه مسائلی باعث سوگیری می‌شوند؟

چطور با یک فرد معلول رفتار کنیم؟

بیش فعالی چیست ؟ علائم ، دلایل و درمان آن کدامند؟

عقدهٔ الکترا چیست و چگونه حل می شود؟

راه های تقویت بهره ی هوشی

قانون باور چیست و آیا می توان آن را تغییر داد؟

سندروم دیوژن چیست و چگونه درمان می شود؟

اختلال حافظه تکرار پنداری

تکنیک ای اف تی چیست و مراحل آن کدامند؟

سندرم استکهلم چیست و چگونه درمان می شود؟

توهم کوتارد چیست و علائم و درمان آن چه چیزی است؟

علائم و روش های درمان سندروم استندال یا سندرم فلورانس