آریا بانو

آخرين مطالب

حرکت به سوی دولت الکترونیک یکی از راه‌های افزایش شفافیت است اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - دبیر کمیسیون اجتماعی دولت گفت: یکی از راههای افزایش شفافیت، حرکت به سمت دولت الکترونیک است.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کیومرث اشتریان در دومین کارگاه آموزشی "شفافیت و سیاستگذاری عمومی" گفت: پاسخ ساده ای که به سیاستگذاری و شفافیت می توان داد این است که به سوی دولت الکترونیک به مثابه plat form اطلاعاتی حرکت کنیم که مفهوم نسبتا جدیدی در ادبیات دولت الکترونیک و سیاستگذاری است .
وی با بیان این که اینگونه سیاستگذاری ها به پیش زمینه اخلاقی و وجدانی نیز نیاز دارند، خاطرنشان کرد: هم اکنون فضای عجیبی در میان برخی وجود دارد و این گونه مطرح می شود که همه متاسفانه کار خلاف انجام می دهند و فساد در کشور وجود دارد؛ طبیعتا در پاسخ به این افراد باید بخشی از این سخنان را تایید کرد؛ اما اگر تمامی این سخنان واقعیت داشته باشد خطر بزرگی همین افراد را تهدید می کند چرا که امکان دارد آنها هم در آینده و بر اثر فشارهای زندگی و یا به خاطر رفع نیازهایشان دست به چنین اقدامات نادرستی بزنند و در عین حال این رفتارشان را نیز طبیعی جلوه دهند که این بزرگترین خطر است .
اشتریان با تاکید بر ایجاد اصول اخلاقی و وجدانی تصریح کرد: بخش مهمی از سیاستگذاری برای مبارزه با فساد سیاستهای اخلاقی و وجدانی است ؛ در این راستا نیز فضای مجازی هم مزید بر علت شده که گویا برخی فقط بدیها را می بینند همانند پست هایی که در صفحه اینستاگرام برخی دیده می‌شود .
دبیر کمیسیون اجتماعی دولت، مساله اخلاقی را بسیار مهم خواند و اظهارکرد: همواره ما خود و فرزندانمان را نهیب می زنیم که بی وجدان نشویم ؛ لذا در این موارد لازم است که نقد، نقل و افشاگری کنیم اما نباید این مسایل عادی شود .
وی نکته اصلی در این خصوص را دولت به مثابه platform دانست که باید این مفهوم را بشناسیم و مفهوم هویتی را بیان کنیم .
اشتریان معتقد است: دولت به مثابه platform از ایده کسب و کارهای جدید تغذیه می کند و این اتفاقی است که در کسب و کار امروز افتاده است و نیازهای مردم را هم برطرف می کند.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: مفهوم دولت به معنای platform و توسعه خواه و مدرن بسترهای اساسی را فراهم می کنند همانند راه اندازی شبکه برق و سدسازی .
وی خاطرنشان کرد: مفهوم اداری دولت مدرن، همان دولت متمرکز است همانند ایجاد ارتش متمرکز، نظام سلامت متمرکز ، ایجاد نظام هویتی متمرکز .
اشتریان ادامه داد: یکی از اقدامات دولت مدرن این است که برای مردم شناسنامه با هدف شناسایی مردم صادر کرد تا بر اساس فعالیت اقتصادی و اجتماعی آنان خدمات ارائه کنند.
وی ادامه داد: خدمات هویتی و صدور شناسنامه به عنوان یک platform اساسی جامعه مدرن بود . اما دولت به مثابه platform اطلاعاتی می گوید که در گذشته تنها جامعه فیزیکی داشتیم اما هم اکنون یک جامعه سایبری نیز داریم . پس دنیای جدید و کشوری جدید وجود دارد.
دبیر کمیسیون اجتماعی دولت با تاکید بر این که دولت به مثابه platform ایجاد برنامه امن برای شهروندان است، اظهار کرد: وظیفه دولت این است در عصر جدید و دیجتال که به آن عصر انقلاب چهارم صنعتی نیز می گویند که platform اطلاعاتی درست کنند .
وی ادامه داد: در این راستا باید زمینه ای بوجود بیاید که اطلاعات رد و بدل شود و تسهیل کننده تبادل اطلاعات شهروندان یا بیزنس ها یا دولت شود .
اشتریان بیان کرد: در عصر جدید تکنولوژی دولت باید platform را آماده کند؛ به عنوان مثال در وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی کاریابی الکترونیکی وجود دارد که باید بستری فراهم کند که از تخلفات کاریابی های سنتی پیشگیری کند .
وی ادامه داد: دولت در این راستا موظف است این platform را بوجود بیاورد و تسهیل کننده آن بر اساس مفهوم یا تکنیکی به نام Open دیتا باشد. اما متاسفانه در این راستا برخی از مدیران و کسانی که درگیر منطق اجتماعی آن هستند خیلی از آن اطلاعاتی ندارند .
وی با بیان این که دیتا و داده های دولت باید احیا و تقویت شود، خاطرنشان کرد: در این زمینه بده بستان هایی هم وجود دارد.
اشتریان یکی از مهمترین Platform ها را هویتی خواند و گفت: صدور شناسنامه اطلاعاتی هویتی برای شهروندان یک اقدام بسیار مناسب Platform است که خیلی برای مردم لازم است .
وی با بیان این که Platform هویتی زمینه ساز شفافیت است ، گفت: یکی از رکن های اصلی هویت است و رکن دیگر open data به مثابه دیتاست و به معنی داده گشایی برای مردم است .
دبیر کمیسیون اجتماعی دولت تاکید کرد که راه حل شفافیت راه حل پیچیده ای نیست و این ابزارها باعث می شود که جهش های بزرگی داشته باشیم البته در این حوزه ها حکومت باید بخواهد که این اتفاق بیفتد البته بخش اعظمی از حکومت می خواهد چنین اتفاقی بیفتد چون همه فاسد نیستند.
وی ادامه داد: اما حکمرانان ، مدیران و کارشناسان ذهن خود را درگیر این موضوعات نمی کنند. مدیر ارشد باید به درک و فهم این پدیده نائل شوند .
اشتریان با بیان این که درک و فهم عمیقی باید نزد دولتمردان بوجود بیاید ، اظهار کرد: در بدنه دولت از شخص عالی وزارت تا مدیران پایین دستی نیز باید زمینه برای اراده سیاسی فراهم شود تا گفتمان اجتماعی و مدیریتی شکل بگیرد و در عین حال مدیران ارشد باید همسطح خود را آگاه کنند .
وی با بیان این که دولت به مثابه Platform یعنی ایجاد بستر و شبکه اطلاعات است، بیان کرد: در این خصوص اطلاعات ایجاد کردن برای شهروندان، برای دولت و برای شهروندان با یکدیگر، برای ارتباط برقرار کردن بیزنس ها با هم، برای ارتباط برقرار کردن دولت با دولت باید وجود داشته باشد و این Platform اطلاعاتی باید ایجاد شود ؛ در این Platform چندین Platform دیگر مهم هستند که یکی از آنها هویت دیجیتال یا هویت هوشمند است که همه جا و در هر زمانی می توانید از خدمات دولت الکترونیک استفاده کنید و خود نیز در معرض رصد قرار دارید .
دبیر کمیسیون اجتماعی دولت تاکید کرد: در این راستا باید از مدیران ارشد تا کارمندان ساده به فهم این اتفاق بزرگ تاریخی بیفتند و این اتفاق بزرگ تاریخی همان انقلاب چهارم صنعتی است و تحول بزرگی در کسب و کارو حقوق مزایا ایجاد می کند .
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/155325/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هر لباسی را در حضور کودکان نپوشید

کدام بچه‌ها صاحب شغل می‌شوند؟

اوتیسم و راههای کاهش آن در کودکان

علت مکیدن انگشت در نوزادان

علل اختلالات یادگیری در کودکان چیست؟

اگر برای کودکم تبلت نخرم عقده ای می شود!

خوابگردی در کودکان

نوازش کودکان، هورمون استرس را کم می‌کند!

این کودکان در آینده دچار مشکلات جنسی می شوند

پرستار کودک را در این شرایط اخراج کنید !

چرا فرزندم لکنت زبان دارد؟

10 نکته برای افزایش اعتماد به نفس در دختران

چگونه کودکانی شوخ طبع پرورش دهیم !

چرا نباید فرزندانتان را با کودکان دیگر مقایسه کنید

چطور می توان از اضطراب کودکان پیشگیری کرد؟

کودک درون باید بیاید بیرون

چرا فرزندم خجالتی است؟

چند نکته اساسی درباره بازی با کودکان

چگونه هوش هیجانی کودکان را بالا ببریم؟

برای مقابله با پرخاش‌گری کودک چه می‌توان کرد ؟

آیا کودک، برای تنها ماندن، آماده است؟

تاثیرات مثبت و منفی انیمیشن ها روی کودکان

چرا وابستگی برخی بچه ها به اقوام بیشتر از پدر و مادرشان است؟

معایب و مزایای مهد رفتن بچه ها

آموزش الفبا قبل از دبستان درست است؟

شناسایی اختلالات یادگیری در کودکان

چرا نباید کودکان را با هم مقایسه کرد

نکاتی که بهتر است والدین از آنها آگاه باشند !

معجزه ای که موسیقی بر کودکان دارد

برای بچه دار شدن تا چه سنی فرصت داریم؟

حافظه کودک را چگونه تقویت کنیم؟

چگونه انضباط شخصی را به کودکان آموزش دهیم؟

وقتی یک فرشته کار بد می کند!

احساسات ناخوشایندی که کودک باید تجربه کند

چه موزیکی مناسب بچه ها است؟

بازیهایی مناسب بچه های بیش فعال

چگونه با بچه‌هایمان دوست باشیم؟

در چه مواقعی باید کودکمان را پیش روانشناس ببریم؟

نابغه پروری را از چه سنی شروع کنیم؟!

مهم ترین عوامل بددهنی کودکان و راه حل های اصلاح بدزبانی

با چند روش ساده استعداد کودکتان را شناسایی کنید !

چرا کودکتان مو می کشد؟

کودکتان را با این روش ها نخبه کنید !

رفع عذاب وجدان مادران شاغل با این روش ها !

بچه‌های باهوش چه اسباب‌ بازی‌ هایی دوست دارند؟ (قسمت اول)

بچه‌های باهوش چه اسباب‌ بازی‌ هایی دوست دارند؟ (قسمت دوم)

تاثیر قصه بر زندگی و آینده ی کودک

کودک شما هم اعتیاد به تبلت دارد؟

هنگام طلاق با کودکتان علیه همسرتان یارکشی نکنید

با جای خالی پدر یا مادر بعد از طلاق چه کنیم؟