شیرینی ها/ کیک سمولینای پرتقالی با ریواس
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
شیرینی ها/ کیک سمولینای پرتقالی با ریواس
٣٨
٠
پارسه گرد / روی این کیک نرم سمولینای (سمولینا یک نوع آرد است که برای تهیه ماکارونی هم استفاده میشود)، با شربت ریواس تند گرم همراه با توده ای ماست یونانی تزیین شده است.
چی لازم دارم:
گردو یا چلغوز 1 پیمانه
آرد الک شده 1 پیمانه
سمولینا 1 پیمانه
کره آب شده ¾ پیمانه
شکر دانه ریز ¾ پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
آب پرتقال 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق چایخوری
کره مقدار لازم
ماست یونانی مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه ریواس روی کیک
شکر دانه ریز1 پیمانه
ریواس1 دسته
آب1 پیمانه
پرتقال3 عدد بزرگ
چوب دارچین2عدد متوسط
چه جوری درست میشه:
فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف تابهای با محیط 23 سانتیمتر را با کره آب شده چرب کنید. کف و اطراف تابه را با کاغذ مخصوص شیرینی پزی بپوشانید.
گردو (از دانههای کاج هم میتوانید استفاده کنید) را در کاسه مخصوص دستگاه غذاساز ریخته و آنها را خوب خرد کنید.
کره و شکر را در یک کاسه ریخته و با همزن برقی آنقدر بزنید تا کمرنگ و خامهای شود. سپس آنرا در ماست، زرده تخم مرغ (زرده و سفیده را از قبل جدا کنید) و پوست رنده شدهی پرتقال دوباره هم بزنید تا خوب ترکیب شود. آرد الک شده، سمولینا و بکینگ پودر را نیز به مخلوط اضافه کنید و باز خوب هم بزنید تا ترکیب شود. در پایان گردو (میوه کاج) پودر شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.
همزن را تمیز کرده و با آن سفیده تخممرغ را در یک کاسه خشک تمیز بزنید تا شکل گنبدی نرم پیدا کند. با یک قاشق بزرگ فلزی سفیده تخممرغ را داخل مخلوط ماست ریخته و هم بزنید.
مخلوط را داخل تابهای که از قبل آماده کرده بودید بریزید. گردوهای اضافه (میوههای کاج اضافه) را نیز روی آن بپاشید. اجازه دهید برای 40 دقیقه داخل فر بپزد تا زمانیکه طلایی شود. طوریکه اگرخلالی را در مرکز آن فرو کنید چیزی از مواد به آن نچسبد.
دراین ضمن، داخل یک تابه کوچک، شکر اضافی را در آب و آب پرتقال تازه ریخته و آنرا روی حرارت متوسط قرار دهید تا دانههای شکر کاملا حل شود. سپس اجازه دهید بدون هم زدن برای 5 دقیقه بپزد (این سیروپ یا همان شربت غلیظ میباشد).
سیروپ (شربت غلیظ پرتقال) را روی کیک داغ بریزید. آنرا در محیط باز قرار دهید تا کاملا خنک شود.
برای تهیه ریواس پخته (ریواس را بشویید و متوسط خرد کنید)، فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. شکر، آب، خلال پوست پرتقال و چوب دارچین را در یک تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر کامل حل شود. سپس اجازه دهید بهجوش آید و برای 5 دقیقه بپزد تا زمانیکه مخلوط اندکی غلیظ شود. لایههای مجزای ریواس را روی سینی فر قرار دهید. مخلوط خلال پرتقال را روی آن ریخته و با فویل بپوشانید و بگذارید برای 10 تا 15 دقیقه بپزد تا زمانیکه ریواسها نرم شود. آنگاه آنرا بیرون آورده تا خنک شود.
کیک را به سینی مخصوص سرو منتقل کنید. آن را به قطعات کوچک برش بزنید و با مخلوط ریواس و ماست یونانی آنرا تزیین و سرو کنید.
نکات مهم:
آماده سازی قسمت پایانی مرحله هفتم باید دو روز قبل انجام شود. کیک را باید داخل یه ظرف دربسته که هوای آن خارج شده قرار داد. ادامه کار تا مرحله هشتم نیز باید از یک روز قبل انجام شود. روی ریواسها را باید پوشانده و در یخچال نگه دارید. و یک ساعت قبل از سرو باید آنرا از یخچال بیرون بیآورید. ادامه کار تا مرحله نهم را باید درست قبل از سرو انجام دهید.
سمولینا محصول فرایند آسیاب گندم دوروم است که جهت تهیه انواع پاستا بهکار میرود چون پایداری بالایی در زمان پخت از خود نشان میدهد.
-
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۷:۴۵
-
۱۲۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/151208/