بزرگنمايي:
آریا بانو - یکی ازکاربردیترین استفاده موم عسل در گذشته و امروز در صنعت شمع سازی بوده است . اما یکی از خاصیت های مهم موم عسل در شمع سازی بوده و هست. و موم می تواند برای این صنعت بسیار کاربردی باشد البته درست است که از دنبه و به اصطلاح پیه نیز برای روشنایی و ساخت […]
یکی ازکاربردیترین استفاده موم عسل در گذشته و امروز در صنعت شمع سازی بوده است . اما یکی از خاصیت های مهم موم عسل در شمع سازی بوده و هست. و موم می تواند برای این صنعت بسیار کاربردی باشد البته درست است که از دنبه و به اصطلاح پیه نیز برای روشنایی و ساخت شمع استفاده می شده است در این مطلب از پرشین وی ذوب کردن موم را برای شما عزیزان آماده کرده ایم
ذوب کردن موم
ذوب کردن موم تقریباً از 1 و 2/1 تا 4 ساعت طول میکشد و بستگی به اندازه ظرف مورد نظر
و درجه حرارت دارد.
– مواد و وسایل لازم دو عدد ظرف یکی بزرگتر برای جوش آوردن آب و دیگری کوچک برای ذوب کردن
موم که داخل ظرف اول قرار میگیرد، چکش، اجاق خوراکپزی یا هر وسیله گرم کننده دیگر، قالب، یا ظرف مورد
نظر برای شمع، پیچگوشتی، دماسنج، آب – روش کار
1.مقدار مومی را که باری (قالب، ظرف شمع) لازم دارید به این ترتیب اندازه بگیرید قالب یا ظرف مورد نظر
را پر از آب کنید و آن را اندازه بگیرید.
سپس ظرف را خالی کنید و خوب خشک کنید.
2.موم را به وسیله چکش و پیچگوشتی به تکههای کوچک خرد کنید.
3.تکههای موم را داخل ظرف کوچکتر که برای ذوب موم در نظر گرفتهاید قرار دهید.
ذوب کردن موم تقریباً از 1 و 2/1 تا 4 ساعت طول میکشد
-
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۰:۲۷
-
۸۱ بازديد
-
پرشین وی - خانه داری
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/150753/