آریا بانو

هادی مظفری: شهرهای ایران را با یک نماد و رنگ هنری تعریف کنیم / برگزاری دومین جشنواره ملی مجسمه‌های نمکی در تالاب کجی نمکزار نهبندان فرهنگی هنری

  بزرگنمايي:

آریا بانو - مدیر کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: استان‌ها با کاوش در ظرفیت‌های بومی- هنری اقلیم خود و حمایت و پشتیبانی اداره کل هنرهای تجسمی می‌توانند این ظرفیت‌ها را بالفعل گردانند.


به گزارش هنرآنلاین ، مدیر کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه برگزاری دومین جشنواره ملی مجسمه‌های نمکی در تالاب کجی نمکزار نهبندان گفت: اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در برنامه جدید خود، پتاسیل هنری هر یک از شهرهای ایران را شناسایی، سازماندهی و معرفی می‌کند. در مورد دومین جشنواره ملی مجسمه‌های نمکی، باید بگویم بوم و اقلیم خراسان جنوبی به خوبی مورد بررسی و شناسایی قرار گرفته و این رویداد هنری از حالت منطقه‌ای و استانی خارج شده و در سطح ملی برگزار خواهد شد. اعتباراتی که سال جاری صرف برگزاری این جشنواره شده حداقل سه برابر سال‌های گذشته است.
وی افزود: برنامه‌های هنری که در استان‌ها برگزار می‌شود، سازمان‌ها و ادارات زیادی را درگیر می‌کند که این مهم در فضای آبادانی استان بسیار حایز اهمیت است. اگر رویداد فرهنگی و هنری درست برنامه‌ریزی شود، می‌تواند سایر سازمان و ارگان‌ها را با خود همراه سازد تا نهایت با پایان یافتن جشنواره، خیر و برکاتش برای مردم بومی محل باقی بماند. به عنوان مثال اگر قرار است برای یک جشنوراه، منطقه‌ای آسفالت شود، خدمات بهداشتی و رفاهی بیشتری نیز به آنجا برود با تمام شدن آن رویداد این بهره برداری استمرار خواهد داشت و به آبادانی منطقه کمک خواهد کرد.
هادی مظفری ضمن بیان اینکه استان‌ها باید دنبال رویدادهای خلاقه بروند اضافه کرد: ما از اینکه تمامی استان به یک شکل و به صورت یونیفرم مانند، جشنواره عکس، نقاشی، تصویر گری، گرافیک و... داشته باشند، استقبال نمی‌کنیم. از جشنواره مجسمه‌های نمکی، حمایت کردیم زیرا ویژگی بومی بیرجند و شهر نهبندان و تالاب کجی نمکزار... متعلق و مختص آن منطقه است. این رویدادها باعث میشود سایر استان‌ها نیز اقلیم خودشان را کاوش کنند و پتاسیل خود را معرفی کرده تا با حمایت و پشتیبانی‌های اداره کل هنرهای تجسمی آنها را بالفعل گردانند. با شناخت ظرفیت‌ها به مخاطب دو اتفاق خواهد افتاد: نخست آن که ظرفیت گردشگری کشور معرفی می‌شود و به گردشگری هنری کمک بزرگی خواهد شد و در ثانی، هنرمندان بومی فرصت تمرکز بر برگزاری رویدادی هنری را در قلیم خود پیدا می‌کنند.
مدیر کل هنرهای تجسمی اضافه کرد: سعی داریم، هنر منطقهای و بومی هر اقلیم را شناسایی و با توجه به شرایط ویژه هر استان جشنواره و رویداد هنری تعریف کنیم. از هنر سفال و سرامیک در زاهدان بیشتر استقبال می‌کنیم. رویدادهای عکاسی را در تبریز، آبادان و مشهد، نقاشی را در گیلان و مازندران، گرافیک در شیراز، هنرهای جدید در یزد، مجسمه در کرمان و... برگزار می‌کنیم. این اتفاق را به عنوان سالانه‌های هنرهای تجسمی آغاز کردیم تا بتوانیم در هر جای ایران یک نشان، نماد و رنگی را تعریف کنیم. این نماد، نشانگر و معرف هنر آن استان و آن اقلیم خواهد بود.

او در پایان به حضور پیشکسوتان در کنار هنرمندان بومی اشاره کرد و گفت: در اینگونه رویدادها باید با دعوت و حضور از هنرمندان پیشکسوت و طراز اول هر رشته هنری، هنرمندان بومی را تقویت کرده و در عین حال هنرمندان هر اقلیم را شناسایی و به مرکز و به فضای ملی معرفی کنیم تا فرصت بهتر دیده شدن را برای هنرمندان منطقه‌ای فراهم سازیم.
گفتنی است، دومین جشنواره ملی مجسمه‌های نمکی شهر نهبندان و تالاب کچی نمکزار با شرکت 25 گروه دو نفره ، 15 گروه از هنرمندان بومی ، هنرمندان پیشکسوت حوزه مجسمه‌سازی و هنرجویان برتر هنرستان‌های هنرهای زیبا از عصر 28 فروردین ماه آغاز و بعد از ظهر 30 فروردین با برپایی مراسم اختتامیه و معرفی گروه‌های برتر پایان می‌یابد.
شایان ذکر است این رویداد هنری با حمایت اداره هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در کیلومتر 100 جاده بیرجند به نهبندان ،تالاب کجی نمکزار نهبندان برگزار خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/149574/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نقش وسایل بازی در پرورش استعدادهای کودک

تاثیر مهد کودک بر شخصیت کودک

نشانه‌های هشدار دهنده رفتاری در کودکان

تفسیری بر نقاشی کودکان

گریه کردن کودکان

دوران کودکی

ده راه برای ایجاد اعتماد به نفس در کودکان

چگونه ترس کودک را از حمام کردن کاهش دهیم؟

مواظب رنگ اسباب بازی کودکان باشید

کودکان و نقش مطالعه در آینده آنها

داستان های ترسناک با کودک چه می کنند؟

نقش بازی در آموزش کودکان

نکته‌ای مهم در اختلال یادگیری کودکان

چگونگی انتخاب اسباب بازی برای دختر یا پسر؟

شکست خوردن را به کودکان خود بیاموزید !

هشدار درباره خود ارضایی کودکان

داشتن اعتماد به نفس را به کودکان بیاموزید

کودکمان را در مقابل تمسخر ایمن کنیم

ترس در دنیای کودکی

خدا در دنیای کودکان

چطوروالدین سلامت روانی فرزند راارتقادهند؟

مرز بگو مگو در حضور فرزندان

چگونه گفتار کودک خود را تقویت کنیم؟

تقویت ذهن کودک با کمترین هزینه

کودکان را به کتاب خواندن تشویق کنیم !

زندگی در حال را به بچه‌ها بیاموزیم

به کودکان اعتماد به نفس تزریق کنید !

چطور به فرزندانمان اعتماد کنیم؟

ایجاد انگیزه در فرزندان

وقتی بچه‌ها می‌ترسند، چه کار کنیم؟

بچه‌هایی که دزدی می‌کنند

عوارض پیامک برای کودکان و نوجوانان

بچه‌های لوس یا بزرگسالان بی‌مسوولیت

از کجا بفهمیم فرزندمان بیش‌فعال است؟

کودکان اوتیسمی دوست دارند تنها باشند

نقش خانواده در حفظ سلامت روانی کودکان

قوانین خواب فرشته ها

آینده کودکان مبتلا به شب ادراری

نقاشی، رازگوی روان بچه ها

کم رویی در کودکان را چگونه درمان کنیم

بررسی استرس در کودکان

فواید خواندن کتاب برای جنین

شخصیت فرزندتان را به خاطر نمره ضعیف تخریب نکنید.

برای فرزند دوم آمادگی دارید یا نه؟

بهترین طرز برخورد با بچه های وابسته

در خاطره سازی برای کودکان افراط نکنید

طلاق و برخورد صحیح با بچه ها

چگونه هوش فرزندمان را پرورش دهیم؟

اگر فرزندتان 6 سال دارد...

چگونـه تمـرکـز کـودکان را افـزایـش دهیـم؟